8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Anunțul ministrului Sănătății: „Am contractat 3 milioane de doze de vaccin antigripal. Cadrele didactice vor intra în categoria de risc”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Anunțul ministrului Sănătății: „Am contractat 3 milioane de doze de vaccin antigripal. Cadrele didactice vor intra în categoria de risc”
Publicat: 18/09/2020, 08:03
Actualizat: 18/09/2020, 10:43

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunțat joi că au fost contractate, până în prezent, 3 milioane de doze de vaccin antigripal, o primă tranşă fiind deja distribuită către Direcţiile de Sănătate Publică din ţară. Cadrele didactice vor fi incluse în categoria de risc privind persoanele care vor fi vaccinate gratuit anul acesta, a mai precizat ministrul.

Interceptări fabuloase dintr-un dosar al DNA! ”Șefa banilor” de la Institutul Fundeni, mituită cu vacanțe luxoase la Paris, Dubai, Veneția, Londra sau Barcelona + șpăgi plătite ”în cash” direct la domiciliu (EXCLUSIV)

GÂNDUL.RO vă prezintă, ÎN EXCLUSIVITATE, o altă ”aventură financiară” de proporții… epice. ”Șefa banilor” de la Institutul Fundeni – funcționar public și angajat care, în teorie, trăiește simplu, de pe o lună pe alta, dintr-un salariu – a reușit ”lovitură după lovitură” de pe urma unor informații ”din interior” pe care le furniza firmelor participante la diferite licitații.

Cristian Popescu Piedone, diagnosticat cu coronavirus

Cristian Popescu Piedone ar fi fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Fostul primar al Primariei Sector 4 și candidat la Primăria Sectorului 5 ar fi luat virusul de la fiica lui, care a descoperit că este infectată, din greșeală.

Piedone a anunțat miercuri că fiica a fost depistată cu coronavirus, în urma unui consult la alergolog, motiv pentru care acesta a decis să se testeze.

Percheziții la clanuri interlope din București, Ilfov și Teleorman! Șapte persoane au fost reținute și s-a făcut uz de armă

Șapte bărbați au fost reținuți, joi, în urma celor 16 percheziții efectuate joi de polițiștii din Capitală în București, Ilfov și Teleorman într-un dosar în care sunt cercetate activtăți de șantaj, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat un pistol, de arme albe, dar și bani și bijuterii.

Român implicat în jafuri de milioane de euro, în Germania. A fost implicat în spargerea de corpuri delicte al Oficiului Vamal din Berlin

Un tânăr român de 27 de ani este anchetat în Germania pentru două jafuri de proporții cu ocazia cărora a fost spart depozitul de corpuri delicte al Oficiului Vamal din Berlin

Cel mai important eveniment cultural din România dedicat filmului documentar și-a ales câștigătorii: „Faptul că acest festival există ne dă speranțe”

Astra Film Online se va desfăşura pe platforma festivalului în perioada 16-25 octombrie 2020. Ediţia On Air – Astra Film Festival 2020 – şi-a ales câştigătorii. Evenimentul a avut loc în prezenţa ministrului Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Festivalului Internaţional Astra Film i-a fost acordat şi în 2020 Înaltul Patronaj al Administraţiei Prezidenţiale

OSCE a înființat un grup de experți care ar urma să analizeze situația din Belarus. Printre statele care au propus această măsură se numără și România

Șaptesprezece state membre ale Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) au înființat un grup de experți care să investigheze încălcările drepturilor omului în Belarus, dar și acuzațiile de fraudă în cadrul alegerilor prezidențiale din 9 august.

Anunțul a fost făcut joi de către Ministerul de Externe al Danemarcei, informează site-ul agenției de presă Reuters.

Președintele Asociației Colectiv, Eugen Iancu, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de vineri, 18 septembrie, de la ora 11.30

Președintele Asociației Colectiv, Eugen Iancu, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de vineri, 18 septembrie 2020, de la ora 11.30.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Test de cultură generală. Cum rămâne aprinsă torța Olimpică?