Adina Alberts avertizează: Cât de toxic este! Ne otrăvim copiii cu mâna noastră! / Fructul de sezon care este un adevărat pericol – VIDEO

Adina Alberts avertizează: Cât de toxic este! Ne otrăvim copiii cu mâna noastră! / Fructul de sezon care este un adevărat pericol - VIDEO
Medicul Adina Alberts, după ce Guvernul a făcut o lege prin care vrea să interneze și bolnavii de gripă: „Puterea se joacă cu mintea și cu inimile noastre!”
Publicat: 28/07/2020, 14:12

Un celebru medic din România trage un semnal de alarmă referitor la un fruct de sezon care se găsește în prezent pe piață și este consumat de milioane de români, inclusiv de copii.

Specialistul Adina Alberts spune că primăriile trebuie să se implice în testarea legumelor și fructelor de pe piață pentru a stabili ce grad de toxicitate au.

Adina Alberts avertizează: Cât de toxic este! Ne otrăvim copiii cu mâna noastră pentru că nu știm ce le dăm să mănânce!

„SEMNAL DE ALARMĂ! Este strigător la cer! Priviți, vă rog, cât de toxic este acest pepene roșu! Nivelul de nitrați este de 10 ori mai mare decât limita maximă admisă! Oameni buni, nu mai trebuie să tolerăm așa ceva. Ne otrăvim copiii cu mâna noastră pentru că nu știm ce le dăm să mănânce! Și pentru că societatea nu ne permite să aflăm și să ne măsurăm toxinele din hrana zilnică. Este nevoie, mai mult decât oricând, ca în piețele noastre să existe puncte de lucru ale unui laborator performant, astfel ca orice cetățean care este preocupat de propria-i sănătate, să aibă posibilitatea să își testeze legumele și fructele pe care le cumpără. Iar la nivel de Primărie, să existe preocuparea ca periodic mărfurile din piețele agroalimentare să fie supuse testelor de toxicitate!EU AȘA AȘ FACE DACĂ AȘ FI PRIMAR!”, susține medicul pe Facebook.

Aceasta a făcut testul de toxitcitate și asupra unor mere bio cumpărate din supermarket care aveau nivelul de nitrați sub limita maximă permisă de lege.

Comentariile nu au întârziat să apară, unii utilizatori Facebook susținând că ar trebui ca toți oamenii să aibă acest tip de aparat „ăpentru a ne proteja singuri”, iar alții că cel mai sigur mod de a ști ce mâncăm este ca fiecare să își cultive ce mănâncă.

Pepenele roșu, un pericol…..

SEMNAL DE ALARMĂ! Este strigător la cer! Priviți, vă rog, cât de toxic este acest pepene roșu!!! Nivelul de nitrați este de 10 ori mai mare decât limita maximă admisă! Oameni buni, nu mai trebuie să tolerăm așa ceva. Ne otrăvim copiii cu mâna noastră pentru că nu știm ce le dăm să mănânce! Și pentru că societatea nu ne permite să aflăm și să ne măsurăm toxinele din hrana zilnică. Este nevoie, mai mult decât oricând, ca în piețele noastre să existe puncte de lucru ale unui laborator performant, astfel ca orice cetățean care este preocupat de propria-i sănătate, să aibă posibilitatea să își testeze legumele și fructele pe care le cumpără. Iar la nivel de Primărie, să existe preocuparea ca periodic mărfurile din piețele agroalimentare să fie supuse testelor de toxicitate! EU AȘA AȘ FACE DACĂ AȘ FI PRIMAR!#SanatateaTAPrioritateaMEa

Publicată de Dr Adina Alberts pe Luni, 6 iulie 2020

Adina Alberts, soția lui Viorel Cataramă care a încercat să se infecteze intenționat cu noul COVID-19, este o voce din ce mai ce mai cunoscută în România, acesta exprimându-și punctele de vedere referitoare la diverse subiecte pe Facebook, postările ei primind sute de comentarii.

Recent, aceasta a criticat-o dur pe Clotilde Armand, candidata USR la primăria Sectorului 1, despre care afirmă că s-a opus celor mai multe proiecte de modernizare.

„Clotilde Armand, acest Gică Contra al Administrației, și povestea copilului care strigă Lupul!

În Primăria Sectorului 1, în ultimii 4 ani s-au desfășurat scene, în buclă, rupte din povești din folclor. Clotilde Armand, care acum are tupeul fantastic să se viseze, din nou, primar la Sectorul 1, s-a opus la 80% dintre proiectele propuse în Consiliul Local, din funcția de Consilier USR. De ce? Pentru că așa a vrut ea. În perioada imediat următoare vă voi prezenta și care sunt proiectele pentru cetățeni la care dna Armand a zis NU! Pentru unele proiecte, consilierii USR în frunte cu dna Armand au zis NU pentru simplu motiv că nu era o firmă franceză agreată în proiect!!!

O dată, de două ori, de N ori, până când lehamitea a cuprins întreaga Primărie! Consilierii, indiferent de culoarea politică, au considerat că nu mai are rost să construiască proiecte, să găsească soluții, pentru că acestea vor ajunge, inevitabil, la coșul de gunoi”, scria aceasta pe Facebook. 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Medicii ar putea fi nevoiți să îi amputeze un picior lui Florin Piersic! Dezvăluiri de...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
BREAKING | Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital! Anunțul oficial al...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o...
Piața imobiliară a sărit în aer. Scumpirile nu se mai opresc
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
A fost descoperită o nouă particulă. Cercetătorii o căutau de mult timp!