8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Anunțul ministrului Sănătății: „Am contractat 3 milioane de doze de vaccin antigripal. Cadrele didactice vor intra în categoria de risc”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Anunțul ministrului Sănătății: „Am contractat 3 milioane de doze de vaccin antigripal. Cadrele didactice vor intra în categoria de risc”
Publicat: 18/09/2020, 08:03
Actualizat: 18/09/2020, 10:43

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunțat joi că au fost contractate, până în prezent, 3 milioane de doze de vaccin antigripal, o primă tranşă fiind deja distribuită către Direcţiile de Sănătate Publică din ţară. Cadrele didactice vor fi incluse în categoria de risc privind persoanele care vor fi vaccinate gratuit anul acesta, a mai precizat ministrul.

Interceptări fabuloase dintr-un dosar al DNA! ”Șefa banilor” de la Institutul Fundeni, mituită cu vacanțe luxoase la Paris, Dubai, Veneția, Londra sau Barcelona + șpăgi plătite ”în cash” direct la domiciliu (EXCLUSIV)

GÂNDUL.RO vă prezintă, ÎN EXCLUSIVITATE, o altă ”aventură financiară” de proporții… epice. ”Șefa banilor” de la Institutul Fundeni – funcționar public și angajat care, în teorie, trăiește simplu, de pe o lună pe alta, dintr-un salariu – a reușit ”lovitură după lovitură” de pe urma unor informații ”din interior” pe care le furniza firmelor participante la diferite licitații.

Cristian Popescu Piedone, diagnosticat cu coronavirus

Cristian Popescu Piedone ar fi fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Fostul primar al Primariei Sector 4 și candidat la Primăria Sectorului 5 ar fi luat virusul de la fiica lui, care a descoperit că este infectată, din greșeală.

Piedone a anunțat miercuri că fiica a fost depistată cu coronavirus, în urma unui consult la alergolog, motiv pentru care acesta a decis să se testeze.

Percheziții la clanuri interlope din București, Ilfov și Teleorman! Șapte persoane au fost reținute și s-a făcut uz de armă

Șapte bărbați au fost reținuți, joi, în urma celor 16 percheziții efectuate joi de polițiștii din Capitală în București, Ilfov și Teleorman într-un dosar în care sunt cercetate activtăți de șantaj, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat un pistol, de arme albe, dar și bani și bijuterii.

Român implicat în jafuri de milioane de euro, în Germania. A fost implicat în spargerea de corpuri delicte al Oficiului Vamal din Berlin

Un tânăr român de 27 de ani este anchetat în Germania pentru două jafuri de proporții cu ocazia cărora a fost spart depozitul de corpuri delicte al Oficiului Vamal din Berlin

Cel mai important eveniment cultural din România dedicat filmului documentar și-a ales câștigătorii: „Faptul că acest festival există ne dă speranțe”

Astra Film Online se va desfăşura pe platforma festivalului în perioada 16-25 octombrie 2020. Ediţia On Air – Astra Film Festival 2020 – şi-a ales câştigătorii. Evenimentul a avut loc în prezenţa ministrului Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Festivalului Internaţional Astra Film i-a fost acordat şi în 2020 Înaltul Patronaj al Administraţiei Prezidenţiale

OSCE a înființat un grup de experți care ar urma să analizeze situația din Belarus. Printre statele care au propus această măsură se numără și România

Șaptesprezece state membre ale Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) au înființat un grup de experți care să investigheze încălcările drepturilor omului în Belarus, dar și acuzațiile de fraudă în cadrul alegerilor prezidențiale din 9 august.

Anunțul a fost făcut joi de către Ministerul de Externe al Danemarcei, informează site-ul agenției de presă Reuters.

Președintele Asociației Colectiv, Eugen Iancu, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de vineri, 18 septembrie, de la ora 11.30

Președintele Asociației Colectiv, Eugen Iancu, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de vineri, 18 septembrie 2020, de la ora 11.30.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Nenorocirea abătută asupra României în noaptea de Înviere a șters de pe hartă un loc...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Ce trebuie să faci neapărat azi, pe 6 mai, în a doua zi de Paște....
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Doliu în lumea filmului: unul dintre îndrăgiții actori din ”Titanic” și ”Stăpânul inelelor” s-a stins...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Dușmani din cauza moștenirii. Copiii lui Adrian Păunescu se ceartă pe avere
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
O grotă subacvatică este atât de adâncă încât cercetătorii nu i-au putut găsi fundul