Horoscopul zilei de 24 aprilie 2021. „Balanțele” pot avea idei financiare inedite

Horoscopul zilei de 24 aprilie 2021. „Balanțele” pot avea idei financiare inedite
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 24/04/2021, 07:18

Horoscopul zilei de 24 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta rațiunii și a comunicării, își unește astăzi energia într-o conjuncție cu Uranus, planeta neprevăzutului, din zodia Taur.

Acest context astrologic poate aduce dialoguri surprinzătoare cu cei din jur, vești neașteptate, dar ne poate stimula și intelectul astfel încât să avem idei ingenioase și să găsim soluții practice la problemele cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 24 aprilie 2021

Dragoste

Cum Mercur este guvernator al comunicării tale, s-ar putea ca astăzi să te ia gura pe dinainte și să-i surprinzi pe cei din jur cu lipsa de discreție și exprimarea prea directă.

Carieră și bani

Conjuncția Mercur-Uranus se petrece în sectorul financiar și poate aduce vești neașteptate despre bani, dialoguri surprinzătoare în urma cărora să le vină idei bune despre cum să-și valorifice talentele și să scoată bani grație abilităților pe care le au.

Sănătate

Ai grijă la tendința de a te suprasolicita, chiar dacă faci activități care-ți fac plăcere. Dacă vei dormi puțin, vei resimți oboseala dublu.

Horoscop zilnic Taur – 24 aprilie 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul iubirii tale, iar această conjuncție îți poate aduce discuții despre libertate și independență în viața ta sentimentală. Nu vei accepta gelozii și impuneri și te vei răzvrăti în astfel de situații. Posibil să primești chiar și o declarație de dragoste neașteptată.

Carieră și bani

Conjuncția Mercur-Uranus se petrece în zodia ta și-ți aduce idei sclipitoare, dar și practice despre cum să-ți îmbunătățești veniturile. Te descurci impecabil în negocieri, așa că profită.

Sănătate

Simți să faci lucrurile altfel, diferit de până acum, să ieși puțin din tiparele pe care ți le-ai creat și asta te va detensiona. Ține cont că această conjuncție te agită foarte mult la nivel mental, deci ai grijă să nu devii irascibil.

Horoscop zilnic Gemeni – 24 aprilie 2021

Dragoste

Nu este exclus să reiei un dialog cu cineva din trecut și să fii surprins de ceea ce descoperi. Secrete pot ieși la suprafață acum.

Carieră și bani

Mintea nu-ți va sta astăzi deloc la muncă și s-ar putea să nici nu-ți iasă cum trebuie activitățile în care te vei implica acum.

Sănătate

Cum Mercur este guvernatorul tău, contextul zilei îți poate aduce mult stres, neliniște și agitație interioară. Ai grijă la insomnii și fă un efort să te odihnești mai mult. Posibile vești neașteptate despre starea de sănătate a cuiva apropiat.

Horoscop zilnic Rac – 24 aprilie 2021

Dragoste

Grație acestei conjuncții poți fi mai deschis dialogului cu prietenii, poți fi chiar luat prin surprindere de propunerile acestora sau de o declarație de dragoste a cuiva din anturaj.

Carieră și bani

Tot conjuncția Mercur-Uranus poate sta la baza unor idei revoluționare despre proiectele tale, despre cum să le pui în practică mai eficient și îți poate aduce soluții pentru planurile de viitor pe care le ai.

Sănătate

Către seară starea emoțională poate deveni mai apăsătoare și poți avea izbucniri. Posibil să te lași cuprins de unele temeri, de unele semne de întrebare și chiar îți poți face reproșuri.

Horoscop zilnic Leu – 24 aprilie 2021

Dragoste

Uranus este guvernator al relațiilor și este posibil ca un dialog cu partenerul de viață să-i ia prin surprindere pe nativi acum. Unii pot afla secrete despre persoana iubită.

Carieră și bani

Conjuncția Mercur-Uranus se petrece în sectorul carierei, aici unde este multă agitație în ultima perioadă, și le poate aduce nativilor dialoguri și propuneri suprinzătoare din partea superiorilor, colaboratorilor, dar și idei revoluționare despre cum să se afirme și să-și atingă scopurile.

Sănătate

Mia multă atenție la starea de sănătate pentru că stresul profesional își poate spune cuvântul și te poate obosi peste măsură.

Horoscop zilnic Fecioară – 24 aprilie 2021

Dragoste

Mercur, guvernatorul tău, prin această conjuncție îți poate da peste cap niște filozofii de viață, îți poate schimba niște orizonturi și tipare de gândire.

Carieră și bani

Tot conjuncția Mercur-Uranus te poate stimula să te dezvolți profesional, să te înscrii la niște cursuri, seminarii, să obții o diplomă sau să te folosești de un atestat pe care-l ai pentru a face pași profesionali. Unii nativi pot primi vești neașteptate din străinătate.

Sănătate

În continuare, Luna traversează zodia ta și te poate susține să fii mai axat pe zona emoțională și pe nevoile interioare mai mult decât pe cele exterioare, fiziologice.

Horoscop zilnic Balanță – 24 aprilie 2021

Dragoste

Conjuncția Mercur-Uranus este destul de tensionată pentru tine și s-ar putea ca în cuplu să izbucnească tensiuni legate de bani, cheltuieli, mod de administrare a bugetului. Totodată, nu este exclus ca unele secrete să iasă la suprafață și viața intimă să fie adusă în actualitate. Dialogurile cu partenerul de viață pot fi de-a dreptul surprinzătoare.

Carieră și bani

Se întrevăd contexte care vizează situația financiară, a banilor și bunurilor deținute împreună cu alții, care să te ia pe nepregătite. Unii nativi caută soluții și pot avea idei inedite despre cum să scape de o datorie sau de ceva material în care au tot investit bani fără profit.

Sănătate

Este un moment bun să conștientizezi niște frici, dependențe și obsesii pe care le ai și de care trebuie să scapi.

Horoscop zilnic Scorpion – 24 aprilie 2021

Dragoste

Conjuncția Mercur-Uranus se petrece chiar în sectorul relațiilor și poate aduce dialoguri neașteptate cu partenerul de viață. Nativii pot fi surprinși de cerințele acestuia, de nevoia de schimbare, de mai multă libertate și independență.

Carieră și bani

Tot conjuncția de astăzi poate sta și la baza unor propuneri profesionale neașteptate, la baza unor dialoguri neprevăzute și a unor oferte neconvenționale.

Sănătate

Către seară s-ar putea să te simți mai obosit și mai extenuat și ar fi de preferat să te odihnești mai mult și să nu pierzi noaptea.

Horoscop zilnic Săgetător – 24 aprilie 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul relațiilor tale și s-ar putea ca în cuplu să fii luat prin surprindere de cerințele partenerului, de nevoia acestuia de independență și de schimbare, de a face lucrurile altfel, într-un mod diferit.

Carieră și bani

Conjuncția Mercur-Uranus poate aduce discuții surprinzătoare la locul de muncă, dialoguri cu colegii și propuneri neașteptate. Sunt posibile schimbări bruște de program, de responsabilități, însă cei care-și caută un loc de muncă pot primi vești bune.

Sănătate

S-ar putea să afli vești despre starea de sănătate, să primești rezultatul unor analize sau, dacă te confrunți cu o afecțiune, să decsoperi un remediu inedit.

Horoscop zilnic Capricorn – 24 aprilie 2021

Dragoste

Conjuncția Mercur-Uranus se petrece chiar în sectorul iubirii și îți poate aduce dialoguri inedite cu persoana iubită, dar și cu copiii sau despre copii. Cerințele acestora te pot lua pe nepregătite, însă în alte cazuri este vorba de propunerea ta care va surprinde pentru că vrei mai mult spațiu, mai multă libertate.

Carieră și bani

Dcaă lucrezi într-un domeniu creativ, această perioadă este revoluționară din punctul de vedere al ideilor care-ți trec prin minte. Ai imaginație, inspirație și te poți folosi de talentele tale pentru a te afirma profesional.

Sănătate

Îți dorești să faci ceva nou sau să inovezi modul în care-ți petreci timpul liber. Dedică-te unui hobby și încearcă să-l duci la alt nivel.

Horoscop zilnic Vărsător – 24 aprilie 2021

Dragoste

Conjuncția Mercur-Uranus poate aduce tensiuni în relațiile de familie, cu părinții, fie din cauza unor bunuri materiale, unor cheltuieli comune, fie din cauza faptului că își dorești mai multă libertate de mișcare. Sunt nativi care pot lua acum decizia de a se muta de acasă.

Carieră și bani

Dnu-ți face multe planuri astăzi pentru că pot apărea situații neprevăzute legate de locuință care cer intervența ta rapidă.

Sănătate

Starea emoțională este destul de ambiguă și dacă în prima etapă ești nervos și tensionat, agitat, apoi s-ar putea să te simți copleșit de amintiri și chiar de unele regrete.

Horoscop zilnic Pești – 24 aprilie 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul relațiilor tale, iar conjuncția de astăzi poate aduce un nou capitol în viața de cuplu. Poți fi surprins de nevoia de libertate pe care o manifestă partenerul de viață și de cerințele acestuia inedite.

Carieră și bani

Modul inedit în care comunici cu cei din jur îți poate aduce vești și informații care să te ia prin surprindere. Dialogurile de acum pot răsturna ceea ce tu știai, niște tipare de gândire. Pe de altă parte, este o perioadă în care îți vin idei ingenioase și găsești soluții revoluționare la problemele cu care te confrunți. Este o perioadă foarte bună pentru a învăța ceva practic și pentru a negocia.

Sănătate

S-ar putea să primești o ofertă de călătorie, o invitație într-o minivacanță sau să faci o deplasare care să vină cu unele surprize plăcute.

Horoscop săptămâna 19 – 25 aprilie 2021. Scorpionii pot avea surprize în relații

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 aprilie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 19 – 25 aprilie 2021 poate aduce o serie de surprize și situații neașteptate în plan sentimental, dar și financiar.

Săptămâna 19 – 25 aprilie 2021 se remarcă prin intrarea Soarelui și a lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Taur.

Acest context va activa puternic energia serioasă a Taurului și astfel și noi vom deveni mai practici, mai muncitori, dar și mai stabili și statornici în sentimentele noastre. Totodată, din punct de vedere financiar vom căuta siguranța.

Venus, planeta iubirii, aflată și ea în Taur, dar și Mercur, vor face o conjuncție cu Uranus, planeta neprevăzutului, deci ne putem aștepta la surprize în relațiile noastre, dar și la situații neașteptate cu impact financiar, la vești surprinzătoare și la o doză mai mare de instabilitate.

La finele săptămânii avem din nou parte de un eveniment astrologic important, o altă planetă schimbându-și semnul zodiacal.

Este vorba de Marte, planeta acțiunii, care va intra în zodia Rac, poziție din care ne va înfrâna emoțiile și dorința de a ieși la luptă, însă putem duce un adevărat război interior, dacă nu exteriorizăm ce trăim.

Cu Marte în Rac vom fi mai axați pe activitățile casnice și ne vom ocupa mai mult de siguranța noastră și a familiei.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

Horoscopul lunii aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna aprilie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, încă din data de 4 aprilie. Comunicarea și raționamentul nostru se vor activa, vom fi mai iuți la minte și mai direcți în exprimare.

Tranzitul va fi unul de scurtă durată, dat fiind că pe 19 aprilie, Mercur se mută deja în Taur, unde ne cere punerea în practică a ideilor pe care le avem.

În plan sentimental, până pe data de 14 aprilie, Venus, planeta iubirii, va traversa Berbecul, de unde ne va insufle pofta de viață, ne va face mai jucăuși și mai iubăreți, iar apoi va intra în domiciliul său, în zodia Taur, pentru a ne susține să ne consolidăm relațiile sentimentale.

Marte, planeta acțiunii, va continua să tranziteze zodia Gemeni până pe data de 23 aprilie, ipostază din care ne ține mintea în priză și ne susține în exprimare ți în promovarea ideilor noi, în expunerea punctului de vedere, acțiunile noastre fiind mult bazate pe ceea ce gândim în prezent, chiar ușor superficiale.

Ulterior, Marte se mută în zodia Rac, ipostază în care energia sa va fi mult diminuată și canalizată către interior. Nu vom dori să începem acțiuni noi, cât vom dori să păstrăm și să conservăm ceea ce avem.

Soarele va tranzita zodia Berbec până pe 19 aprilie, aproape de miezul nopții, iar ulterior va intra în semnul Taur, activând energia acestei zodii.

Pe data de 12 aprilie se formează Lună Nouă în Berbec, aspect care marchează noi începuturi în viața noastră, iar pe data de 27 aprilie avem o Lună Plină în Scorpion, moment al culegerii roadelor și al trecerii într-o nouă etapă de viață.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
În ce stare se află Florin Piersic după ce ar fi contactat o bacterie nosocomială!...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de...
Au început lucrările la o autostradă vitală pentru România. S-a forat primul kilometru de tunel
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Opere pierdute ale Fraților Grimm, redescoperite în colecția unei biblioteci din Polonia