Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2021. Soarele activează zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2021. Soarele activează zodia Vărsător
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 iulie 2021. Jupiter revine retrograd în Vărsător / foto: Pixabay
Publicat: 18/01/2021, 23:56
Actualizat: 19/01/2021, 00:06

Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele intră astăzi în zodia Vărsător și până pe data de 18 februarie ne va stimula, alături de celelalte planete aflate în acest semn, să ne dorim mai multă libertate și independență, să înlăturăm constrângerile care ne țin pe loc și nu ne lasă să ne realizăm planurile avute. Vom da dovadă de mai multă empatie, altruism și solidaritate și ne vom bucura de idei revoluționare, nonconformiste, care vor aduce cu sine soluții inedite.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 19 ianuarie 2021

Dragoste

Soarele în Vărsător îți va activa sectorul prietenilor și al vieții sociale și vei avea ocazia de a socializa mai mult, de a cunoaște noi persoane și de a lega noi relații care să te ajute inclusiv în realizarea planurilor tale. Nu este exclus să te atragă cineva din anturaj.

Carieră și bani

Tot Soarele în Vărsător va fi cel care te va susține să demarezi noi proiecte personale sau de grup. Totodată va susține nativii care vor să-și relanseze sau promoveze proiectele.

Sănătate

Luna traversează și astăzi zodia ta și-ți aduce un plus de energie, însă va fi nevoie să o canalizezi constructiv și nu să te suprasoliciți.

Horoscop zilnic Taur – 19 ianuarie 2021

Dragoste

Urmează o perioadă pentru tine în care vei fi stimulat să ai mai multă grijă la imaginea ta. Relațiile rămân importante, dar și pline de provocări, schimbări și răsturnări de situație.

Carieră și bani

Soarele în Vărsător va activa sectorul carierei și vei avea ocazia să te afirmi profesional, să ți se recunoască meritele și să primești aprecieri. Vor fi nativi care, provocați de contexte, vor schimba direcția în carieră sau vor fi determinați să-ți atingă mai repede, dar nu neapărat mai ușor, obiectivele.

Sănătate

Te poți simți mai obosit decât de obicei și unele afecțiuni mai vechi se pot face resimțite, așa că nu ezita să te odihnești atât cât ai nevoie.

Horoscop zilnic Gemeni – 19 ianuarie 2021

Dragoste

Intri într-o etapă, puternic susținută de tranzitul Soarelui în Vărsător, în care o serie de principii și mentalități, de sisteme de credințe și valori se vor schimba, iar impactul îl vei resimți în toate sectoarele de viață, inclusiv în cel sentimental.

Carieră și bani

Soarele în Vărsător te va stimula să înveți lucruri noi, îți va trezi curiozitățile și dorinșa de a cunoaște și explora noi domenii. Începe o perioadă de dezvoltare personală și profesională.

Sănătate

Nu exagera cu distracțiile și odihnește-te corespunzător. Posibil să fii mai mult pe drumuri și asta să te obosească.

Horoscop zilnic Rac – 19 ianuarie 2021

Dragoste

Soarele în Vărsător va contribui la reaprinderea pasiunii în cuplu, la animarea vieții intime. Posibil ca unii nativi să fie mai determinați să-și împartă responsabilitățile financiare în cuplu.

Carieră și bani

Tot Soarele în Vărsător este responsabil pentru determinarea de care vei da dovadă în rezolvarea unor situații ce vizează zona financiară, bunurile materiale, creditele, litigiile, partajele și tot ce ține de acte cu valoare financiară.

Sănătate

S-ar putea ca în perioada aceasta să ți se lumineze cauzele unor frici și angoasev pe care le ai. Ține cont că nu vei aprecia niciodată câștigul dacă nu vei trece printr-o pierdere, deci orice astfel de context de care vei avea parte va avea rol evolutiv.

Horoscop zilnic Leu – 19 ianuarie 2021

Dragoste

Acest tranzit al Soarelui prin Vărsător ție îți luminează sectorul relațiilor. S-ar putea ca în perioada următoare să-ți dai seama care este viitorul relației cu partenerul de viață. Unii Lei pot vedea abia acum cu adevărat lângă cine stau i de aceea unii se pot decide să se căsătorească, iar alții să divorțeze.

Carieră și bani

Tot Soarele în Vărsător este responsabil și pentru cortina care se ridică în relațiile profesionale. Poți vedea adevărata față a unor colaboratori și-ți poți da seama dacă merită să mai rămâi într-o asociere. Se pot stabili niște termeni ai unui contract.

Sănătate

Dat fiind faptul că în timp relativ scurt Soarele, care-ți este guvernator, va face multe apsecte cu planetele din Vărsător, s-ar putea ca și starea ta de spirit să fie una oscilantă și schimbătoare. Oricum, un lucru este sigur, te vei redescoperi și nu te vei plictisi cu tine.

Horoscop zilnic Fecioară – 19 ianuarie 2021

Dragoste

Luna tranzitează sectorul intimității și-ți aduce ocazia unei pasiuni neașteptate, sau, în cuplu, aduce mai multă îndrăzneală, curaj și spirit de inițiativă. Posibile tensiuni financiare cu partenerul.

Carieră și bani

Soarele în Vărsător îți va lumina sectorul muncii. Vei avea ocazia ca în urma contextelor profesionale, a provocărilor și schimbărilor care apar la locu de muncă, să realizezi că vrei să-ți schimbi meseria. Unii nativi se pot reprofila, în timp ce alții pot urca o treaptă în firma în care se află.

Sănătate

Tot Soarele în Vărsător este responsabil și pentru stresul profesional pe care-l vei resimți în această perioadă. Cum îți actuvează casa sănătății, te poți aștepta la o irascibilitate mai mare, iar nativiib care au probleme cardiovasculare trebuie să se protejeze mai mult și să nu facă excese.

Horoscop zilnic Balanță – 19 ianuarie 2021

Dragoste

Soarele în Vărsător îți va activa întocmai sectorul sentimental. Dacă ești singur vei avea ocazia să te îndrăgostești și să dai curs unei noi povești de dragoste,iar în cuplu te va susține să te responsabilizezi și să treci l alt nivel, poate chiar să iei decizia de a deveni părinte. Nativii care au copii îți canalizează mai mult atenția și energia asupra acestora.

Carieră și bani

Soarele în Vărsător este responsabil pentru reactivarea spiritului artistic și pentru creativitatea de care vei da dovadă și pe care o vei aplica într-un stil nou, inovator și nonconformist.

Sănătate

Urmează o perioadă în care te vei bucura mai mult de viață, vei înțelege că ai nevoie de timp liber pentru tine și pasiunile tale și asta îți va da energie.

Horoscop zilnic Scorpion – 19 ianuarie 2021

Dragoste

Soarele în Vărsător te va stimula să-ți schimbi foarte mult viziunea pe care o ai asupra familiei și a ideii de cămin. Mulți nativi pot decide să-și construiască o familie, o casă, să o renoveze, reorganizeze și reamenajeze, să facă schimbări de domiciliu în perioada următoare.

Carieră și bani

Luna tranzitează șia stăzi sectorul muncii și te poate stimula să te afirmi prin indeile tale, să preiei o inițiativă într-un context profesional.

Sănătate

Tot Luna îți energizează și casa sănătății, însă astăzi s-ar putea să fii mai stresat pentru că nu ai timp liber sau nu te poți dedica activităților care-ți fac plăcere.

Horoscop zilnic Săgetător – 19 ianuarie 2021

Dragoste

Odată cu acest tranzit al Soarelui în Vărsător, te vei putea exprima mai ușor, vei prelua inițiativa în dialog și vei dori să clarifici aspecte ce țin de viața personală, sentimentală și nu numai.

Carieră și bani

Te poți aștepta ca în perioada următoare să ai parte de o serie de discuții ciudate, să primești informații și mesaje surprinzătoare. Sunt favorizate ședințele, negocierile și interviurile, iar în urma lor se pot schimba semnificativ capitole ce țin de sectorul profesional. Nativii care dau examene sunt susținuți.

Sănătate

Va urma o perioadă în care poți fi mai mult pe drumuri și va trebui să ai grijă cum conduci, dar și cum îți organizez programul astfel încât să te și odihnești.

Horoscop zilnic Capricorn – 19 ianuarie 2021

Dragoste

Luna îți tranzitează și astăzi sectorul familiei și îți aduce ocazia să rezolvi un context ce ține de locuință și care te neliniștește, te enervează și chiar frustrează.

Carieră și bani

Soarele în Vărsător îți va activa sectorul financiar și pentru tine va urma o perioadă în care îți vei canaliza energia pentru a face bani și pentru a-ți crește veniturile. Îți vei monetiza talentele, resursele personale și abilitățile.

Sănătate

Aces tranzit te va stimula foarte mult să-ți recâștigi încrederea în propria persoană și să te pui în valoare mai mult, iar tot acest context îți va anima starea de spirit.

Horoscop zilnic Vărsător – 19 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să comunici cu persoana iubită mult mai deschis și mai direct și să spui ce îți dorești cu exactitate de la relația voastră sau de la viitorul vostru.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru negocieri la locul de muncă ce țin de sarcini, de responsabilități și program. Nu-ți asuma mai multe decât poți duce.

Sănătate

Soarele îți va activa zodia și timp de o lună de zile te vei bucura de energie, vitalitate, putere de muncă și forță psihică.

Horoscop zilnic Pești – 19 ianuarie 2021

Dragoste

Soarele în Vărsător va impacta sectorul lucrurilor ascunse, ascunse de alții, dar și de tine, fiind vorba de chestiuni din trecut pe care le renegi și pe care acum ai ocazia să le scoți la suprafață și să le vindeci.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună să te lupți pentru recâțtigarea unor drepturi financiare. Poți analiza posibilitatea unei investiții într-un proiect, însă nu te arunca acum la o decizie finală.

Sănătate

Soarele în Vărsător va activa o casă a sănătății și îți poate pune în evidență o serie de afacețiuni mai vechi care necesită tratament sau o nouă reevaluare.

Horoscop săptămânal, 18-24 ianuarie 2021. „Peștii” trebuie să aibă grijă la sănătate

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 18-24 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 18 – 24 ianuarie 2021 poate aduce o serie de schimbări și situații neașteptate în sectorul financiar.

Săptămâna 18 – 24 ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Vărsător, moment care se petrece pe data de 19 ianuarie 2021.

Timp de aproximativ o lună, cât va dura acest tranzit, vom fi mai dornici de liberă exprimare, să ne manifestăm fără îngrădire și vom fi stimulați să gândim nonconformist, original, chiar revoluționar. Vom fi mai atenți la nevoile celorlalți, mai altruști și mai dedicați scopurilor de grup.

Continuă aspectele tensionate dintre planetele aflate în Vărsător, de această dată între Jupiter, Marele Benefic, și planetele din Taur, Marte, acțiunea, și Uranus, surpriza, deci luptele între dorința de nou și cea de stabilitate și confort vor continua. La nivel mondial poate fi vorba de tensiuni datorate dorinței de libertate.

Tot săptămâna aceasta, Marte și Uranus se vor întâlni în zodia Taur și momentul poate marca o schimbare, o răsturnare de situație în viața noastră. Dat fiind că este implicată și Luna Neagră, ne vom teme de tot ce vine nou în viața noastră, însă unele aspecte pot fi incontrolabile.

La nivel social conjuncția, care se formează la grad perfect pe data de 20 ianuarie 2021, poate aduce cutremure, explozii și accidente.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, formează un aspect plăcut cu Neptun, planeta viselor, iar acest context prevestește momente plăcute, romantice, idealiste și posibilitatea punerii în practică a unor dorințe.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor avea închis
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Astronomii au detectat un semnal ciudat de la o galaxie din apropiere