Johnny Depp ar putea fi acuzat de sperjur. Ce a făcut celebrul actor

Johnny Depp ar putea fi acuzat de sperjur. Ce a făcut celebrul actor
Publicat: 27/06/2017, 12:29

Actorul din „Pirații din Caraibe” și fosta sa soție, actrița Amber Heard, nu și-au declarat câinii la vama din Australia după ce s-au îmbarcat pe avionul lor privat în 2015, potrivit BBC online.

Actorul american, în vârstă de 54 de ani, a generat controverse la începutul lunii mai 2015, atunci când i-a luat cu el în Australia, la bordul unui avion privat, pe cei doi câini de companie ai săi, Pistol și Boo, doi masculi din rasa Yorkshire Terrier, încălcând astfel normele stricte de carantină din această țară.

Heard a scăpat de condamnare, iar cuplul hollywoodian a făcut public un vidoclip atipic în care îți prezentau scuze pentru fapta lor. Cu toate acestea, documente legale depuse la o instanță din SUA ar demonstra faptul că Depp era „deplin conștient” că eluda legile din Australia.

Foștii săi manageri de afaceri, The Management Group (TMG), au pretins că actorul „ar fi făcut presiuni asupra unuia dintre angajații săi mai vechi să își asume fapta în locul său”, într-o serie de documente intrate în posesia revistei People.

Barnaby Joyce, vicepremierul Australiei, a sugerat la rândul său că guvernul ar putea redeschide ancheta în privința lui Depp: „Dacă acuzațiile se dovedesc reale, există și un termen pentru asta – se numește sperjur”, a spus Joyce pentru Australian Broadcasting Corp: „Suntem un continent insular și luăm chestiunea biosecurității foarte serios și nu contează dacă crezi că ești Domnul Cutare de la Hollywood, va trebui să te supui să respecți legile noastre.”

Joyce a ajuns pe prima pagină a ziarelor acum doi ani când a spus că cei doi câini ai fostului cuplu de la Hollywood – Pistol și Boo – ar „trebui fie trimiși înapoi în Statele Unite” sau altfel riscă să fie împușcați.

Depp a răspuns la acea referindu-se la Joyce ca la un soi de „bărbat pântecos, masiv din Australia.”

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanți actori din generația sa, alături de George Clooney și Brad Pitt. Artist versatil și extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simțit în largul lui atât în producțiile hollywoodiene – mai ales în franciza „Pirații din Caraibe”, „Chocolat”, „Donnie Brasco” -, cât și în producții independente, precum „Jurnalul unui iubitor de rom”, dar și în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton – „Edward Mâini-de-foarfece”, „Legenda călărețului fără cap/ Sleepy Hollow”, „Mireasa moartă/ Corpse Bride”, „Alice în Țara Minunilor” și „Umbre întunecate/ Dark Shadows”.

Deși a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reușit până în prezent să obțină nicio distincție din partea Academiei Americane de Film. Totuși, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din „Sweeney Todd – Bărbierul diabolic din Fleet Street”, în 2008.

Amber Laura Heard este o actriță americană născută în 1986, în Austin, Texas. Heard a jucat în filmul nominalizat la Oscar, „North Country” (2005), în care a interpretat o serie de flashback-uri despre personajul jucat de Charlize Theron. Aceasta a mai apărut în „Syrup” (2013), „Drive Angry” (2011) 3D, „The Joneses” (2009), „Never Back Down” (2008), „Alpha Dog” (2006) și „Friday Night Lights” (2004). Pe micul ecran, Heard a debutat în drama „Hidden Palms” (2007), și a avut roluri episodice în serialul „Californication” (2007) și „Criminal Minds” (2005).

Heard trăiește în Los Angeles, fiind implicată activ în acțiunile organizației Amnesty International. În 2015, s-a căsătorit cu actorul Johnny Depp.

Cei doi actori au divorțat în ianuarie 2017, după mai multe luni în care Heard l-a acuzat pe Depp de violență domestică, Depp acuzând-o pe aceasta, în replică, de șantaj financiar.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Cu 10 lei poți să trăiești cu ochii tăi o călătorie splendidă în trecut. Istoria...
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Accident sau sinucidere? Un bărbat a decedat în a treia zi de Paște, după ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Toți proprietarii de apartamente cu DOUĂ CAMERE au fost avertizați. Anunțul venit marți, 7 MAI
Sticlele care distrug sănătatea. Provoacă boli grave
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Satelitul care a orbitat Pământul nedetectat timp de 25 de ani