Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2021. „Berbecii” pot fi cheltuitori

Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2021. „Berbecii” pot fi cheltuitori
Astrologul Mădălina Mabole îți oferă horoscopul zilnic, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay)
Publicat: 23/01/2021, 03:51

Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un aspect de susținere între Venus, planeta iubirii, și Neptun, planeta viselor. Acest context prevestește mai multă tandrețe, romantism, dar și posibilitatea de a idealiza mai mult partenerul de viață sau o persoană care ne place.

Pe de altă parte, careul dintre Jupiter, planeta abundenței, și Marte, planeta acțiunii, poate prevesti excese și o dorință exagerată de a avea, de a deține, fie controlul asupra cuiva sau ceva, fie confortul, fie stabilitatea financiară, însă putem pierde bani dacă exagerăm.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 23 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să reaprinzi pasiunea în cuplu, să te reconectezi cu partenerul de viață și să stabiliți noi coordonate de viitor.

Carieră și bani

Este oz i în care te sfătuiesc să nu ieși la cumpărături și să stai departe de cheltuieli pentru că poți exagera. Posibil să-ți vine idei bune de câștiguri, dar să nu le pui în practică acum din diferite motive.

Sănătate

Profită că este weekend și odihnește-te după această săptămână care te-a solicitat la maxim.

Horoscop zilnic Taur – 23 ianuarie 2021

Dragoste

Sunt momente care te reconeactează la partener sau pur și simplu ai viziunea clară asupra a ceea ce-ți dorești în plan sentimental. Vrei seriozitate, responsabilitate și maturitar și nu accepți jumătăți de măsură. Pe ed altă parte, poți idealiza mai mult o persoană care-ți place.

Carieră și bani

Nu te grăbi să faci salturi mărețe în carieră, ci ia-o pas cu pas. Atenție l situațiile financiare în care te implici și al modul de administrare a finanțelor.

Sănătate

Nu te aștepta să mai ai aceeași energie ca zilele trecute, dar nici să fii răpus de oboseală. Ar fi bine totuși să nu exagerezi cu nimic astăzi.

Horoscop zilnic Gemeni – 23 ianuarie 2021

Dragoste

S-ar putea să duci la extrem o ceartă în cuplu, să exagerezi unele nemulțumiri sau să readuci în prezent ceva din trecut. În unele cupluri pot apărea tesiuni legate de bani și frustrări mai vechi.

Carieră și bani

Un context profesional nu este deloc pe placul tău. Te necăjește de ceva vreme și cel mai probabil are legătură cu banii.

Sănătate

S-ar putea ca unele afecțiuni mai vechi să aibă nevpie de mai multă atenție. Nu neglija odihna și evită exacerbarea gândurilor.

Horoscop zilnic Rac – 23 ianuarie 2021

Dragoste

Te bucuri de momente tandre, romantice, sensibile în cuplu și te poți reconecta spiritual și emoțional cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Evită să dai bani cu împrumut astăzi și nu e implica în acivități de grup care cer investiții.

Sănătate

Emoțional este probabil să nu te simți chiar în apele tale, însă dacă vei sta de vorbă cu cineva vei depăși mai ușor neplăcerile.

Horoscop zilnic Leu – 23 ianuarie 2021

Dragoste

Ai mare grijă la exagerări în relația cu partenerul de viață. Posibil să duci lucrurile la extrem sau să realizezi că nu aveți obiective comune.

Carieră și bani

Posibil să vină niște bani sau avataje materiale în urma unei munci, activități întreprinse.

Sănătate

Te poți simți lipsit de vitalitate și ar fi bine să profiți de ziua liberă, de întreg weekendul, pentru a te odihni corespunzător.

Horoscop zilnic Fecioară – 23 ianuarie 2021

Dragoste

Te bucuri de momente frumoase în viața sentimentală, fie că ești singur sau ești parte a unui cuplu. Poți cunoaște persoane care să te atragă, poți flirta, iar partenerul de viață se poate dovedi mult mai înțelegător și mai aproape de tine.

Carieră și bani

Încearcă să nu exagerezi cu munca astăzi, chiar dacă sunt activități casnice și ai impresia că le rezolvi rapid.

Sănătate

Sănătatea este un punct cu minus al zilei și te poți epuiza ușor.

Horoscop zilnic Balanță – 23 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi care poate aduce tensiuni în viața sentimentală, însă sunt de bun augur pentr că se rezolvă neînțelegeri.

Carieră și bani

Te ocupi cu plăcere de niște activități casnice și reușești să rezolvi ceea ce amânasei până acum.

Sănătate

Starea de sănătate este una foarte bună. Ești încrezător și te simți bine, puternic, eficient, energic.

Horoscop zilnic Scorpion – 23 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă flirturilor și poți primi răspunsurile pe care ți le dorești din partea persoanei pe care o placi. Atenție în cuplu la conflicte.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru negocieri, dar și pentru a obține bani mai ușor. Totuși, nu juca tptul pe o carte și nu te iluziona la câștigurile care par irreale pentru că cel mai probabil sunt.

Sănătate

Te bucuri de multă energie, vitalitate și chiar un soi de încredere și optimism, dar nu le duce la extrem.

Horoscop zilnic Săgetător – 23 ianuarie 2021

Dragoste

Este ceva ce nu-ți convine în plan sentimental, ceva ce te frustrează și te nemulțumește. Posibile tensiuni serioase cu copiii.

Carieră și bani

Posibil ca familia să te ajute cu o sumă de bani sau să obții niște beneficii de pe urma unei locuințe. Cei care lucrează trebuie să evite în cotinuare tensiunile cu colegii.

Sănătate

Azi nu prea ai timp să te bucuri de viață, de timp liber șia sta te poate obosi peste măsură. Acordă atenție afecțiunilor care se fac resimțite acum.

Horoscop zilnic Capricorn – 23 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru împăcări în cuplu, poate chiar o împăcare cu o persoană din trecut, cu un fost partener.

Carieră și bani

Atuul tău este comunicarea astăzi și deși nu-ți stă neapărat în caracter cu voba dulce vei obține tot ceea ce-ți dorești. Evită cu orice preț câștigurile rapide, banii nemunciți, speculațiile financiare.

Sănătate

Energie este la limită și ai face bine să te odihnești mai mult. Mâine vei avea forțe proaspete dacă ești responsabil.

Horoscop zilnic Vărsător – 23 ianuarie 2021

Dragoste

Poți avea parte de ajutor, susținere de la cineva din trecutul tău. Posibil să primești aprecieri de la o persoană de la care nu te-ai fi așteptat.

Carieră și bani

Evită să te avânți în mari cheltuieli legate de casă. Cineva din familie posibil să-ți ceară o sumă de bani.

Sănătate

Starea emoțională nu este tocmai bună de aceea ar trebui să nu exagerezi pentru că ai tendința de ipohondrie.

Horoscop zilnic Pești – 23 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să te împacu cu un prieten, cu o persoană din anturaj, o persoană apropiată care-ți este dragă. Poți flirta mai ușor dacă ești singur.

Carieră și bani

Evită negocierile sau dacă sunt musai nu te lăsa ademenit de promisiuni false ale unor mari câștiguri financiare.

Sănătate

Te bucuri de o staee bună de sănătate, însă nu face excese astăzi pentru că mâine s-ar putea să zaci.

Horoscop săptămânal, 18-24 ianuarie 2021. „Peștii” trebuie să aibă grijă la sănătate

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 18-24 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 18 – 24 ianuarie 2021 poate aduce o serie de schimbări și situații neașteptate în sectorul financiar.

Săptămâna 18 – 24 ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Vărsător, moment care se petrece pe data de 19 ianuarie 2021.

Timp de aproximativ o lună, cât va dura acest tranzit, vom fi mai dornici de liberă exprimare, să ne manifestăm fără îngrădire și vom fi stimulați să gândim nonconformist, original, chiar revoluționar. Vom fi mai atenți la nevoile celorlalți, mai altruști și mai dedicați scopurilor de grup.

Continuă aspectele tensionate dintre planetele aflate în Vărsător, de această dată între Jupiter, Marele Benefic, și planetele din Taur, Marte, acțiunea, și Uranus, surpriza, deci luptele între dorința de nou și cea de stabilitate și confort vor continua. La nivel mondial poate fi vorba de tensiuni datorate dorinței de libertate.

Tot săptămâna aceasta, Marte și Uranus se vor întâlni în zodia Taur și momentul poate marca o schimbare, o răsturnare de situație în viața noastră. Dat fiind că este implicată și Luna Neagră, ne vom teme de tot ce vine nou în viața noastră, însă unele aspecte pot fi incontrolabile.

La nivel social conjuncția, care se formează la grad perfect pe data de 20 ianuarie 2021, poate aduce cutremure, explozii și accidente.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, formează un aspect plăcut cu Neptun, planeta viselor, iar acest context prevestește momente plăcute, romantice, idealiste și posibilitatea punerii în practică a unor dorințe.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
NASA a creat anvelopa indestructibilă
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Halep NU SCAPĂ! Cutremur la ITIA: A venit timpul
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (I)
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și...
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?