Apar noi informații despre crima macabră din Roman. Ce au găsit polițiștii în apartamentul pe care victima îl împărțea cu criminalul

Apar noi informații despre crima macabră din Roman. Ce au găsit polițiștii în apartamentul pe care victima îl împărțea cu criminalul
Publicat: 15/09/2015, 15:13

Potrivit procurorilor de la Parchetul Tribunalului Neamț, femeia are 64 de ani și a fost profesoară, iar în prezent este pensionară.

Conform sursei citate, ea a fost surprinsă de camerele de luat vederi de la o benzinărie din Roman, urcând cu trei saci într-un autocar spre Iași la ora 00.55, în noaptea de luni spre marți.

Aceasta a ajuns în jurul orei 01.30 în orașul Târgu Frumos, luând apoi un taxi din locul în care a lăsat-o autocarul spre piață. Taximetristul, simțind un miros ciudat, a anunțat o patrulă a Poliției Locale, iar polițiștii au găsit-o pe femeie în momentul în care aceasta arunca sacii în tomberoanele din apropierea pieței.

La solicitarea polițiștilor, femeia a desfăcut sacii, iar acolo au fost găsite bucăți din trunchiul unui bărbat, fără cap, fără organe interne și fără organe genitale.

Aceasta a fost legitimată și s-a stabilit că este din Roman, iar Parchetul Tribunalului Iași a deschis un dosar penal pentru omor și a sesizat procurorii din Neamț.

„Luni noapte, la ora 1.30, a fost identificată în județul Iași o femeie domiciliată în Roman, născută în 1951, care căra trei saci din plastic care miroaseau îngrozitor a cadavru. Cadavrul a fost descoperit tranșat, fără cap, organe genitale și fără organe interne”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, procurorul criminalist Stelian Olteanu, care se ocupă de caz.

El a precizat că, ulterior, au fost făcute verificări în apartamentul femeii din Roman, care era „plin de gunoaie”. Acolo a fost descoperit într-o găleată de plastic ținută într-o debara, fostă baie, capul bărbatului, care era învelit într-o pungă din plastic și în hârtie de ziar. Craniul a fost trimis la Iași, la Institutul de Medicină Legală, pentru autopsie.

Potrivit sursei citate, în locuința femeii nu au fost găsite organele interne ale bărbatului, în prezent anchetatorii verificând canalele și tomberoanele din preajma locuinței.

„Nu știm ce anume a dorit să facă femeia pentru că nu am putut discuta cu ea, era incoerentă, vorbea doar pe lângă sugbiect. Din punctul nostru de vedere sigur este suspectă, încă nu am făcut un act de urmărire penală împotriva ei, așteptăm rezultatele autopsiei. Încă nu au fost găsite organele interne sau cele genitale, facem verificări, probabil au fost aruncate”, a adăugat procurorul Stelian Olteanu.

Bărbatul, care a fost soțul femeii, avea 69 de ani și era ofițer în rezervă, el fiind de profesie inginer mecanic.

Surse din Poliție declarau că femeia a fost oprită pe stradă de polițiștii din Târgu Frumos, care au descoperit că în bagajele acesteia erau, ambalate în trei saci, brațele și trunchiul unui bărbat.

Femeia a spus inițial că bagajele îi fuseseră trimise de o persoană din București și că trebuia să le transporte la Roman, fără să știe ce conțin, însă, pentru că a adormit în microbuz, a coborât la Târgu Frumos.

Ulterior, aceasta a fost dusă la Poliție, unde a recunoscut că brațele și trunchiul aparțin soțului ei, pe care îl omorâse în apartamentul lor din Roman, potrivit surselor citate.

Inițial, sursele citate spuneau că polițiștii și procurorii au făcut percheziții la locuința femeii, unde au găsit și capul bărbatului, aruncat la coșul de gunoi.

Ancheta în acest caz, începută inițial de procurorii criminaliști din Iași, a fost preluată de cei din Neamț.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte