Turcan reacționează: Fărădelegea e la putere pe străzile României! / PNL nu va tăia nimic de la oamenii cinstiți și muncitori

Turcan reacționează: Fărădelegea e la putere pe străzile României! / PNL nu va tăia nimic de la oamenii cinstiți și muncitori
Publicat: 10/10/2019, 11:29

„Guvernarea Dăncilă este în momentul de față ruptă total de români și respinsă de ei la alegerile și referendumul din 26 mai. Izolată internațional, este o guvernare părăsită de propria majoritate. V-ați încuiat în Palatul Victoria și faceți trei lucruri grave: mințiți și dezinformați, întrețineți mecanismul economic al fraudei de încredere de la alegerile trecute, folosiți banii publici în interes personal și politic. Inclusiv astăzi, aici, de la acest microfon mințiți și dezinformați! Ca să fie clar pentru propaganda PSD! Niciun guvern PNL nu va tăia nimic de la oamenii muncitori și cinstiți din România. PNL va fi preocupat de bunăstarea românilor. Singurii care trebuie să se teamă sunteți dumneavoastră și clientela politică parazitară. Responsabilitatea situației dramatice din momentul de față este 100% a PSD”, a declarat Raluca Turcan în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură.

Ea a mai spus că președintele Iohannis a făcut tot ce se putea pentru blocarea inițiativelor pro-infracționale, „fie că vorbim de justiție sau de economie”.

„Toate creșterile de venituri de care faceți tam-tam au fost spulberate de creșterile de prețuri, de facturile și blocajele pe care le-ați generat. Singurele topuri în care se găsește România sunt cele legate de creșterile de prețuri, de lipsa de absorbție a fondurilor, de datoriile împovărătoare. O altă minciună este aceea a neconflictualei – între ghilimele – Viorica Dăncilă, cea care de fapt a aruncat România în această criză guvernamentală. După ieșirea ALDE de la guvernare, premierul a refuzat să vină în fața Parlamentului, să-și valideze echipa completată. O obliga Constituția! Doamna Dăncilă s-a pus singură în poziția de a avea o jumătate de guvern de fantome, cu ministere fără titulari, ba chiar cu interimate expirate. Cealaltă jumătate era oricum aproape ocupată de incompetenții care au scandalizat până și PSD-ul. De aici până la descompunerea instituțională și morală a guvernării n-a fost decât un ultim pas. Dintr-o țară prost guvernată de Viorica Dăncilă, România a ajuns o țară neguvernată”, a adăugat Turcan.

Liderul deputaților PNL a apreciat că guvernul Dăncilă nu mai are niciun fel de autoritate.

„Nu mai poate face nimic în mod convingător, pentru nimeni. Iar consecințele le suportă românii, ei au cel mai mult de suferit. Dna Dancilă și anturajul său au oroare de lege. Și infractorii din toată țara au înțeles perfect acest lucru. Fărădelegea e la putere pe străzile României! Este rezultatul campaniei de slăbire a instituțiilor de aplicare a legii. Autorii acestei crime sunt Liviu Dragnea, Carmen Dan, Florin Iordache și Viorica Dancilă. Interlopii au prins curaj pentru că au fost încurajați de recursul compensatoriu al PSD care îi scoate din pușcării. Acum interlopii își fac de cap în plin centrul Capitalei ca la începutul anilor 90. Legăturile Poliției cu interlopii pe plan local răzbat în ochii opiniei publice în județele controlate de baroni PSD. Peste tot, aceste scandaluri îngrozitoare scot la lumină o adevărată armată de paraziți cu pile de partid în instituțiile bugetare. Iar dumneavoastră, doamna Dăncilă, patronați cu o complicitate condamnabilă acest sistem care parazitează România și o lasă fără apărare în fața infractorilor de tot felul. România, doamnă Dancilă, refuză să fie trasă înapoi spre capitalismul de cumetrie și spre jaful generalizat comis de PDSR în anii 90″, a mai spus Turcan.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Cu 10 lei poți să trăiești cu ochii tăi o călătorie splendidă în trecut. Istoria...
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Accident sau sinucidere? Un bărbat a decedat în a treia zi de Paște, după ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
A MURIT MARELE ACTOR român. Durere imensă pe scena teatrului românesc: Timpul are şi el...
Un leac face mari minuni. Ajută după mesele încărcate de Paște
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Satelitul care a orbitat Pământul nedetectat timp de 25 de ani