Comedia „#Selfie”, pe placul tinerilor din România. Echipa filmului s-a întâlnit cu fanii – TRAILER

Comedia #Selfie, pe placul tinerilor din România. Echipa filmului s-a întâlnit cu fanii - TRAILER
Publicat: 21/05/2014, 11:40
Actualizat: 02/02/2019, 17:34

Răzvan Fodor,”profesorul cool de istorie”, și Alina Chivulescu, „mama hippioată și înțelegătoare”, au devenit în foarte scurt timp unele dintre personajele preferate ale celor care au văzut lungmetrajul de debut al regizorului Cristina Iacob, „#Selfie”. Acest lucru s-a văzut și marți seară, la Grand Cinema Digiplex Băneasa, unde fanii comediei „#Selfie” au făcut poze și au luat autografe de la îndrăgiții actori.

Nici tinerii rebeli din film, interpretați de actorii Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali și Alex Călin, nu au fost ignorați de fani. Adolescenții sosiți să vadă comedia „#Selfie” au făcut poze, individual sau în grup, cu tinerii actori prezenți la întâlnirea cu publicul.

Pe lângă faptul că au făcut poze și au acordat autografe, atât actorii din film, cât și regizorul Cristina Iacob au stat de vorbă cu fanii.

„#Selfie”, regizat de Cristina Iacob, este cel mai de succes film românesc din 2014, la zece zile de la premieră pelicula fiind vizionată deja de peste 37.000 de spectatori și stabilind un record de încasări de 570.000 de lei.

Despre reacția pe care publicul a avut-o, odată cu intrarea filmului în cinematografe, pe 9 mai, Cristina Iacob a spus că este una pozitivă, iar cei care văd comedia „#Selfie” sunt încântați.

Cristina Iacob a precizat că atât actorii din film, cât și ea primesc mesaje, zilnic, pe rețeaua de socializare Facebook, din partea fanilor, care le transmit că au fost încântați de comedie și chiar că vor merge să o vadă pentru a doua oară.

„În sfârșit, munca noastră a ajuns la ei, ceea ce e un semn bun”, a declarat Cristina Iacob pentru MEDIAFAX.

De asemenea, Cristina Iacob a menționat că pagina de Facebook a filmului – Selfie Your Movie -, care are peste 75.000 de fani, a contribuit foarte mult la mediatizarea acestei pelicule.

„Sigur că a contat foarte mult, pentru că publicul nostru se află pe Facebook. Filmul se numește ‘Selfie’, deci e vorba despre această generație care cel mai mult stă pe Facebook și clar cel mai mult am comunicat cu ei acolo”, a declarat Cristina Iacob, menționând că cei mai mulți dintre cei care au mers să vadă filmul au fost tineri cu vârste cuprinse între 14 și 25 de ani.

Potrivit acesteia, o nouă întâlnire cu fanii filmului va avea loc luni, la Cluj-Napoca.

O premieră pentru peisajul cinematografic românesc, debutul în lungmetraj al Cristinei Iacob, supercomedia „#Selfie”, a fost, încă de la prima proiecție, primită cu entuziasm de publicul de toate vârstele, demonstrând că abordarea fresh, subiectul actual și mai ales buna dispoziție pe care filmul o degajă sunt exact ingredientele pe care spectatorii le așteptau de la un film autohton.

La foarte scurt timp de la lansarea oficială, „#Selfie” a devenit deja un adevărat fenomen, fanii din întreaga țară „întrecându-se” în a demonstra „cât de #selfie sunt”.

„#Selfie” spune povestea a trei adolescente, absolvente de liceu, pentru care marea aventură a vieții lor începe cu o escapadă la mare. În loc să stea acasă și să învețe pentru bacalaureat, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) și Ana (Flavia Hojda) sunt hotărâte să se distreze și să uite de responsabilități, în ultimele două zile dinainte de examenul maturității, iar acest lucru înseamnă să încalce orice regulă și să facă tot ce le trece prin cap, fără să țină cont de consecințe. Vor libertate, adrenalină și dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi cuceresc la mare par mai mult decât dispuși să le ofere tot ce-și pot imagina.

În rolurile principale pot fi urmăriți tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali și Alex Calin. Alături de aceștia, distribuția filmului este completată de actori titrați ca Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu, Alina Chivulescu și Răzvan Fodor. Nu lipsesc nici vedete, precum Smiley, Alex Velea, Mihaela Rădulescu, Dan Chișu și George Vintilă, care aduc un plus de nuanțe comediei prin scurtele lor intervenții.

Comparat cu fenomenul românesc „Liceenii” din anii ’90, filmul „#Selfie” este o producție MediaPro Pictures și Zazu Film, fiind distribuit de Zazu Film și regizat de Cristina Iacob.

Cu un debut spectaculos pentru box office-ul românesc, „#Selfie” face furori în toată țara, putând fi urmărit în continuare în cinematografele Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, ClujPolus, Arad, Arad Galeria, Ploiești, Afi Ploiești, Brăila, Timișoara, Constanța), Grand Cinema&More Băneasa, The Light Cinema, Cityplex (Constanța, Brașov), Line Cinema (Râmnicu-Vâlcea), Cine Grand (Botoșani), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema 3D Colors (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploiești), Corso (București), Scala (București), Modern (Craiova), Unirea (Botoșani), Dacia (Piatra-Neamț), Sebastian Papaiani (Pitești), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Arta (Târgu-Mureș), Patria (București), Cinema Ostroveni (Râmnicu-Vâlcea), Cinema Victoria (Cluj), Cinema Colors (Alba-Iulia).

(Serviciul Foto al MEDIAFAX vă pune la dispoziție imagini de la eveniment)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
România și pierderea Dobrogei. Ionel Brătianu: „Soarta Dobrogei nu depinde de stipulațiile păcii de la...