Apar noi informații despre crima macabră din Roman. Ce au găsit polițiștii în apartamentul pe care victima îl împărțea cu criminalul

Apar noi informații despre crima macabră din Roman. Ce au găsit polițiștii în apartamentul pe care victima îl împărțea cu criminalul
Publicat: 15/09/2015, 15:13

Potrivit procurorilor de la Parchetul Tribunalului Neamț, femeia are 64 de ani și a fost profesoară, iar în prezent este pensionară.

Conform sursei citate, ea a fost surprinsă de camerele de luat vederi de la o benzinărie din Roman, urcând cu trei saci într-un autocar spre Iași la ora 00.55, în noaptea de luni spre marți.

Aceasta a ajuns în jurul orei 01.30 în orașul Târgu Frumos, luând apoi un taxi din locul în care a lăsat-o autocarul spre piață. Taximetristul, simțind un miros ciudat, a anunțat o patrulă a Poliției Locale, iar polițiștii au găsit-o pe femeie în momentul în care aceasta arunca sacii în tomberoanele din apropierea pieței.

La solicitarea polițiștilor, femeia a desfăcut sacii, iar acolo au fost găsite bucăți din trunchiul unui bărbat, fără cap, fără organe interne și fără organe genitale.

Aceasta a fost legitimată și s-a stabilit că este din Roman, iar Parchetul Tribunalului Iași a deschis un dosar penal pentru omor și a sesizat procurorii din Neamț.

„Luni noapte, la ora 1.30, a fost identificată în județul Iași o femeie domiciliată în Roman, născută în 1951, care căra trei saci din plastic care miroaseau îngrozitor a cadavru. Cadavrul a fost descoperit tranșat, fără cap, organe genitale și fără organe interne”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, procurorul criminalist Stelian Olteanu, care se ocupă de caz.

El a precizat că, ulterior, au fost făcute verificări în apartamentul femeii din Roman, care era „plin de gunoaie”. Acolo a fost descoperit într-o găleată de plastic ținută într-o debara, fostă baie, capul bărbatului, care era învelit într-o pungă din plastic și în hârtie de ziar. Craniul a fost trimis la Iași, la Institutul de Medicină Legală, pentru autopsie.

Potrivit sursei citate, în locuința femeii nu au fost găsite organele interne ale bărbatului, în prezent anchetatorii verificând canalele și tomberoanele din preajma locuinței.

„Nu știm ce anume a dorit să facă femeia pentru că nu am putut discuta cu ea, era incoerentă, vorbea doar pe lângă sugbiect. Din punctul nostru de vedere sigur este suspectă, încă nu am făcut un act de urmărire penală împotriva ei, așteptăm rezultatele autopsiei. Încă nu au fost găsite organele interne sau cele genitale, facem verificări, probabil au fost aruncate”, a adăugat procurorul Stelian Olteanu.

Bărbatul, care a fost soțul femeii, avea 69 de ani și era ofițer în rezervă, el fiind de profesie inginer mecanic.

Surse din Poliție declarau că femeia a fost oprită pe stradă de polițiștii din Târgu Frumos, care au descoperit că în bagajele acesteia erau, ambalate în trei saci, brațele și trunchiul unui bărbat.

Femeia a spus inițial că bagajele îi fuseseră trimise de o persoană din București și că trebuia să le transporte la Roman, fără să știe ce conțin, însă, pentru că a adormit în microbuz, a coborât la Târgu Frumos.

Ulterior, aceasta a fost dusă la Poliție, unde a recunoscut că brațele și trunchiul aparțin soțului ei, pe care îl omorâse în apartamentul lor din Roman, potrivit surselor citate.

Inițial, sursele citate spuneau că polițiștii și procurorii au făcut percheziții la locuința femeii, unde au găsit și capul bărbatului, aruncat la coșul de gunoi.

Ancheta în acest caz, începută inițial de procurorii criminaliști din Iași, a fost preluată de cei din Neamț.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Ce trebuie să faci neapărat azi, pe 6 mai, în a doua zi de Paște....
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Locul din România în care oamenii s-au întors în timp, în 1888. Cel mai ciudat...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
El este Cristian, polițistul care și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă la Galați: „Doi...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
INTERZIS pe tot teritoriul României. Legea pe care niciun român nu o va încălca
Buletinele vor fi înlocuite de noua carte de identitate pe model european
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Ce substanță radioactivă a fost găsită în urina fumătorilor de țigări electronice?