Adina Alberts avertizează: Cât de toxic este! Ne otrăvim copiii cu mâna noastră! / Fructul de sezon care este un adevărat pericol – VIDEO

Adina Alberts avertizează: Cât de toxic este! Ne otrăvim copiii cu mâna noastră! / Fructul de sezon care este un adevărat pericol - VIDEO
Medicul Adina Alberts, după ce Guvernul a făcut o lege prin care vrea să interneze și bolnavii de gripă: „Puterea se joacă cu mintea și cu inimile noastre!”
Publicat: 28/07/2020, 14:12

Un celebru medic din România trage un semnal de alarmă referitor la un fruct de sezon care se găsește în prezent pe piață și este consumat de milioane de români, inclusiv de copii.

Specialistul Adina Alberts spune că primăriile trebuie să se implice în testarea legumelor și fructelor de pe piață pentru a stabili ce grad de toxicitate au.

Adina Alberts avertizează: Cât de toxic este! Ne otrăvim copiii cu mâna noastră pentru că nu știm ce le dăm să mănânce!

„SEMNAL DE ALARMĂ! Este strigător la cer! Priviți, vă rog, cât de toxic este acest pepene roșu! Nivelul de nitrați este de 10 ori mai mare decât limita maximă admisă! Oameni buni, nu mai trebuie să tolerăm așa ceva. Ne otrăvim copiii cu mâna noastră pentru că nu știm ce le dăm să mănânce! Și pentru că societatea nu ne permite să aflăm și să ne măsurăm toxinele din hrana zilnică. Este nevoie, mai mult decât oricând, ca în piețele noastre să existe puncte de lucru ale unui laborator performant, astfel ca orice cetățean care este preocupat de propria-i sănătate, să aibă posibilitatea să își testeze legumele și fructele pe care le cumpără. Iar la nivel de Primărie, să existe preocuparea ca periodic mărfurile din piețele agroalimentare să fie supuse testelor de toxicitate!EU AȘA AȘ FACE DACĂ AȘ FI PRIMAR!”, susține medicul pe Facebook.

Aceasta a făcut testul de toxitcitate și asupra unor mere bio cumpărate din supermarket care aveau nivelul de nitrați sub limita maximă permisă de lege.

Comentariile nu au întârziat să apară, unii utilizatori Facebook susținând că ar trebui ca toți oamenii să aibă acest tip de aparat „ăpentru a ne proteja singuri”, iar alții că cel mai sigur mod de a ști ce mâncăm este ca fiecare să își cultive ce mănâncă.

Pepenele roșu, un pericol…..

SEMNAL DE ALARMĂ! Este strigător la cer! Priviți, vă rog, cât de toxic este acest pepene roșu!!! Nivelul de nitrați este de 10 ori mai mare decât limita maximă admisă! Oameni buni, nu mai trebuie să tolerăm așa ceva. Ne otrăvim copiii cu mâna noastră pentru că nu știm ce le dăm să mănânce! Și pentru că societatea nu ne permite să aflăm și să ne măsurăm toxinele din hrana zilnică. Este nevoie, mai mult decât oricând, ca în piețele noastre să existe puncte de lucru ale unui laborator performant, astfel ca orice cetățean care este preocupat de propria-i sănătate, să aibă posibilitatea să își testeze legumele și fructele pe care le cumpără. Iar la nivel de Primărie, să existe preocuparea ca periodic mărfurile din piețele agroalimentare să fie supuse testelor de toxicitate! EU AȘA AȘ FACE DACĂ AȘ FI PRIMAR!#SanatateaTAPrioritateaMEa

Publicată de Dr Adina Alberts pe Luni, 6 iulie 2020

Adina Alberts, soția lui Viorel Cataramă care a încercat să se infecteze intenționat cu noul COVID-19, este o voce din ce mai ce mai cunoscută în România, acesta exprimându-și punctele de vedere referitoare la diverse subiecte pe Facebook, postările ei primind sute de comentarii.

Recent, aceasta a criticat-o dur pe Clotilde Armand, candidata USR la primăria Sectorului 1, despre care afirmă că s-a opus celor mai multe proiecte de modernizare.

„Clotilde Armand, acest Gică Contra al Administrației, și povestea copilului care strigă Lupul!

În Primăria Sectorului 1, în ultimii 4 ani s-au desfășurat scene, în buclă, rupte din povești din folclor. Clotilde Armand, care acum are tupeul fantastic să se viseze, din nou, primar la Sectorul 1, s-a opus la 80% dintre proiectele propuse în Consiliul Local, din funcția de Consilier USR. De ce? Pentru că așa a vrut ea. În perioada imediat următoare vă voi prezenta și care sunt proiectele pentru cetățeni la care dna Armand a zis NU! Pentru unele proiecte, consilierii USR în frunte cu dna Armand au zis NU pentru simplu motiv că nu era o firmă franceză agreată în proiect!!!

O dată, de două ori, de N ori, până când lehamitea a cuprins întreaga Primărie! Consilierii, indiferent de culoarea politică, au considerat că nu mai are rost să construiască proiecte, să găsească soluții, pentru că acestea vor ajunge, inevitabil, la coșul de gunoi”, scria aceasta pe Facebook. 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
52 de ani de la Apollo 16, penultima misiune care a dus omul pe Lună....