Cum a fost posibilă cea mai mare gafă din istoria Premiilor Oscar. „La jumătatea discursului am auzit ‘Oh, la naiba! Oh, Doamne!'”

Cum a fost posibilă cea mai mare gafă din istoria Premiilor Oscar. „La jumătatea discursului am auzit 'Oh, la naiba! Oh, Doamne!'
Publicat: 27/02/2017, 13:02
La cea de-a 89-a ediție a Premiilor Academiei, prezentatorii Warren Beatty și Faye Dunaway au anunțat producția „La La Land” drept marele câștigător al trofeului pentru „Cel mai bun film” când, de fapt, premiul fusese adjudecat de pelicula„Moonlight”. La jumătatea discursului echipei„La La Land”, eroarea a fost clarificată, iar plicul corect a fost deschis în fața camerelor de filmat.
„Am deschis plicul și acolo scria: Emma Sone, La La Land”, a explicat Warren Beatty.„Acesta este motivul pentru care am făcut o pauză atât de lungă și m-am uitat apoi la Faye și la dumneavoastră. Nu încercam să fiu amuzant”, a mai spus Beatty.
Jurnalistul Jeffrey Fleishman de la Los Angeles Times a susținut că, pe la mijlocul discursului de acceptare venit din partea membrilor echipei La La Land s-a auzit de undeva din lateralul scenei:„Oh, la naiba. Oh, Doamne. A primit plicul greșit”.
Detaliul care i-a indus în erorare: întotdeauna există două plicuri identice pentru două categorii diferite, pe care le păstrează oficialii PwC, aflați în marginile opuse ale scenei. Cumva, Warren Beatty – cel care a anunțat premiul pentru„Cel mai bun film” alături de Dunaway – a primit plicul care conținea numele învingătorului la categoria„Cea mai bună actriță” și care fusese deja decernat cu doar câteva momente înainte Emmei Stone. În cealaltă parte a scenei, prezentatorul a primit un plic identic.
Așa cum ar fi făcut oricine, Beatty s-a uitat la cartonaș de două ori, apoi a treia. Mai mult decât evident, nu era sigur de anunțul pe care urma să-l facă, din moment ce plicul conținea numele Emma Stone. Apoi l-a arătat prezentatoarei Dunaway, care a văzut titlul filmului„La La Land”. Și, pentru că erau presați de timp, aceasta le-a și rostit.
În următoarele ore au început să apară tot felul de teorii: Emma Stone ar fi pus la îndoială explicațiile oferite de Beatty, regizorul Moonlight, Barry Jenkins, susține că a văzut„două plicuri”. Nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat sau de ce. Acum, însă, știm de ce: cumva, în culise, cineva i-a dat lui Beatty plicul greșit. Așadar, vina pare a fi a echipei PwC, cei care aveau sarcina de a ține toate lucrurile sub control, aceștia emițând și o declarație oficială în acest sens.
„Le oferim cu sinceritate toate scuzele noastre echipelor Moonlight, La La Land, lui Wareen Beatty și Faye Dunaway, dar și telespectatorilor care au urmărit ceremonia Premiilor Oscar pentru această eroare regretabilă care a fost făcută în timpul anunțării câștigătorului la categoria„Cel mai bun film”. Prezentatorilor le-a fost înmânat, din greșeală, un alt plic de la o altă categorie și atunci când eroarea a fost descoperită a fost imediat remediată. În acest moment investigăm cum a fost posibil să se ajungă la o astfel de situație. Apreciem grația cu care nominalizații, Academia, ABC și Jimmy Kimmel au gestionat situația”.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $....
Ea este Florentina, tânăra de 21 de ani din Făgăraș care a sfârșit tragic. A...
Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin...
BREAKING NEWS | Elicopterul cu președintele Iranului în el s-ar fi prăbușit!
Dieta simplă a „Mamei Natură” | Ce mănâncă Roxana Ionescu, pentru a se menține în...
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
"Te iubesc, sufletul meu". Ți se rupe sufletul de durere! Mesajul emoționant transmis de părinții...
Ea este Florentina Paula Alexandra, tânăra ucisă cu bestialitate de propriul iubit, într-un apartament din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pentagon: Loviturile ucrainene au afectat 14% din capacitatea Rusiei de rafinare a petrolului
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
Ungaria a pus interzis la frontieră. Șoferii români care nu pot trece granița. Toleranță zero
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să...
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Cum vor măicuțele de la Notre-Dame-des-Neiges să-și salveze mănăstirea?
×