Legea străzii domină Capitala! Cum își pedepsea rivalii interlopul Kany Spoitoru: „Dacă vedeai «omoruri» ce-au fost, nu-ți mai trebuia nimic…” – VIDEO

Legea străzii domină Capitala! Cum își pedepsea rivalii interlopul Kany Spoitoru: „Dacă vedeai «omoruri» ce-au fost, nu-ți mai trebuia nimic…” - VIDEO
Legea străzii domină Capitala! Cum își pedepsea rivalii interlopul Kany Spoitoru: „Dacă vedeai «omoruri» ce-au fost, nu-ți mai trebuia nimic…” / Sursă FOTO: captură YouTube
Publicat: 13/11/2020, 16:18
Actualizat: 13/11/2020, 16:19

Interlopul Florin Avram, zis Kany Spoitoru, în vârstă de 38 de ani, face parte și „Garda de Fier” din Sectorul 5 al Capitalei. Gruparea, care ar fi condusă de Tudor Spoitoru, este cunoscută pentru metodele prin care impune „legea străzii” rivalilor și celor care nu vrea să i se subordoneze.

Kany Spoitoru este inculapt într-un dosar, alături de alte 19 persoane din clanurile Chiroaica și Spoitoru, în care a fost condamnat recent la 9 ani și trei luni de închisoare pentru tentativă de omor calificat.

Se pare că Florin Avram a și făcut apel, încercând să scape din închisoare, o soluție în acest caz urmând să fie dată pe 25 noiembrie 2020.

Povestea lui Kany Spoitoru este mult mai complicată decât pare, de mai multe ori fiind plasat în arestarea preventivă sau arest la domiciliu, situație în care se află și în prezent. Astfel, din 27.02.2018 și până în 22.06.2018, respectiv în perioada 20.12.2019 – 21.07.2020, a fost arestat preventiv, iar în intervalul 22.06.2018 – 20.08.2018 a fost plasat în arest la domiciliu, în care se află și în prezent începând din 21.07.2020.

Kany Spoitoru, condamnat la 9 ani și trei luni de închisoare

Florin Avram a fost condamnat pe 23 septembrie, de către Tribunalul București, la 9 ani și trei luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

În acest caz, chiar și victima a primit pedeapsa cu închisoarea, respectiv 2 ani, pentru instigare la infracţiunea de tentativa de omor calificat, decizia instanței fiind dată pe 15 februarie 2019. Însă, bineînțeles, ținând cont de legea străzii și represalii, victima nu s-a constituit parte civilă în cadrul procesului penal.

O persoană apropiată clanurilor Capitalei a povestit cum Kany Spoitoru nu este la primele fapte de acest fel, oferind detalii despre o bătaie care a avut loc în 2013, relatează libertatea.ro.

„E vorba de un restaurant din Berceni. Câte bătăi au fost acolo, cu toți, cu Mircea Nebunu, din clanul Sportivilor, cu Cristi Calu, veteran din aceeași grupare, cu Kany… Dacă vedeai «omoruri» ce-au fost, nu-ți mai trebuia nimic…”, a povestit o persoană familiară cu lumea interlopă a Capitalei.

Martor: „I-a băgat o sabie în piept!”

„Kany Spoitoru, băiatul lui Dorel Spoitoru, l-a tăiat pe un interlop în fața mea, în fața mea, ești nebun! I-a băgat o sabie în piept și a ieșit așa, baioneta aia, prin spatele omului!”, a mai relatat acesta.

Însă, cum lumea interlopă are propriile legi iar frica domină, victimele din astfel de cazuri nu depun plângere la poliție din cauza represaliilor pe care le-ar suferi.

Kany Spoitoru a apărut în atenția presei și în luna noiembrie a anului trecut, când l-a bătut la o petrecere pe manelistul Tzancă Uraganul. Ulterior, cântărețul a povestit că a fost bătut pentru că a refuzat să îi plăteească interlopului taxă de protecție.

„A vrut să-i dau niște bani, iar eu nu m-am supus. Cunosc genul acesta de oameni care, când văd că un solist primește mulți bani din dedicații, trimit pe cineva sau cer chiar ei bani. Petrecerea era în familia lui, avea spate. Am depus plângere”, povestea Tzancă Uraganul la vremea respectivă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” de a sancționa șoferii pe autostradă. Care sunt șoferi vizați - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Răsturnare de situație la Survivor. Motivul real pentru care Alexandra a fost eliminată
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers