Polițistul Marian Godină, despre Flavia Groșan: „O închipuită eroină” /„Într-un apartament de bloc, datorită geniului, a găsit leacul miraculos!”

Polițistul Marian Godină, despre Flavia Groșan: „O închipuită eroină” /„Într-un apartament de bloc, datorită geniului, a găsit leacul miraculos!”
Polițistul Marian Godină, despre Flavia Groșan: „O închipuită eroină” /„Într-un apartament de bloc, datorită geniului, a găsit leacul miraculos!” / Sursă FOTO: Marian Godină - Facebook
Publicat: 20/03/2021, 23:11

Polițistul Marian Godină susține că medicul pneumolog Flavia Groșan este o „închipuită eroină”. Acesta a postat pe blogul personal un cometariu în care o compară cu un inginer care susține că „a inventat avionul care funcționează cu apă de izvor din munții Bucegi”.

Marian Godină este de părere că Flavia Groșan are susținători din cauza faptului că a respectat „ingredientele necesare manipularea oamenilor simpluți la minte”. Ingredientele sunt „patriotismul, inovația, limbajul popular, costurile reduse, rezultatul garantat și respingerea de către oficialități”.

Polițistul Marian Godină: Flavia Groșan, „o închipuită eroină”

„Medicul care a descoperit schema de succes pentru tratarea Covid 19 este român. Cum s-ar spune, «e de-ai noștri, dom’le!» Ce tot vorbiți de cercetători străini de-și încing creierii prin laboratoare sofisticate pentru a descoperi un tratament eficient? Ăia vor bani mulți! Păi noi, românii, avem medicul nostru care, într-un apartament de bloc, datorită geniului, a găsit leacul miraculos!”, a scris Marian Godină pe blogul său.

De asemenea, acesta a făcut câteva precizări și despre modul în care vorbește Flavia Groșan.

„Limbajul popular al doamnei doctor ne arată clar că ține cu noi, oamenii de rând. Ba chiar se vede că e sinceră și vorbește pe limba noastră. Dumneaei ne spune, pe înțelesul nostru, că «zmeii», așa cum le place să-și numească medicamentele minune, pot fi uneori «nervoși la stomac», iar unii dintre pacienți «să se cufurească». Vedeți cum se exprimă? Nu ca sclifosiții ăia de medici de vorbesc în termeni de neînțeles pentru a părea deștepți. Fii, dom’le, din popor, ce naiba!

În timp ce străinii ne vând vaccinuri scumpe, această doamnă doctor a descoperit o schemă de tratament foarte eficientă, dar și ieftină. Înțelegeți acum de ce se încearcă să i se închidă gura? Pentru că «are curajul de a spune adevărul», la fel ca o altă doamnă eroină care dorește să salveze națiunea. De aceea e și atât de contrazisă de specialiști, pentru că nimeni din oculta mondială nu ar dori ca poporul să afle că niște banale medicamente ieftine reprezintă de fapt salvarea”, mai transmite polițistul.

„Un număr considerabil de oameni care și-ar lăsa astfel viețile pe mâinile unei închipuite eroine”

Acesta a dat exemplul unui inginer care susține public că „a inventat avionul care funcționează cu apă de izvor din munții Bucegi”.

„Măcar, spre deosebire de doamna doctor, omul cu avionul n-ar deranja pe nimeni, căci nu s-ar urca nimeni, în veci, într-un avion din lemn de frasin cu rezervorul plin cu apă rece de izvor, așa că ar rămâne cu simpatia conspiraționiștilor revoltați că omului i se bagă bețe-n roate de către oculta mondială. Dar la doamna doctor, din disperare sau din lipsă de educație, așa cum i se spune de multe ori chiar prostiei în stare pură, s-ar putea prezenta un număr considerabil de oameni care și-ar lăsa astfel viețile pe mâinile unei închipuite eroine”, își încheie Marian Godină comentariul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale