VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, sâmbătă și duminică, în țară, la mare și la munte

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, sâmbătă și duminică, în țară, la mare și la munte
Publicat: 04/09/2014, 19:21
Actualizat: 31/01/2019, 18:41

VREMEA vineri. Cerul va fi variabil, cuînnorări în sud-vestul și sudul țării, precum și la munte, unde local vor mai fi ploi și, posibil, descărcări electrice, îndeosebi în cursul zilei. Izolat cantitățile de apă vor mai depăși 10…15 l/mp. Vântul va avea intensificări temporare în sud-estul țării și în zona montană și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor situa între 22 de grade în Oltenia, în nordul Moldovei șiîn depresiuni și 28…29 de grade în sud-estul, nord-vestul și, izolat, în centrul țării. Temperaturile minime se vor încadra între6 grade în depresiuni și 21 de grade pe litoral.

VREMEA vineri în București. Cerul va fi temporar noros și, trecător,va ploua slab. Vântul va sufla moderat în cursul zilei și în general slab, noaptea. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

VREMEA la munte vineri: Cerul va avea înnorări și local, mai ales în Munții Banatului,vor mai fi ploi și posibil descărcări electrice, îndeosebi în cursul zilei. Izolat cantitățile de apă vor mai depăși 10…15 l/mp. Vântul va avea intensificări temporare. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedentă.

VREMEA la mare vineri: Vremea va fi schimbătoare ca aspect. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare în timpul zilei dar șansele de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare la tare, cu viteze care la rafală vor atige 55-60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 26 de grade, iar cele minime între 20 și 21 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 22 și 23 de grade.

VREMEA sâmbătă în țară: Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul zilei în sud-vestul și vestul țării, precum și la munte, unde pe arii restrânse va mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sud-est, îndeosebi în prima parte a zilei. Temperaturile maxime se vor situa între 22 de grade în nordul Moldovei și sudul Banatului și29 de grade, izolat, în nord-vest și în sud-estul extrem, iar cele minime se vor încadra între 5 grade în depresiuni și 20 de grade pe litoral.

VREMEA la munte sâmbătă: Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul zileiși pe arii restrânse va mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice nu se vor modifica semnificativ față de ziua precedentă.

VREMEA la mare sâmbătă: Vremea va fi în general frumoasă cu cerul variabil. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare(Viteze de 40-50 km/h la rafală). Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 27 de grade, iar cele minime între 18 și 20 grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 22 și 24 de grade.

VREMEA la munte duminică: Vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și ploi slabe, de scurtă durată, pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua anterioară.

VREMEA la mare duminică: Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 19 și 21 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 22 și 24 de grade.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Șoferii nu pot fi obligați prin lege. Gestul la volan pentru care niciun polițist nu...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Urangutan văzut în premieră cum a folosit plante medicinale pentru a se trata