Filmul „Insurgent” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend – TRAILER

Filmul Insurgent a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend - TRAILER
Publicat: 24/03/2015, 18:11

Acest film, regizat de Robert Schwentke, a fost lansat la exact un an după primul opus din serie, „Divergent”. Demascați ca fiind Divergenți – oameni care nu se încadrează într-una dintre cele cinci categorii („facțiuni”) ale societății – Tris (Shailene Woodley) și Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânați de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facțiunii Erudiților. În timp ce grupurile de trădători Neînfricați, sub comanda lui Jeanine, răscolesc ruinele orașului Chicago în căutare de Divergenți, Tris și Four străbat orașul în speranța de a-și găsi aliați printre membrii facțiunilor Prieteniei, Abnegației, Candorii și Neînfricaților, precum și din rândurile rebelilor fără facțiune. Filmul este distribuit în România de InterCom Film Distribution.

Pe locul al doilea s-a clasat „Cenușăreasa/ Cinderella”, regizat de Kenneth Branagh, cu Cate Blanchett, Lily Collins și Richard Madden în distribuție, care a avut încasări de 403.918 lei, potrivit cinemagia.ro. În această nouă ecranizare a basmului de Charles Perrault, produsă de studiourile Disney, tânăra actriță britanică Lily James o interpretează pe Cenușăreasa, care se îndrăgostește de fermecătorul prinț Kit, interpretat de actorul Richard Madden, devenit celebru grație rolului jucat în serialul de televiziune „Urzeala tronurilor”. Filmul, distribuit în România de ForumFilm, a fost vizionat de 23.205 de spectatori de vineri până duminică.

Locul al treilea i-a revenit lungmetrajului „Urmărit în noapte/ Run All Night”, regizat de Jaume Collet-Serra, pelicula în care actorul irlandez Liam Neeson joacă rolul unui fost asasin plătit obținând încasări de 193.364 de lei, de vineri până duminică. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment și a avut, în weekend, 9.577 de spectatori.

Filmul de acțiune „The Gunman. Pe viață și pe moarte/ The Gunman”, în care Sean Penn interpretează rolul unui fost soldat al forțelor speciale americane care suferă de sindromul stresului posttraumatic, a debutat pe locul al patrulea în box office-ul românesc. Pelicula, regizată de Pierre Morel și în care apare și Javier Bardem, a generat încasări de 189.812 lei. De vineri până duminică, lungmetrajul, distribuit de Ro Image 2000 și MediaPro Distribution, a avut 9.631 de spectatori.

Filmul „Focus”, cu Will Smith și Margot Robbie, s-a situat pe locul al cincilea, cu încasări 173.592 de lei de vineri până duminică. În lungmetrajul „Focus”, de Glenn Ficarra și John Requa, Will Smith joacă rolul lui Nicky, un maestru al înșelăciunilor, care se îndrăgostește de o novice, Jess (Margot Robbie). În timp ce o învață trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult de acesta, iar el se rupe de ea. Trei ani mai târziu, Jess, devenită între timp o adevărată femeie fatală, apare la Buenos Aires. În mijlocul celei mai noi și mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine și-i dă planurile peste cap și-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc. Pelicula, distribuită de Freeman Entertainment, a avut, în weekend, 8.920 de spectatori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
ADIO, maestre! A murit Căpitanul din Titanic și Regele din Stăpânul Inelelor
Doliu la Hollywood. A murit un actor faimos din „Titanic” și „Stăpânul Inelelor”
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ