Horoscopul zilei de 30 septembrie 2020. „Vărsătorii” se pot iluziona financiar

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2020. „Vărsătorii” se pot iluziona financiar
Horoscop săptămânal, 21 - 27 decembrie 2020
Publicat: 30/09/2020, 02:00
Actualizat: 30/09/2020, 02:05

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Ziua începe cu o conjuncție a Lunii cu Neptun, planeta iluziilor, în zodia Pești, aspect care poate pune o amprentă destul de visătoare asupra întregii zile și ne poate face mai înclinați către evadarea din realitate, ne poate stimula imaginația, dar și inspirația și sensibilitatea. În continuare se resimt destul de puternic aspectele tensionate ale zilei de ieri.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Poți discuta cu familia despre o situație mai veche și de această dată o poți pune la punct, astfel încât să se reaștearnă înțelegerea în cămin. Posibil să te gândești la un fost partener din trecut cu o mare intensitate și să-ți edscoperi niște slăbiciuni pe care le ai în relația de cuplu.

Carieră

O zi bună din punct de vedere profesional pentru că vei avea idei creative și o imaginație foarte bogată și constructivă. Fii înțeleaptă dacă trebuie să te asociezi cu cineva pentru că nu toți merită încrederea.

Bani

Analizează mai atent o situație financiară și discută cu partenerul pentru a lua o decizie comună. S-ar putea ca tu să fii destul de nedumerită și confuză.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să te concentrezi mai mult pe emoțiile tale, mai ales să reanalizezi niște situații din trecut și să te simți copleșită de trăiri și simțiri.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

O zi foarte bună pentru a sta de vorbă cu prietenii, pentru a socializa și a ieși în lume. Poți fi foarte empatică la problemele celorlați și le poți sări imediat în ajutor. Descoperi că ești foarte vulnerabilă în fața partenerului și asta te va măcina.

Carieră

Un proiect de grup înflorește și are parte de multă creativitate și imaginație, așa că dacă vrei să-l pui în evidență, o poți face printr-un truc artistic. Poți fi foarte vulnerabilă în fața colegilor dacă-ți cer ajutorul, dar nu le face munca.

Bani

Azi este posibil să fii destul de nemulțumită de situația financiară, de un bonus sau o remunerație care ajunge la tine în urma unei implicări într-un context.

Sănătate

Starea de sănătate se menține bună, cu atenționarea să nu faci excese, mai ales legate de odihnă pentru că lipsa somnului te poate afecta. Poți să descoperi niște sensibilități pe care le ai, niște vulnerabilități care trebuie tratate.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

S-ar putea să realizezi că o persoană din anturaj îți place mai mult decât credeai, că te simți altfel în preajma sa, mai lipsită de putere și tărie. În cuplu pot apărea unele tensiuni care să dezgroape răni mai vechi.

Carieră

Te pui în valoarea profesional prin intermediul unor calități ale tale, probabil ai cuvintele la tine, dar modul în care le îmbini își pot aduce laude. Cu toate astea, poți fi cam visătoare și ușor irealistă la un aspect ce vizează cariera sau obiectivele tale.

Bani

Banii pot veni prin diferite tertipuri, nefiind vorba de ceva ilegal sau imoral, cât despre o capacitate de a vinde gheață eschimoșilor care se activează astăzi și care te avantajează, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu comercial.

Sănătate

Te poți simți constrînsă de faptul că nu te poți dedica pe cât ai vrea unor pasiuni și hobby-uri, însă câteodată trebuie să înveți să renunți la ceea ce-ți place de ragul celorlalți.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Este o zi foarte bună să realizezi ce principii și convingeri te ajută să evoluezi sentimental și care te împiedică. Relația cu persoana iubită capătă sensibilitate și unii nativi pot realiza că le este frică să-și piardă confortul emoțional.

Carieră

Descoperi că ai niște lipsuri, niște vulnerabilități profesionale, conștientizezi niște sensibilități și asta te poate ajuta să devii mai puternică pe viitor.

Bani

Ai putea să scoți bani din buzunar astăzi pentru a ajuta pe cineva, posibil să te sensibilizezi la o situație a unui coleg de muncă.

Sănătate

Te macină faptul că ceilalți nu gândesc ca tine, nu au aceleași principii înalte, însă trebuie să înțelegi că nu poți schimba lumea. Ești mult prea sensibilă și visezi cam mult astăzi.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Ai șansa să duci pasiunea pe noi culmi în relația de cuplu, dar încearcă să lași problemele profesionale la intrarea în casă. Poți astăzi să descoperi ce anume te deranjează la partener, poate fi vorba de un sistem de valori diferit.

Carieră

Este o zi cu mult mai puțin stres profesional decât până acum, dar apele nu s-au calmat. Azi ai putea să-ți pui imaginația la contribuție și să vii cu soluții, deși pot fi privite cu destul de multă neîncredere de ceilalți.

Bani

S-ar putea să primești niște promisiuni financiare ca urmare a implicării tale într-o situație de la locul de muncă. Dacă ai muncit peste program, fii sigură că cineva a observat asta.

Sănătate

Îți recapeți energia astăzi și ai tendința de a visa cu ochii deschiși, aspect care te poate ajuta să-ți conturezi o lume perfectă și astfel să treci peste ce este în jur.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Visezi cam mult la partenerul ideal, iar dacă ești parte a unui cuplu, te iluzionezi la ideea că l-ai putea schimba. Totuși, profită de ziua de astăzi și trăiește romantic viața în doi, fără să critici și să ai așteptări irealizabile.

Carieră

Dai dovadă de simț de răspundere la locul de muncă și asta te poate ajuta să ai idei bune și constructive despre cum să faci lucrurile să funcționeze mai bine. Pune-ți mai mult în valoare niște talente.

Bani

Poți conștientiza astăzi ce anume te sperie legat de o situație financiară. Poate fi vorba de a pierde un bun material sau o capacitate de a face bani. O serie de vulnerabilități financiare pot fia stăzi puse în lumină.

Sănătate

Starea de sănătate nu-ți crează probleme și price neplăceri ai avut până acum, le poți vindeca dacă te preocupi de ele.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Descoperi niște sensibilități, vulnerabilități care-l fac pe partenerul tău să fie atât de agresiv sau axat pe propria persoană. Încearcă să fii empatică și să îl sprijini.

Carieră

Ai o imaginație foarte dezvoltată și foarte creativă, însă nu te aștepta ca cei din jur să-ți înțeleagă ideile sau să le pună în practică. Poate nu ar trebui să-ți pese.

Bani

Este o zi în care nu vei ști ce decizii să iei din punct de vedere financiar. Ești ușor confuză la acest capitol și bine ar fi să amâni niște verdicte sau investiții majore.

Sănătate

Ai ocazia să vorbești cu un duhovnic sau cu o persoană evoluată care să te ajute cu sfaturi de vindecare, să-ți acorde mai multă încredere în propriile tale puteri.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Zoia de astăzi te poate sensibiliza mult în realația cu persoana iubită și poți visa cu ochii deschiși la un viitor perfect. Nu este rău să visezi, dar asigură-te că ești alături de cine trebuie pentru a-ți împlini visele.

Carieră

La locul de muncă poți fi mult mai sensibilă la comentariile colegilor și poți spune destul de direct ceea ce te deranjează și nemulșumește la aceștia.

Bani

Poți scoate bani din talentele tale, însă pentru asta trebuie să ai curaj să le expui. Unii nativi negociază cu succes o ofertă artistică, creativă.

Sănătate

Poți afla vești bune despre starea de sănătate a cuiva drag sau chiar tu poți descoperi un remediu eficient pentru a trata o problemă care te macină de ceva vreme.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Poți să-și descoperi niște vulnerabilități sentimentale sau poți realiza ce anume te sensibilizează și te face mai fragilă în fața persoanei iubite.

Carieră

Nu-ți acorda încrederea tuturor din jur chiar dacă planurile voastre sunt comune și vă doriți același lucru. Un proiect în care ești implicată va funcționa mult mai bine dacă vei lăsa și pe alții să se manifeste.

Bani

S-ar putea să auzi niște promisiuni destul de mărețe legate de o situație financiară, chiar să ți se promită un bonus, o primă, o mărire de salariu, însă nu cheltui în contul a ceea ce va urma până nu ai banii în mână.

Sănătate

Nu prea știi ce decizie să iei vizavi de o situație legată de sănătate. Să mergi la analize sau să amâni? Oare să fie bun un tratament sau nu? Cere sfatul cuiva avizat și poți vedea altfel lucrurile.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Ai putea să lași deoparte toate inhibițiile și să-ți declari cu sinceritate și romantism sentimentele pentru persoana care-ți place. Poți avea parte de un răspuns pe măsură.

Carieră

S-ar putea să-ți dai seama ce anume te reține să te pui în valoare în zona profesională sau ce anume te inhibă și te face vulnerabil în a face pași pentru a-ți atinge obiectivele.

Bani

Evită să faci promisiuni mărețe cu tentă financiară pentru că te poate lua valul astăzi. De asemenea, menține-ți rațiunea în negocieri.

Sănătate

Starea de sănătate nu-ți ridică probleme astăzi. Unii nativi pot alege să facă unele deplasări în locuri dragi, sacre, care să le aducă liniște și pace în suflet.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

S-ar putea să fii rănită prin cuvinte de cineva drag, apropiat ție, poate chiar din familie, sau tu să rănești pe cineva expunându-ți cu prea multă siguranță niște principii și concepte pe care le ai.

Carieră

Ai șansa să realizezi ce anume te ține pe loc și-ți inhibă evoluția profesională (sau personală). Posibil să te gândești foarte serios să înveți ceva nou, să te înscrii la un curs, însă vei da șipeste unele obstacole.

Bani

Ai mare grijă la iluziile financiare pe care tinzi să ți le faci. De asemenea, s-ar putea să fii tentată să te lași impresionată și să scoți o sumă de bani pentru o cauză.

Sănătate

Astăzi îți vei oferi mai multă valoare și vei fi mai sinceră cu tine, mai încrezătoare în forțele tale. Astfel, vei vedea viața cu alți ochi și starea de bine te va însoți toată ziua.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Ești plină de vise mărețe, ai imaginație și toatea acestea, puse la un loc, pot să-ți aducă momente plăcute în povestea de iubire pe care o trăiești și pe care astăzi chiar o vezi ruptă din basme.

Carieră

Ai șansa să aduci niște îmbunătățiri unui proiect prin modul fantezist, curajos, diferit de a vedea lucrurile. Totuși, nu te aștepta ca cei implicați să înțeleagă exact care sunt ideile tale.

Bani

Poți să-ți conștientizezi niște frici, vulnerabilități financiare. Poate reușești să vezi ce anume te împiedică să obții un beneficiu material de la cineva, poate fi vorba chiar de o instituție sau persoană.

Sănătate

Starea de sănătate continuă să fie una foarte bună și să ai energie, poftă de viață și putere interioară să rezolvi tot ce ți-ai propus.

Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020. „Fecioarele” își îmbunătățesc viața sentimentală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 28 septembrie – 4 octombrie 2020, pentru toate zodiile.

Săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2020 se remarcă prin ingresul planetei Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Fecioară, dar și prin ieșirea din retrogradare a planetei Saturn, planeta lecțiilor de viață, a limitărilor și obstacolelor, în zodia Capricorn.

În plus, fenomenul de Lună Plină din zodia Berbec își va face din plin simțită prezența pe data de 2 octombrie.

Horoscopul săptămânii 28 septembrie – 4 octombrie 2020 vine cu vești destul de bune în plan profesional, capitol la care se vor simți reale îmbunătățiri, ridicarea unor bariere în atingerea obiectivelor propuse.

Totodată, din punct de vedere financiar vom avea ocazia să devenim mai practici, iar în planul iubirii vom munci mai mult pentru a ne îmbunătăți relațiile cu cei dragi. Vom tinde către perfecțiune, însă nu trebuie să cădem în plasa criticii și autocriticii.

Zodiacul chinezesc, 28 septembrie – 4 octombrie 2020. „Tigrii” simt nevoia de mai multă stabilitate sentimentală

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun