Adina Alberts avertizează: Cât de toxic este! Ne otrăvim copiii cu mâna noastră! / Fructul de sezon care este un adevărat pericol – VIDEO

Adina Alberts avertizează: Cât de toxic este! Ne otrăvim copiii cu mâna noastră! / Fructul de sezon care este un adevărat pericol - VIDEO
Medicul Adina Alberts, după ce Guvernul a făcut o lege prin care vrea să interneze și bolnavii de gripă: „Puterea se joacă cu mintea și cu inimile noastre!”
Publicat: 28/07/2020, 14:12

Un celebru medic din România trage un semnal de alarmă referitor la un fruct de sezon care se găsește în prezent pe piață și este consumat de milioane de români, inclusiv de copii.

Specialistul Adina Alberts spune că primăriile trebuie să se implice în testarea legumelor și fructelor de pe piață pentru a stabili ce grad de toxicitate au.

Adina Alberts avertizează: Cât de toxic este! Ne otrăvim copiii cu mâna noastră pentru că nu știm ce le dăm să mănânce!

„SEMNAL DE ALARMĂ! Este strigător la cer! Priviți, vă rog, cât de toxic este acest pepene roșu! Nivelul de nitrați este de 10 ori mai mare decât limita maximă admisă! Oameni buni, nu mai trebuie să tolerăm așa ceva. Ne otrăvim copiii cu mâna noastră pentru că nu știm ce le dăm să mănânce! Și pentru că societatea nu ne permite să aflăm și să ne măsurăm toxinele din hrana zilnică. Este nevoie, mai mult decât oricând, ca în piețele noastre să existe puncte de lucru ale unui laborator performant, astfel ca orice cetățean care este preocupat de propria-i sănătate, să aibă posibilitatea să își testeze legumele și fructele pe care le cumpără. Iar la nivel de Primărie, să existe preocuparea ca periodic mărfurile din piețele agroalimentare să fie supuse testelor de toxicitate!EU AȘA AȘ FACE DACĂ AȘ FI PRIMAR!”, susține medicul pe Facebook.

Aceasta a făcut testul de toxitcitate și asupra unor mere bio cumpărate din supermarket care aveau nivelul de nitrați sub limita maximă permisă de lege.

Comentariile nu au întârziat să apară, unii utilizatori Facebook susținând că ar trebui ca toți oamenii să aibă acest tip de aparat „ăpentru a ne proteja singuri”, iar alții că cel mai sigur mod de a ști ce mâncăm este ca fiecare să își cultive ce mănâncă.

Pepenele roșu, un pericol…..

SEMNAL DE ALARMĂ! Este strigător la cer! Priviți, vă rog, cât de toxic este acest pepene roșu!!! Nivelul de nitrați este de 10 ori mai mare decât limita maximă admisă! Oameni buni, nu mai trebuie să tolerăm așa ceva. Ne otrăvim copiii cu mâna noastră pentru că nu știm ce le dăm să mănânce! Și pentru că societatea nu ne permite să aflăm și să ne măsurăm toxinele din hrana zilnică. Este nevoie, mai mult decât oricând, ca în piețele noastre să existe puncte de lucru ale unui laborator performant, astfel ca orice cetățean care este preocupat de propria-i sănătate, să aibă posibilitatea să își testeze legumele și fructele pe care le cumpără. Iar la nivel de Primărie, să existe preocuparea ca periodic mărfurile din piețele agroalimentare să fie supuse testelor de toxicitate! EU AȘA AȘ FACE DACĂ AȘ FI PRIMAR!#SanatateaTAPrioritateaMEa

Publicată de Dr Adina Alberts pe Luni, 6 iulie 2020

Adina Alberts, soția lui Viorel Cataramă care a încercat să se infecteze intenționat cu noul COVID-19, este o voce din ce mai ce mai cunoscută în România, acesta exprimându-și punctele de vedere referitoare la diverse subiecte pe Facebook, postările ei primind sute de comentarii.

Recent, aceasta a criticat-o dur pe Clotilde Armand, candidata USR la primăria Sectorului 1, despre care afirmă că s-a opus celor mai multe proiecte de modernizare.

„Clotilde Armand, acest Gică Contra al Administrației, și povestea copilului care strigă Lupul!

În Primăria Sectorului 1, în ultimii 4 ani s-au desfășurat scene, în buclă, rupte din povești din folclor. Clotilde Armand, care acum are tupeul fantastic să se viseze, din nou, primar la Sectorul 1, s-a opus la 80% dintre proiectele propuse în Consiliul Local, din funcția de Consilier USR. De ce? Pentru că așa a vrut ea. În perioada imediat următoare vă voi prezenta și care sunt proiectele pentru cetățeni la care dna Armand a zis NU! Pentru unele proiecte, consilierii USR în frunte cu dna Armand au zis NU pentru simplu motiv că nu era o firmă franceză agreată în proiect!!!

O dată, de două ori, de N ori, până când lehamitea a cuprins întreaga Primărie! Consilierii, indiferent de culoarea politică, au considerat că nu mai are rost să construiască proiecte, să găsească soluții, pentru că acestea vor ajunge, inevitabil, la coșul de gunoi”, scria aceasta pe Facebook. 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Alertă pe litoralul Mării Negre. Specialiștii care au cercetat zona au aflat ce e "substanța...
A cerut-o de soție după prima noapte petrecută împreună! ”M-am dus la toaletă, m-am dezbrăcat...
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată...
Alex a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită...
Unde pot găsi pensionarii plicul cu decizia de recalculare a pensiei, dacă nu sunt acasă...
Kate Middleton, detaliu dureros la ziua Regelui Charles. Ce s-a întâmplat când a coborât din...
Fără INHIBIȚII la plajă! Are 78 de ani și a arătat tot într-un costum de...
Un proiect uriaş de pe litoral trebuie demolat. Investitorul l-a deschis pentru turişti, în loc...
Cine sunt victimele din Cluj care au murit electrocutate în piscina gonflabilă. Au intrat să...
Cele mai 'bunese' iubite de fotbaliști de la Euro 2024. Pe ce loc sunt româncele
Uleiul se verifică la CALD sau la RECE? Cum se face completarea?
Kim Jong Un promite sprijin total pentru Rusia
Marele ORAȘ PIERDUT, regăsit după MII de ani! Reacția arheologilor
Ungurii sunt la ani lumină de România. Ungaria ne dă lecții. Trebuie să luăm notițe
Revine „Balena Albastră”? Un nou joc al morții face victime în toată Europa
David Popovici, medalie de aur la Campionatele Europene de Natație de la Belgrad, proba de...
Teoria Ștefaniei cu privire la descalificarea iubitului ei din Casa Iubirii. “Este cineva.”
BANCUL ZILEI. Mare concurs de full contact. În finală, Bulă şi un chinez, se bat,...
Au fost găsite microplastice în organele sexuale ale bărbaților
×