Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2021. Tensiuni în cuplu, pentru „Lei”

Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2021. Tensiuni în cuplu, pentru „Lei”
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 17/01/2021, 00:15
Actualizat: 17/01/2021, 00:18

Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își continuă tranzitul prin zodia Pești și ne îndeamnă la limpezirea minții, la calm, la liniște și pace interioară.

Totodată, acest context va fi greu de menținut dat fiind faptul că Jupiter, Marele Benefic, va adera la un careu cu Uranus, planeta neprevăzutului, iar acest context vorbește despre o mare dorință de expansiune și progres, de libertate și independență, despre viziuni revoluționare dar care, fără un fundament concret, practic, pot aduce răsturnări de situație greu de controlat ulterior.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 17 ianuarie 2021

Dragoste

S-ar putea să ai parte de unele confruntări de opinie cu prietenii astăzi, așa că nu forța nota. Nu toți trebuie să gândească ca tine. Posibil să vină cu unele propuneri și tu să nu fii de acord.

Carieră și bani

Sectorul financiar te macină și asta pentru că ai vrea să faci unele schimbări legate de proiectele tale, să le aduci unele îmbunătățiri sau chiar să demarezi proiecte noi, dar resursele nu te ajută să-ți îndeplinești planurile.

Sănătate

Starea de oboseală nervoasă se poate face resimțită mai pregnant astăzi, așa că odihnește-te cât ai nevoie pentru a începe săptămâna fresh.

Horoscop zilnic Taur – 17 ianuarie 2021

Dragoste

S-ar putea să nu fii pe aceași lungime de undă cu prietenie sau cu persoana iubită și azi ar trebui să eviți dscuțiile în contradictoriu.

Carieră și bani

Sunt contexte profesionale care te frământă. Fie n-ai găsit direcția profesională pe care să te încadrezi, fie nu știi cum să-ți atingi niște obiective și chiar dacă ai planurile făcute, te temi de o schimbare majoră.

Sănătate

Pentru a te împăca tu cu tine este momentul să lați în spate dogmele și prejudecățile, convingerile învechite. Nu va fi ușor, dar va trebui să începi să dai dovadă de mai multă adaptabilitate.

Horoscop zilnic Gemeni – 17 ianuarie 2021

Dragoste

Sunt posibile tensiuni în cuplu din cauza principiilor diferite. Cel mai probabil nu ai aceleași convingeri de viață ca partenerul sau nu aveți aceleași viziuni de viitor.

Carieră și bani

Azi ar fi de preferat să nu iei decizii majore, impactante pentru că s-ar putea ca simțul practic să-ți lipsească cu desăvârșire.

Sănătate

Ai nevoie de mai multă spiritualitate și credință în viața ta și ar trebui să te lași ghidat și de nevoile sufletului pentru a te simți mai bine cu tine, pentru a te împăca cu gândurile tale.

Horoscop zilnic Rac – 17 ianuarie 2021

Dragoste

Sunt posibile tensiuni în cuplu care pleacă de la tema banilor, a cheltuielilor sau a geloziei pe un prieten. Unii nativi pot avea parte de situații intime cărora trebuie să le facă față. Nu este momentul unei aventuri sau infidelități.

Carieră și bani

Nu este momentul să te avânți în investiții riscante sau să faci împrumuturi, credite pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile și proiectele. Mai așteaptă, pot veni și alte soluții mai bune.

Sănătate

Concentrează-te pe fricile tale, pe ceea ce te neliniștește și te sperie pentru că poți avea ocazia de a te elibera de acestea.

Horoscop zilnic Leu – 17 ianuarie 2021

Dragoste

Sunt posibile conflicte cu partenerul de viață din cauza unei situații profesionale, poate din cauza aspirațiilor tale prea înalte, poate a obiectivelor sau poate din cauza faptului că nu ajungeți la o viziune comună de viitor.

Carieră și bani

Azi ar fi de preferat să eviți dialogurile cu partenerii de afaceri, colaboratorii și asociații, indiferent de propunerile mărețe pe care le au. S-ar putea să apară tensiuni și deciziile luate să fie proaste.

Sănătate

Este o zi în care simți să stai mai mult cu tine și să te analizezi în profunzime, să vezi care-ți sunt fricile și cum poți scăpa de frustrările interioare.

Horoscop zilnic Fecioară – 17 ianuarie 2021

Dragoste

Posibile tensiuni în cuplu sau cu părinții din cauza ideologiilor diferite. Starea emoțională nu este una tocmai bună și te poți simți neînțeles.

Carieră și bani

Este de preferat să eviți să muncești astăzi, orice ai face, pentru că nemulțumirile de acum și frustrările legate de sarcinile pe care le ai de îndeplinit, de activitățile pe care trebuie să le desfășori pot să te copleșească mâine la locul de muncă. Gândul că urmează luni te îngrozește deja.

Sănătate

Te simți mai obosit decât de obicei și ai face bine să te odihnești și să respecți nevoile organismului.

Horoscop zilnic Balanță – 17 ianuarie 2021

Dragoste

Posibile manipulări sentimentale și tendința de a lupta pentru a obține supremația în cuplu. Se întrevăd tensiuni inclusiv din cauza banilor, a cheltuielilor.

Carieră și bani

Azi evită cu orice preț să faci speculații financiare și mai ales să te avânți în investiții cu risc ridicat. Nu face împrumuturi și nici nu da bani cu împrumut.

Sănătate

S-ar putea să te simți ușor frustrat din cauza faptului că nu-ți poți îndeplini toate poftele și plăcerile sau că nu te poți distra așa cum ți-ai dori.

Horoscop zilnic Scorpion – 17 ianuarie 2021

Dragoste

Se schimbă registrul în viațșa sentimentală și ai putea avea parte de unele tensiuni cu familia din cauza partenerului de viață. Nu-ți lăsa părinții să intervină în cuplu.

Carieră și bani

Azi te preocupi de o situație ce vizează casa, însă ai grijă la negocierea unui contract, la un dialog cu un posibil cumpărător/vânzător/prestator de servicii. Evită discuțiile cu asociații.

Sănătate

Ar trebui să fii mai atent la convingerile despre familie pe care le ai, la „cei 7 ani de acasă”, pentru că multe nemulțumiri emoționale își pot avea rădăcinile în învățăturile părinților, nu neapărat bune.

Horoscop zilnic Săgetător – 17 ianuarie 2021

Dragoste

S-ar putea ca familia să nu fie de acord cu partenerul de viață sau cu o decizie luată de acesta și să apară tensiuni în casă. Ai grijă la cuvintele care-ți ies pe gură, dar și la ceea ce gândești.

Carieră și bani

Îți trec prin minte idei bune legate de sarcinile și activitățile profesionale, soluții de aplicat la locul de muncă, însă cel mai probabil te vei izbi de surprize din partea colegilor care nu vor fi de acord cu propunerile tale. Unor nativi le lipsește complet cheful, energia pentru ceea ce au de făcut.

Sănătate

Azi odihnește-te mai mult pentru că ai bateriile complet descărcate și îți poți afecta randamentul mâine la locul de muncă.

Horoscop zilnic Capricorn – 17 ianuarie 2021

Dragoste

Sunt posibile tensiuni în viața sentimentală, mai ales în relațiile aflate la început. Stai departe de aventuri și nu da curs flirturilor. În cuplu pot apărea discuții despre bani.

Carieră și bani

Azi va trebui să stai departe de portofel și de orice tentație financiată. Nu-ți asuma riscuri legate de bani și nu face speculații financiare.

Sănătate

S-ar putea să ai parte de niște tensiuni interioare, frustrtări legate de faptul că nu ai timp liber și că nu-ți poți îndeplini dorințele, nu te poți distra, nu te poți dedica hobby-urilor tale mai mult.

Horoscop zilnic Vărsător – 17 ianuarie 2021

Dragoste

Relațiile cu familia, cu părinții în special pot fi foarte încordate astăzi din cauza faptului că aveți idei și viziuni diferite. Nu forța nota. De asemenea, posibile tensiuni și cu prietenii.

Carieră și bani

S-ar puea ca niște planuri pe care le ai legate de un proiect, o activitate de grup să nu-ți iasă, să se schimbe în ultimul moment și să te enervezi.

Sănătate

Starea emoțională nu este deloc una bună și ar fi de preferat să-ți analizezi trecutul, copilăria să vezi de unde izvorăsc unele frustrări.

Horoscop zilnic Pești – 17 ianuarie 2021

Dragoste

Sunt situații din trecut care te urmăresc și care nu-ți dau pace. Simți că vrei să scapi de ele, să te detașezi, însă nu va fi prea ușor. Poți apela la un dialog cu cineva, poate chiar cu un duhovnic, psiholog.

Carieră și bani

S-ar putea ca astăzi să te copleșească niște nemulțumiri profesionale, niște frustrări, neîmpliniri legate de carieră sau de incapacitatea de a-ți atinge niște obiective așa cum vrei tu, când vrei tu.

Sănătate

Luna îți traversează și astăzi zodia și te susține energetic, însă va fi vorba de o luptă pe care o dai cu propriile tale emoții, cu propriile tale gânduri și cu propriul tău trecut.

Horoscop săptămânal, 11 – 17 ianuarie 2021. „Taurii” pot lua decizii legate de carieră

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021 poate aduce o serie de tensiuni profesionale, dar și surprize în viața sentimentală.

Săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021 se remarcă prin foarte multe aspecte între planete și vom aminti de careurile formate de Mercur (comunicarea) din Vărsător cu Uranus (surprizele) din Taur, dar și de Marte (acțiunea) din Taur cu Saturn (lecțiile și limitările) din Vărsător.

Este un context care prevestește dialoguri directe, îndrăznețe prin care ne susținem opiniile cu încăpățânare, dar și frustrări care pleacă de la limitarea, îngreunarea unor acțiuni.

În plan sentimental se întrevăd contexte surprinzătoare, la care nu ne-am fi așteptat, dar cu caracter de reîmprospătare a relațiilor.

Tot săptămâna aceasta se formează Lună Nouă în zodia Capricorn, moment al noilor începuturi, de această dată cu rol transformator, iar Uranus, planeta schimbărilor, va ieși din retrogradare în zodia Taur, detensionând anumite sectoare din viața fiecăruia.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
"Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare". Ce nu le poate refuza niciodată Alex Velea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine