Sean Penn și-a scos la vânzare locuința de burlac. Cât cere pe vila din Malibu

Sean Penn și-a scos la vânzare locuința de burlac. Cât cere pe vila din Malibu
Publicat: 09/05/2015, 15:05

Actorul, care s-ar fi logodit cu Charlize Theron în timpul unei călătorii romantice la Paris, în noiembrie 2014, și-a scos la vânzare locuința situată în apropiere de o plajă din Malibu, pentru suma de 6,55 de milioane de dolari.

Penn a cumpărat această casă cu cinci dormitoare, care se întinde pe 300 de metri pătrați, și terenul aferent pentru suma de 3,8 milioane de dolari, în 2009, după ce s-a despărțit de fosta sa soție, actrița Robin Wright.

Actorul și noua sa iubită, Charlize, în vârstă de 39 de ani, au fost văzuți vizitând mai multe locuințe în Pacific Palisades, California, în luna februarie.

În februarie, într-un interviu pentru ediția britanică a revistei Esquire, Sean Penn s-a declarat surprins de faptul că s-a îndrăgostit din nou, la vârsta de 54 de ani, și a precizat că s-ar căsători din nou, făcând referire la relația sa cu actrița Charlize Theron.

„Am mai fost însurat de două ori, dar am fost căsătorit în condițiile în care nu știam câte știu acum, deci nu aș spune că este vorba despre o a treia căsnicie, aș spune că este prima căsnicie pe bune, dacă ar fi să mă însor iarăși. Vreau să spun că îmi place tradiția. Un prieten de-al meu a scris «fără tradiție, lucrurile noi mor», iar eu nu vreau ca lucrurile noi să moară”, a declarat Sean Penn, care are o relație cu Charlize Theron de peste un an.

Actorul a avut o căsnicie tumultuoasă cu Madonna în anii 1980. După ce s-a despărțit de regina muzicii pop, Penn a întâlnit-o pe Robin Wright, cu care s-a căsătorit în 1996. Cei doi au împreună doi copii și s-au despărțit în 2010.

„Da, mă surprinde că m-am îndrăgostit din nou, din mai multe motive. Nu mă consider bun la matematică, dar știu cât fac doi plus doi: am 54 de ani și încep, în sfârșit, să înțeleg de ce nu am fost fericit cu o singură relație? Ar putea părea prea târziu. Dar să întâlnești pe cineva acum, la care ții, e mult mai plin de pasiune, mult mai profund, mai adevărat și, Doamne, e un sentiment de mai mare fericire. E mult mai romantic și mai satisfăcător să fiu într-o relație și să mă gândesc că sunt un om mai bun în această relație”, a mărturisit Sean Penn.

La rândul său, Charlize Theron s-a arătat la fel de suprinsă de modul în care relația sa cu Penn a evoluat. Într-un interviu acordat de Theron anul trecut ediției britanice a revistei Esquire, actrița a spus că nu a căutat să aibă o relație, dar fiul său, Jackson – pe care l-a adoptat în 2012 -, a mai crescut și a avut mai mult timp liber pentru ea însăși.

„Dacă ești deschis către ceva nou, dacă permiți lucrurilor să se întâmple, ele se vor întâmpla. Și asta când te aștepți mai puțin. A fost bine să fiu singură, iar acum e bine că nu mai sunt singură”, a spus Charlize Theron.

Potrivit unor surse apropiate celor doi, Sean Penn și Charlize Theron ar intenționa să adopte un alt copil după ce se vor căsători.

Charlize Theron a avut la mijlocul anilor 1990 o relație de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relație cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a început apoi o relație cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele „Trapped” (2002) și „Head in the Clouds” (2004). Cei doi actori s-au despărțit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuți împreună.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600...
DECLARAȚII EXCLUSIVE | Legătura neștiută dintre Bianca Drăgușanu și Florin Piersic 😲
FOTO. Ce frumoasă e cea mai rapidă femeie din România! Cum reacționează bărbații când o...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander...
BREAKING | Prințul William, detalii de ultimă oră despre Kate Middleton
Mihai Albu, vești devastatoare de la medici. CANCERUL a avansat! Declarații sfâșietoare
Florin Piersic s-a ridicat în picioare după operaţia la genunchi, face glume cu medicii. Următoarele...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Accident teribil la Brașov, între Voila și Făgăraș! Un șofer a murit pe loc după...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Mărturia şocantă a lui Stormy Daniels în procesul împotriva lui Trump nu schimbă opiniile susţinătorilor...
Alertă de gradul 4 pentru 11 și 12 mai! Vine FURTUNA geomagnetică
INTERZIS total pentru cei cu TELEFOANE mobile. Detaliul de care nimeni nu ține cont
Trei milioane de pensionari, bani în plus. De când cresc veniturile
Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică....
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Novak Djokovic, lovit cu o sticlă în cap după victoria de la Roma. Tenismenul s-a...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Cui revin treburile casnice și îngrijirea copiilor?