Sean Penn și-a scos la vânzare locuința de burlac. Cât cere pe vila din Malibu

Sean Penn și-a scos la vânzare locuința de burlac. Cât cere pe vila din Malibu
Publicat: 09/05/2015, 15:05

Actorul, care s-ar fi logodit cu Charlize Theron în timpul unei călătorii romantice la Paris, în noiembrie 2014, și-a scos la vânzare locuința situată în apropiere de o plajă din Malibu, pentru suma de 6,55 de milioane de dolari.

Penn a cumpărat această casă cu cinci dormitoare, care se întinde pe 300 de metri pătrați, și terenul aferent pentru suma de 3,8 milioane de dolari, în 2009, după ce s-a despărțit de fosta sa soție, actrița Robin Wright.

Actorul și noua sa iubită, Charlize, în vârstă de 39 de ani, au fost văzuți vizitând mai multe locuințe în Pacific Palisades, California, în luna februarie.

În februarie, într-un interviu pentru ediția britanică a revistei Esquire, Sean Penn s-a declarat surprins de faptul că s-a îndrăgostit din nou, la vârsta de 54 de ani, și a precizat că s-ar căsători din nou, făcând referire la relația sa cu actrița Charlize Theron.

„Am mai fost însurat de două ori, dar am fost căsătorit în condițiile în care nu știam câte știu acum, deci nu aș spune că este vorba despre o a treia căsnicie, aș spune că este prima căsnicie pe bune, dacă ar fi să mă însor iarăși. Vreau să spun că îmi place tradiția. Un prieten de-al meu a scris «fără tradiție, lucrurile noi mor», iar eu nu vreau ca lucrurile noi să moară”, a declarat Sean Penn, care are o relație cu Charlize Theron de peste un an.

Actorul a avut o căsnicie tumultuoasă cu Madonna în anii 1980. După ce s-a despărțit de regina muzicii pop, Penn a întâlnit-o pe Robin Wright, cu care s-a căsătorit în 1996. Cei doi au împreună doi copii și s-au despărțit în 2010.

„Da, mă surprinde că m-am îndrăgostit din nou, din mai multe motive. Nu mă consider bun la matematică, dar știu cât fac doi plus doi: am 54 de ani și încep, în sfârșit, să înțeleg de ce nu am fost fericit cu o singură relație? Ar putea părea prea târziu. Dar să întâlnești pe cineva acum, la care ții, e mult mai plin de pasiune, mult mai profund, mai adevărat și, Doamne, e un sentiment de mai mare fericire. E mult mai romantic și mai satisfăcător să fiu într-o relație și să mă gândesc că sunt un om mai bun în această relație”, a mărturisit Sean Penn.

La rândul său, Charlize Theron s-a arătat la fel de suprinsă de modul în care relația sa cu Penn a evoluat. Într-un interviu acordat de Theron anul trecut ediției britanice a revistei Esquire, actrița a spus că nu a căutat să aibă o relație, dar fiul său, Jackson – pe care l-a adoptat în 2012 -, a mai crescut și a avut mai mult timp liber pentru ea însăși.

„Dacă ești deschis către ceva nou, dacă permiți lucrurilor să se întâmple, ele se vor întâmpla. Și asta când te aștepți mai puțin. A fost bine să fiu singură, iar acum e bine că nu mai sunt singură”, a spus Charlize Theron.

Potrivit unor surse apropiate celor doi, Sean Penn și Charlize Theron ar intenționa să adopte un alt copil după ce se vor căsători.

Charlize Theron a avut la mijlocul anilor 1990 o relație de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relație cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a început apoi o relație cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele „Trapped” (2002) și „Head in the Clouds” (2004). Cei doi actori s-au despărțit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuți împreună.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Vaccinurile au salvat în ultimii 50 de ani cel puțin 154 de milioane de copii