Medicii legiști care au făcut autopsia femeii și a fiul ei de 15 ani, uciși în curtea bisericii din Argeș, au fost îngroziți de brutalitatea ucigașului. „Loviturile au fost dramatice. Nu le-a lăsat nicio șansă”

Medicii legiști care făcut necropsia baiatului în vârstă de 15 ani și a mamei acestuia, de 38 de ani, uciși cu bestialitate, duminică, de fostul concubin al femeii, în curtea bisericii din comuna argeșeană Mihăiești au fost impresionați de violența de care a dat dovadă criminalul. Pe copil l-a răpus dintr-o singură lovitură, dar pe mama lui a troturat-o înainte să-i dea lovitura fatală.

Directorul Serviciului de Medicină Legală Argeș, Dan Manu, a explicat, pentru Gândul.ro, ce răni au suferit cele două victime ucise în curtea bisericii din Mihăiești. conform medicului legist, adolescentul a murit după ce criminalul i-a tăiat gâtul cu o sigură lovitură de cuțit. Atât de violent a fost atacul ucigașului, că moartea acestuia a fost aproape instantanee, astfel încât, spune specialistul, nici măcat nu a avut timp să se apere.

Nu la fel au stat, însă, lucrurile în cazul mamei copilului. După ce a asistat neputincioasă la moartea teribilă a fiului ei, aceasta a fost bătută și torturată. medicii care au analizat cadavrul au ajuns la concluzia că victima a fost zgâriată cu vârful cuțitului în peste 20 de locuri. „La femeie sunt multe leziuni traumatice, cauza imediată de deces este hemoragia externă, survenită în urma unui traumatism cervical forte, cu secționate de pachet vascular și de trahee. Sunt mai multe leziuni traumatice, ceea ce denotă că înaintea loviturilor decisive, a existat și o altercație pentru că sunt și vânătăi și escoriații și urme de apărare. Sunt și julituri prodse, în mod foarte clar, cu cuțitul. Sunt spre aproximativ 20. În cazul ambelor victime, loviturile au fost dramatice, profunde, nu le-a lăsat nicio șansă”, a spus medicul legist Dan Manu.

Ucigașul a fost internat sub pază

Irinel Ciobanu și fosta lui iubită, Ramona, se certau de luni bune, după ce ea a decis să pună punct relației și să-și refacă viața alături de un alt bărbat. Bărbatul nu s-a putut împăca niciodat cu această situație și a încercat, permanent, s-o determine să revină la vechile sentimente. În acest sens, o urmărea peste tot, o amenința și uneori devenea agresiv. Mai mult, în luna ianuarie a acestui an, fostul cuplu a ajuns să-și expună problemele în platoul emisiunii Acces Direct, difuzată de Antena 1. În acest context, Irinel Ciobanu nu a ezitat să spună, public, faptul că este dispus s-o ucidă pe fosta lui concunbină.

Duminică, Ciobanu și-a urmărit fosta concubină până la biserică, mai ales că o știa drept o persoană foarte credincioasă. Acolo, a atacat-o, însă fiul în vârstă de 15 ani a sărit să-și apere mama. Atunci, agesorul a lăsat-o pe femeie, îndreptându-și atenția către cel mic. Speriat de moarte, băiatul a fugit, însă s-a împiedicat și a căzut. Atunci, Ciobanu l-a înjunghiat fără milă, chiar în fața mamei . Apoi, a ucis-o și pe Ramona, după care a încercat să-și taie gâtul, însă nu a reușit să meargă până la capăt. Irinel Ciobanu a fost internat, sub pază, iar viața lui este în afara oricărui pericol și urmează să fie supus unei expertize psihiatrice.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Frâna de motor: Când și cum ar trebui s-o folosești?
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Regula OBLIGATORIE pentru toți românii! S-a anunțat astăzi, 3 Mai
Probleme legate de funcționarea telefoanelor iPhone. Apple, mesaj pentru utilizatori
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Modul direct de a spune lucrurile". Cum a reacționat Elena Gheorghe după ce Dana Budeanu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Test de cultură generală. Care dintre polii Pământului este mai cald decât celălalt?