Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2020. „Scorpionii” își îmbunătățesc viața sentimentală

Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2020. „Scorpionii” își îmbunătățesc viața sentimentală
Foto: Pixabay
Publicat: 23/11/2020, 22:29
Actualizat: 23/11/2020, 22:31

Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Mercur, planeta comunicării, aflată în tranzit în zodia Scorpion, face un aspect benefic cu Neptun, planeta viselor, aflat în retogradare în zodia Pești. Acest context ne susține intuiția, inspirația artistică și creativitatea, și ne poate aduce idei și soluții neobișnuite la provocările cu care ne confruntăm. Trebuie, în schimb, să avem grijă și să nu visăm cu ochii deschiși, ci să menținem clară bariera dintre realitate și iluzie.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 24 noiembrie 2020

Dragoste

Poți avea șansa să vezi un context care vizează viața intimă dintr-un alt unghi și chiar să iei decizii înțelepte legate de o relație ascunsă, secretă. Poate fi un moment al revelațiilor la acest capitol.

Carieră și bani

Îți vin idei neobișnuite și găsești cele mai nesperate soluții pentru a rezolva un context care vizează bunurile materiale, poate ratele la bancă, un credit, o moștenire, oricum un context care financiar.

Sănătate

Este de preferat să te odihnești mai mult și nu numai pentru că poți avea devărate vise revelatorii prin care Universul să-ți trimită mesaje, ci și pentru că somnul te va ajuta la reechilibrarea psihică.

Horoscop zilnic Taur – 24 noiembrie 2020

Dragoste

Ai o nouă perspectivă asupra unei relații sentimentale sau de prietenie. Poți descoperi că noua viziune asupra partenerului te ajută să iei decizii mai ușor în cuplu, llegate de viața în doi.

Carieră și bani

Faptul că vezi mult mai clar relația cu asociații, colaboratorii și partenerii de afaceri te poate ajuta să găsești soluții profesionale mai bune și chiar să iei decizii înțelepte în legătură cu un contract.

Sănătate

Posibil ca în a doua parte a zilei să te frămânți mai mult, să fii mai agitată în interior și asta să-ți provoace oboseală nervoasă. Mergi la somn mai devreme decțt o faci de obicei.

Horoscop zilnic Gemeni – 24 noiembrie 2020

Dragoste

Dai dovadă de multă înțelepciune în relația cu partenerul de viață și asta te poate stimula să lupți pentru îmbunătățirea vieții de cuplu.

Carieră și bani

Ai idei foarte bune legate de locul de muncă sau colegii vin spre tine cu soluții ingenioase pentru frământările tale. Este un sector care ți-a adus nemulțumiri, dar acum ai șansa să le vezi cauza reală și astfel să ai sclipiri de inspirație care să te ajute să-ți atingi obiectivele profesionale.

Sănătate

Dacă te-ai confruntat până acum cu probleme de sănătate sau dezechilibre, acum ai șansa să le afli cauza și să aduci îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop zilnic Rac – 24 noiembrie 2020

Dragoste

Ai șansa să clarifici toate neînțelegerile sentimentale de până acum, să depășești toate frustrările legate de raportarea la iubire și asta pentru că vezi din alt unghi un context sentimental. Zi bună pentru a ajunge la o viziune comună cu persoana iubită sau cu copiii.

Carieră și bani

Azi dai dovadă de foarte multă creativitate, ai idei inspirate și foarte multă intuiție, empatie, calități care te ajută să iei decizii profesionale bune și să te exprimi cu mai mult curaj.

Sănătate

Sunt unele temeri care te oți ține pe loc, te pot bloca din a-ți manifesta dorințele, nevoile și ar fi de preferat să le depășești pentru a nu pierde ocazii remarcabile. Contextează-te mai mult la spiritualitate și credință pentru a te liniști.

Horoscop zilnic Leu – 24 noiembrie 2020

Dragoste

Comunicarea cu familia pare să se îmbunătățească și în sfârșit să ajungeți la viziuni comune legate de viitor. Poți avea idei intuitive despre cum să rezolvi un context care vizează casa, un bun de patrimoniu.

Carieră și bani

Idealurile tale financiare sunt înalte, însă dacă te vei baza pe ceea ce au alții, s-ar putea să nu fii în cea mai bună ipostază. Posibil să primești informații și idei foarte bune despre cum să rezolvi un context financiar ce vizează bunurile materiale, creditele, asigurările sau rentele.

Sănătate

Starea de sănătate continup să se mențină ună și tu să aloci multă energie plăcerilor vieții, să fii mai binedispus și jovial ca niciodată.

Horoscop zilnic Fecioară – 24 noiembrie 2020

Dragoste

Comunicarea este un punct forte al zilei și poți obține tot ce-ți dorești de la cei din jur dacă știi cum să ceri. Se menține aspectul care te susține să te împaci cu partnerul de viață și să depășiți niște neînțelegeri. Te bucuri de complimente și tu la rândul tău ești mult mai deschis în exprimarea sentimentelor și trăirilor interioare în cuplu.

Carieră și bani

Ai parte de o zi foarte bună și în plan profesional. Poți negocia și semna contracte, poți purta dialoguri inspirate cu colaboratprii și asociații și poți veni cu idei neibișnuite pentru rezolvarea unui context profesional.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contă găsirea unor remedii ingenioase la neplăcerile cu care te confrunți.

Horoscop zilnic Balanță – 24 noiembrie 2020

Dragoste

Faptul că te pui mai mult în valoare, că te poți exprima mai ușor, mai dezinvolt, îți poate aduce și îmbunătățirea dialogului cu partenerul.

Carieră și bani

Ai intuiție financiară bună și ai putea lua decizii inspirate, mai ales dacă este vorba de cheltuieli și investiții. Poți să scoți bani din activități inedit, să vinzi ceva sau să-ți valorifici niște talente. Este o zi foarte bună pentru (re)negocierea salariului sau a unor activități de la job.

Sănătate

Starea de sănătate începe să se îmbunătățească și asta te va ajuta să-ți recapeți viziunea optimistă și încrezătoare asupra vieții. Este o zi bună să iei niște decizii legate de stilul de viață.

Horoscop zilnic Scorpion – 24 noiembrie 2020

Dragoste

Trăiești momente sensibile, romantice în plan sentimental și poți face declarații de dragoste încărcate de sensibilitate. Dai dovadă de multă empatie și visezi cu ochii deschiși la povestea de dragoste ideală.

Carieră și bani

Ești foarte creativ, ai simț estetic și dai dovadă de multă imaginație, calități care te pot ajuta în activitățile pe care le desfășori, mai ales dacă acestea fac parte din sfera artistică.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate bună, ai energie, mai ales mentală și poți face tot ce-ți dorești dacă-ți pui în minte Puterea gândurilor tale este mare și chiar le poți materializa.

Horoscop zilnic Săgetător – 24 noiembrie 2020

Dragoste

Trecutul s-ar putea să te frământe și astăzi, dar să vină și cu soluții subtile, cu răspunsuri intuitive. Ascultă-ți mai mult vocea interioară și vezi care este mesajul pe care ți-l transmite. Ideile care-ți vin te pot ajuta să clarifici un context legat de casă și familie.

Carieră și bani

Nu prea îți stă mintea la activitățile profesionale și ar fi bine să nu o forțezi pentru a nu lua decizii greșite.

Sănătate

Starea interioară nu este una tocmai bună, chiar dacă te chinui să arăți lumii altceva. Odihnește-te mai mult și fii atent la visele pe care le ai. Pot fi adevărate revelații.

Horoscop zilnic Capricorn – 24 noiembrie 2020

Dragoste

Prietenii îți sunt aproape și pot veni cu sfaturi bune, însă și ușor neobișnuite pentru felul tău de a fi. Te poți împăca cu o persoană apropiată cu care ai avut tensiuni de curând.

Carieră și bani

Poți descoperi soluții cu ajutorul unor persoane importante, cu experiență, și poți avea idei foarte bune legate de proiectele tale. Poți vedea acum dintr-un alt unghi o negociere sau un context legat de acte și asta te poate ajuta să iei o decizie.

Sănătate

Starea de sănătate continuă să fie bună. Posibile deplasări, întâlniri care să te bucure și să te scoată din stresul cotidian.

Horoscop zilnic Vărsător – 24 noiembrie 2020

Dragoste

Te bucuri de o comunicare bună cu persoana iubită sau cu copiii și vă puteți face planuri optimiste de viitor.

Carieră și bani

Te poți aștepta astăzi la vești profesionale bune care să te scoată dintr-un impas financiar. Posibil să primești aprecieri din partea superiorilor. Pe de altă parte, poți da dovadă de intuiție financiară pentru a rezolva un context legat de bani, cheltuieli, plăți, poate chiar investiții.

Sănătate

Încearcă să nu lucrezi peste program și să respecți orele de odihnă și relaxare.

Horoscop zilnic Pești – 24 noiembrie 2020

Dragoste

Faptul că privești din alt unghi niște principii și filozofii de viață te poate ajuta să ai altă atitudine față de un context sentimental. Intuiția ta funcționează la cote înalte, așa că ascult-o.

Carieră și bani

S-ar putea să ajungi la concluzia că evoluția spirituală și personală sunt căi sigure de acces la ceea ce-ți dorești inclusiv din punct de vedere profesional. Poate iei decizia de a participa la niște cursuri și seminarii sau poate citești cărți motivaționale, poate inspectezi un domeniu nou de cunoaștere.

Sănătate

Azi ai o puternică conexiune cu lumea nevăzută, cu sferele înalte. Conectează-te la spiritualitate și spune o rugăciune. Sunt șanse să-ți poți materializa gândurile.

Horoscop săptămânal 23 – 29 noiembrie 2020. „Fecioarele” au idei bune și productive

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 23 – 29 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 23 – 29 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 23 – 29 noiembrie 2020 este impactată de două aspecte armonioase pe care Mercur, planeta comunicării, le face pe rând, cu Neptun retrograd, planeta viselor, și cu Jupiter, Marele Benefic. Acest context ne susține foarte mult intuiția, imaginația, capacitățile intelectuale și ne aduce un plus de chef de socializare.

Pe de altă parte, vom resimți din plin opoziția dintre planeta iubirii și a banilor, Venus, și Uranus retrograd, planeta surprizelor. Cu alte cuvinte în relațiile cu ceilalți, în special sentimentele, putem avea parte de evenimente neașteptate care să aducă răsturnări de situație. De asemenea, contextul poate aduce evenimente imprevizibile și în sectorul financiar.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cel mai căutat fugar american, prins în Piața Sf. Petru din Vatican