Legea străzii domină Capitala! Cum își pedepsea rivalii interlopul Kany Spoitoru: „Dacă vedeai «omoruri» ce-au fost, nu-ți mai trebuia nimic…” – VIDEO

Legea străzii domină Capitala! Cum își pedepsea rivalii interlopul Kany Spoitoru: „Dacă vedeai «omoruri» ce-au fost, nu-ți mai trebuia nimic…” - VIDEO
Legea străzii domină Capitala! Cum își pedepsea rivalii interlopul Kany Spoitoru: „Dacă vedeai «omoruri» ce-au fost, nu-ți mai trebuia nimic…” / Sursă FOTO: captură YouTube
Publicat: 13/11/2020, 16:18
Actualizat: 13/11/2020, 16:19

Interlopul Florin Avram, zis Kany Spoitoru, în vârstă de 38 de ani, face parte și „Garda de Fier” din Sectorul 5 al Capitalei. Gruparea, care ar fi condusă de Tudor Spoitoru, este cunoscută pentru metodele prin care impune „legea străzii” rivalilor și celor care nu vrea să i se subordoneze.

Kany Spoitoru este inculapt într-un dosar, alături de alte 19 persoane din clanurile Chiroaica și Spoitoru, în care a fost condamnat recent la 9 ani și trei luni de închisoare pentru tentativă de omor calificat.

Se pare că Florin Avram a și făcut apel, încercând să scape din închisoare, o soluție în acest caz urmând să fie dată pe 25 noiembrie 2020.

Povestea lui Kany Spoitoru este mult mai complicată decât pare, de mai multe ori fiind plasat în arestarea preventivă sau arest la domiciliu, situație în care se află și în prezent. Astfel, din 27.02.2018 și până în 22.06.2018, respectiv în perioada 20.12.2019 – 21.07.2020, a fost arestat preventiv, iar în intervalul 22.06.2018 – 20.08.2018 a fost plasat în arest la domiciliu, în care se află și în prezent începând din 21.07.2020.

Kany Spoitoru, condamnat la 9 ani și trei luni de închisoare

Florin Avram a fost condamnat pe 23 septembrie, de către Tribunalul București, la 9 ani și trei luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

În acest caz, chiar și victima a primit pedeapsa cu închisoarea, respectiv 2 ani, pentru instigare la infracţiunea de tentativa de omor calificat, decizia instanței fiind dată pe 15 februarie 2019. Însă, bineînțeles, ținând cont de legea străzii și represalii, victima nu s-a constituit parte civilă în cadrul procesului penal.

O persoană apropiată clanurilor Capitalei a povestit cum Kany Spoitoru nu este la primele fapte de acest fel, oferind detalii despre o bătaie care a avut loc în 2013, relatează libertatea.ro.

„E vorba de un restaurant din Berceni. Câte bătăi au fost acolo, cu toți, cu Mircea Nebunu, din clanul Sportivilor, cu Cristi Calu, veteran din aceeași grupare, cu Kany… Dacă vedeai «omoruri» ce-au fost, nu-ți mai trebuia nimic…”, a povestit o persoană familiară cu lumea interlopă a Capitalei.

Martor: „I-a băgat o sabie în piept!”

„Kany Spoitoru, băiatul lui Dorel Spoitoru, l-a tăiat pe un interlop în fața mea, în fața mea, ești nebun! I-a băgat o sabie în piept și a ieșit așa, baioneta aia, prin spatele omului!”, a mai relatat acesta.

Însă, cum lumea interlopă are propriile legi iar frica domină, victimele din astfel de cazuri nu depun plângere la poliție din cauza represaliilor pe care le-ar suferi.

Kany Spoitoru a apărut în atenția presei și în luna noiembrie a anului trecut, când l-a bătut la o petrecere pe manelistul Tzancă Uraganul. Ulterior, cântărețul a povestit că a fost bătut pentru că a refuzat să îi plăteească interlopului taxă de protecție.

„A vrut să-i dau niște bani, iar eu nu m-am supus. Cunosc genul acesta de oameni care, când văd că un solist primește mulți bani din dedicații, trimit pe cineva sau cer chiar ei bani. Petrecerea era în familia lui, avea spate. Am depus plângere”, povestea Tzancă Uraganul la vremea respectivă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Ce pește e indicat în ziua de Florii. Recomandare pentru cei care au postit
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?