Medicii legiști care au făcut autopsia femeii și a fiul ei de 15 ani, uciși în curtea bisericii din Argeș, au fost îngroziți de brutalitatea ucigașului. „Loviturile au fost dramatice. Nu le-a lăsat nicio șansă”

Medicii legiști care făcut necropsia baiatului în vârstă de 15 ani și a mamei acestuia, de 38 de ani, uciși cu bestialitate, duminică, de fostul concubin al femeii, în curtea bisericii din comuna argeșeană Mihăiești au fost impresionați de violența de care a dat dovadă criminalul. Pe copil l-a răpus dintr-o singură lovitură, dar pe mama lui a troturat-o înainte să-i dea lovitura fatală.

Directorul Serviciului de Medicină Legală Argeș, Dan Manu, a explicat, pentru Gândul.ro, ce răni au suferit cele două victime ucise în curtea bisericii din Mihăiești. conform medicului legist, adolescentul a murit după ce criminalul i-a tăiat gâtul cu o sigură lovitură de cuțit. Atât de violent a fost atacul ucigașului, că moartea acestuia a fost aproape instantanee, astfel încât, spune specialistul, nici măcat nu a avut timp să se apere.

Nu la fel au stat, însă, lucrurile în cazul mamei copilului. După ce a asistat neputincioasă la moartea teribilă a fiului ei, aceasta a fost bătută și torturată. medicii care au analizat cadavrul au ajuns la concluzia că victima a fost zgâriată cu vârful cuțitului în peste 20 de locuri. „La femeie sunt multe leziuni traumatice, cauza imediată de deces este hemoragia externă, survenită în urma unui traumatism cervical forte, cu secționate de pachet vascular și de trahee. Sunt mai multe leziuni traumatice, ceea ce denotă că înaintea loviturilor decisive, a existat și o altercație pentru că sunt și vânătăi și escoriații și urme de apărare. Sunt și julituri prodse, în mod foarte clar, cu cuțitul. Sunt spre aproximativ 20. În cazul ambelor victime, loviturile au fost dramatice, profunde, nu le-a lăsat nicio șansă”, a spus medicul legist Dan Manu.

Ucigașul a fost internat sub pază

Irinel Ciobanu și fosta lui iubită, Ramona, se certau de luni bune, după ce ea a decis să pună punct relației și să-și refacă viața alături de un alt bărbat. Bărbatul nu s-a putut împăca niciodat cu această situație și a încercat, permanent, s-o determine să revină la vechile sentimente. În acest sens, o urmărea peste tot, o amenința și uneori devenea agresiv. Mai mult, în luna ianuarie a acestui an, fostul cuplu a ajuns să-și expună problemele în platoul emisiunii Acces Direct, difuzată de Antena 1. În acest context, Irinel Ciobanu nu a ezitat să spună, public, faptul că este dispus s-o ucidă pe fosta lui concunbină.

Duminică, Ciobanu și-a urmărit fosta concubină până la biserică, mai ales că o știa drept o persoană foarte credincioasă. Acolo, a atacat-o, însă fiul în vârstă de 15 ani a sărit să-și apere mama. Atunci, agesorul a lăsat-o pe femeie, îndreptându-și atenția către cel mic. Speriat de moarte, băiatul a fugit, însă s-a împiedicat și a căzut. Atunci, Ciobanu l-a înjunghiat fără milă, chiar în fața mamei . Apoi, a ucis-o și pe Ramona, după care a încercat să-și taie gâtul, însă nu a reușit să meargă până la capăt. Irinel Ciobanu a fost internat, sub pază, iar viața lui este în afara oricărui pericol și urmează să fie supus unei expertize psihiatrice.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York