Johnny Depp ar putea fi acuzat de sperjur. Ce a făcut celebrul actor

Johnny Depp ar putea fi acuzat de sperjur. Ce a făcut celebrul actor
Publicat: 27/06/2017, 12:29

Actorul din „Pirații din Caraibe” și fosta sa soție, actrița Amber Heard, nu și-au declarat câinii la vama din Australia după ce s-au îmbarcat pe avionul lor privat în 2015, potrivit BBC online.

Actorul american, în vârstă de 54 de ani, a generat controverse la începutul lunii mai 2015, atunci când i-a luat cu el în Australia, la bordul unui avion privat, pe cei doi câini de companie ai săi, Pistol și Boo, doi masculi din rasa Yorkshire Terrier, încălcând astfel normele stricte de carantină din această țară.

Heard a scăpat de condamnare, iar cuplul hollywoodian a făcut public un vidoclip atipic în care îți prezentau scuze pentru fapta lor. Cu toate acestea, documente legale depuse la o instanță din SUA ar demonstra faptul că Depp era „deplin conștient” că eluda legile din Australia.

Foștii săi manageri de afaceri, The Management Group (TMG), au pretins că actorul „ar fi făcut presiuni asupra unuia dintre angajații săi mai vechi să își asume fapta în locul său”, într-o serie de documente intrate în posesia revistei People.

Barnaby Joyce, vicepremierul Australiei, a sugerat la rândul său că guvernul ar putea redeschide ancheta în privința lui Depp: „Dacă acuzațiile se dovedesc reale, există și un termen pentru asta – se numește sperjur”, a spus Joyce pentru Australian Broadcasting Corp: „Suntem un continent insular și luăm chestiunea biosecurității foarte serios și nu contează dacă crezi că ești Domnul Cutare de la Hollywood, va trebui să te supui să respecți legile noastre.”

Joyce a ajuns pe prima pagină a ziarelor acum doi ani când a spus că cei doi câini ai fostului cuplu de la Hollywood – Pistol și Boo – ar „trebui fie trimiși înapoi în Statele Unite” sau altfel riscă să fie împușcați.

Depp a răspuns la acea referindu-se la Joyce ca la un soi de „bărbat pântecos, masiv din Australia.”

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanți actori din generația sa, alături de George Clooney și Brad Pitt. Artist versatil și extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simțit în largul lui atât în producțiile hollywoodiene – mai ales în franciza „Pirații din Caraibe”, „Chocolat”, „Donnie Brasco” -, cât și în producții independente, precum „Jurnalul unui iubitor de rom”, dar și în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton – „Edward Mâini-de-foarfece”, „Legenda călărețului fără cap/ Sleepy Hollow”, „Mireasa moartă/ Corpse Bride”, „Alice în Țara Minunilor” și „Umbre întunecate/ Dark Shadows”.

Deși a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reușit până în prezent să obțină nicio distincție din partea Academiei Americane de Film. Totuși, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din „Sweeney Todd – Bărbierul diabolic din Fleet Street”, în 2008.

Amber Laura Heard este o actriță americană născută în 1986, în Austin, Texas. Heard a jucat în filmul nominalizat la Oscar, „North Country” (2005), în care a interpretat o serie de flashback-uri despre personajul jucat de Charlize Theron. Aceasta a mai apărut în „Syrup” (2013), „Drive Angry” (2011) 3D, „The Joneses” (2009), „Never Back Down” (2008), „Alpha Dog” (2006) și „Friday Night Lights” (2004). Pe micul ecran, Heard a debutat în drama „Hidden Palms” (2007), și a avut roluri episodice în serialul „Californication” (2007) și „Criminal Minds” (2005).

Heard trăiește în Los Angeles, fiind implicată activ în acțiunile organizației Amnesty International. În 2015, s-a căsătorit cu actorul Johnny Depp.

Cei doi actori au divorțat în ianuarie 2017, după mai multe luni în care Heard l-a acuzat pe Depp de violență domestică, Depp acuzând-o pe aceasta, în replică, de șantaj financiar.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”