Daniel Tudorache și lupta pentru ”ciolan” în Coaliția de Dreapta: ”USR-PLUS și PNL își dau la gioale, dar de prăbușit ne prăbușim toți”

Daniel Tudorache și lupta pentru ”ciolan” în Coaliția de Dreapta: ”USR-PLUS și PNL își dau la gioale, dar de prăbușit ne prăbușim toți”
Daniel Tudorache și lupta pentru ”ciolan” în Coliția de Dreapta: ”USR-PLUS și PNL își dau la gioale, dar de prăbușit ne prăbușim toți” / Foto - Daniel Tudorache Facebook
Publicat: 29/03/2021, 13:04
Actualizat: 29/03/2021, 13:05

Daniel Tudorache – fost edil al Sectorului 1 și, acum, deputat PSD – acuză Coaliția de Dreapta că nu pune accent pe subiectele prioritare și rămâne ancorată într-o permanentă luptă pentru ”ciolan” din care toți românii au de pierdut.

”Își dau la gioale”, notează Daniel Tudorache în mediul online, referindu-se la contrele dintre USR PLUS și PNL, iar ”prăbușirea” este o tristă realitate, la toate nivelurile.

”USR-PLUS și PNL își dau la gioale, dar de prăbușit ne prăbușim toți. Este din ce în ce mai clar că partidele din coaliția #dadreapta nu înțeleg cele două mari priorități ale momentului: controlul pandemiei și campania de vaccinare. Care, evident, se întrepătrund. Ei încă se mai ceartă pe ciolan. A trecut un an de când PSD, prin primarii sectoarelor și primarul general al municipiului București, propunea testarea în masă a populației, ca instrument eficient pentru determinarea răspândirii virusului. Guvernanții nu au dorit acest lucru”, scrie Daniel Tudorache pe pagina sa de socializare.

”A trecut un an de când am avut două luni de stare de urgență (lockdown) timp în care sistemul medical trebuia să se pregătească pentru a nu ajunge unde este astăzi, adică suprasolicitat. Degeaba.

A trecut un an în care în loc de strategie, au jucat alba-neagra cu relaxarea și lockdown-ul, cu închiderea și deschiderea școlilor, cu mersul la birou și statul acasă. De fapt, cu nervii și liniștea noastră, a tuturor”

Daniel Tudorache

Daniel Tudorache: ”Vaccinarea a început în forță, a continuat mediocru și riscă să stagneze lamentabil”

În ceea ce privește campania de vaccinare, Daniel Tudorache este de părere că ”în început în forță”, numai că a continuat în mediocritate, iar acum ”riscă să stagneze lamentabil”.

Coaliția de Dreapta, din păcate, nu poate oferi românilor decât ”circ”, conchide deputatul PSD, iar ”măsurile-minune” lipsesc cu desăvârșire.

”Nici cu vaccinarea lucrurile nu stau mai bine. Primul ministru Cîțu ne anunță o țintă îndrăzneață, de 10 milioane de vaccinați până în luna septembrie, dar nu suflă o vorbă despre soluțiile miraculoase pe care le-a găsit și le va aplica pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Pentru că din ceea ce s-a întâmplat până acum nu rezultă că ar fi posibil.

Vaccinarea a început în forță, a continuat mediocru și riscă să stagneze lamentabil, în lipsa măsurilor-minune de care ziceam”, mai scrie fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei.

”Și vom continua cu sarabanda de carantine și ieșiri din carantine, chiar dacă nimeni nu va mai avea curajul să le spună pe nume, pentru că suntem cu toții sătui, tracasați și obosiți. Din păcate, asta e tot ceea ce poate să ofere coaliția de dreapta, în afară de circ. Nici pâine nu sunt în stare”

Daniel Tudorache, deputat PSD

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Kate Middleton, operată de medici italieni. Detaliul, ținut secret de clinica din Londra
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
André-Marie Ampère, unul dintre fondatorii științei electromagnetismului clasic