Horoscopul zilei de 16 iunie 2021. „Leii” pot pierde bani din neatenție

Horoscopul zilei de 16 iunie 2021. „Leii” pot pierde bani din neatenție
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 16/06/2021, 00:50
Actualizat: 16/06/2021, 00:52

Horoscopul zilei de 16 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează astăzi zodia Fecioară și ne va amprenta cu foarte multă răbdare, atenție la detalii și seriozitate în acțiunile noastre. Sunt susținute activitățile practice, minuțioase, iar la locul de muncă facem o impresie foarte bună grație conștiinciozității de care vom da dovadă în atingerea obiectivelor.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 16 iunie 2021

Dragoste

Cheful de iubire, de distracție și aventură încă este prezent, însă azi preferi să te responsabilizezi vizavi de munca ta și să lași plăcerile personale pe plan secund.

Carieră și bani

Azi ai mai mult spor în activitățile tale, fie că sunt desfășurate la locul de muncă, fie că este vorba de activități cotidiene. Ești atent la detalii și ai mai multă răbdare decât de obicei.

Sănătate

Faptul că de tescurci bine și ești mai organizat te poate ajuta foarte mult să te bucuri de timp liber și să te dedici activități care au ca scop îmbunătățirea stilului de viață.

Horoscop zilnic Taur – 16 iunie 2021

Dragoste

Luna tranzitează astăzi sectorul iubirii tale și te face mai dornic de afecțiune, mai deschis în exprimarea sentimentelor și mai înțelegător și îngăduitor, astfel că nu prea te poate deranja nimic sentimental.

Carieră și bani

Este o zi în care creativitatea ta prinde rădăcini sau o exprimi mult mai practic. Cu alte cuvinte, îți pun în practică ceea ce visezi.

Sănătate

O zi bună referitor la starea de sănătate, dar și la starea de spirit. Te bucuri de lucrurile mărunte și zâmbești mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni – 16 iunie 2021

Dragoste

Azi acorzi mai multă atențe decât de obicei familiei și nevoilor acestora. Un dialog cu părinții poate fi chiar înduioșător.

Carieră și bani

Dacă ai de rezolvat situații legate de actele casei, fă-o astăzi pentru că mâine ai putea avea unele obstacole. De asemenea, o zi bună pentru a discuta la asociația de proprietari nemulțumirile pe care ai.

Sănătate

Starea emoțională nu este extraordinar de bună, dar deocamdată nu te poți plânge. Pentru a nu se adânci, ar fi ideal să ai mai multă grijă de sufletul tău și de nevoile sale.

Horoscop zilnic Rac – 16 iunie 2021

Dragoste

Deși partenerul așteaptă de la tine declarații de dragoste și cuvinte dulci, azi nu vei fi foarte deschis către această latura, ci mai degrabă către dialoguri practice.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună să negociezi, chiar și în contextul lui Mercur retrograd, însă nu semna acum actele, ci fă doar o promisiune. Ai susținere în ședințe, interviuri, examene și poți învăța cu spor.

Sănătate

Nu ar strica deloc ca seara să o dedici unei plimbări relaxante prin natură sau poate unei vizite la rude, chiar și veciniii dacă-i vei vizita te vei încărca de bună dispoziție.

Horoscop zilnic Leu – 16 iunie 2021

Dragoste

Simți nevoia de a te pune în valoare și de a ți se recunoasște valoarea, așa că astăzi poți să-ți întreb partenerul ce părere are despre tine. Răspunsul lui te va încânta.

Carieră și bani

Mare grijă la bani și la cheltuieli pentru că ai tendința de a face unele excese. Totodată, fii atent la plățile online pe care le faci. Dacă ai de încasat o sumă de bani, verifică totul cu atenție. Unii Lei pot avea parte de pierderi dacă nu sunt atenți.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Fecioară – 16 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea ca partenerul să te copleșească cu entuziasmul lui și tu să nu știi cum să abordezi situația. Fii mai receptiv la dorințele acestuia.

Carieră și bani

Ești atent la ceea ce se petrece în jurul tău, analizezi cu răbdare fiecare detaliu, așa că astăzi este greu să-ți scape ceva din vedere.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia și te simți mult mai bine emoțional. În plus, ești mai atent la nevoie tale și asta te ajută să ai mai multă grijă de tine.

Horoscop zilnic Balanță – 16 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea ca unele situații dintrecut să revină în viața ta. Nu este vorba de un fost partener, însă poate fi vorba de niște amintiri care să te facă să porți niște dialoguri interioare.

Carieră și bani

Încearcă să-ți faci un plan cât mai bine gândit și organizat și vei observa că te vei mobiliza foarte bine la locul de muncă și vei termina repede ceea ce ai de făcut.

Sănătate

Ai tendința de a fi mai interiorizat și introspect astăzi și asta poate fi de ajutor, mai ales dacă alegi să te relaxezi în compania unei cărți bune. Starea mentală agitată se mai domolește.

Horoscop zilnic Scorpion – 16 iunie 2021

Dragoste

Azi ai nevoie mai mult de prieteni și poți căuta compania lor fie și virtual. Un sfat venit din partea acestora îți poate aduce mai multă liniște, dar și bucurie.

Carieră și bani

Dacă ai de rezolvat o situație profesională sau trebuie să ajungi la un scop și nu știi cum, bazează-te pe cei din anturaj. Statul lor, experiența lor poate fi deschizătoare de drumuri pentru tine. Nu te sfii să ceri ajutorul.

Sănătate

Viața socială cere reactivare, iar starea ta de spirit are nevoie de asta. Nu refuza o invitație în oraș. Poți cunoaște persoane noi.

Horoscop zilnic Săgetător – 16 iunie 2021

Dragoste

Azi nu simți să-ți manifești nici autoritatea, nici intențiile vizavi de partenerul de cuplu. Dacă se pune problema oficializării unei relații, cel mai probabil nu vei fi pregătit pentru un răspuns.

Carieră și bani

Luna tranzitează sectorul carierei tale și ar fi recomandat să fii mai atent la imagine. Deși nu face aspecte îngrijorătoare, s-ar putea totuși să ai parte de unele bârfe, să fii expus unor denigrări din partea celor cu care lucrezi.

Sănătate

Stesul de la locul de muncă poate fi combătut prin somn, însă nu ți-ar strica o plimbare cu bicicleta sau orice alt tip de mișcare care te reenergizează.

Horoscop zilnic Capricorn – 16 iunie 2021

Dragoste

Astăzi reușești mai ușor să ajungi pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață, așa că nu ezita să-i spui ce crezi despre o situație sau să-i ceri niște explicații.

Carieră și bani

Persoanele care au alte convingeri decât tine te vor enerva astăzi, însă vei fi suficient de diplomat și înțelept și calm cât să nu le iei în seamă și nici să le contrazici.

Sănătate

Este o zi bună să faci planuri pentru o călătorie, o excursie, poate chiar să-ți planifici concediul.

Horoscop zilnic Vărsător – 16 iunie 2021

Dragoste

Nu prea ai chef de glume, de flirturi și starea efectivă este mai degrabă posomorâtă, anxioasă. Este doar un context de moment, așa că nu te grăbi să iei decizii sentimentale.

Carieră și bani

Este de preferat să ai grijă la tot ce ține de sectorul financiar, mai ales dacă este vorba de bani și bunuri deținute la comun cu alții. Nu vrea nimeni să te păcălească, însă senzația ta poate fi alta și poți acționa mânat de frici.

Sănătate

Da, fricile și angoasele se pot resimți mai acut astăzi, dar și mâine, și asta și din cauza careului pe care îl formează cei doi guvernatori ai tău, Uranus și Saturn.

Horoscop zilnic Pești – 16 iunie 2021

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor tale, azi ai nevoie de echilibru în cuplu, de liniște și înțelegere din partea partenerului.

Carieră și bani

Relațiile profesionale sunt cât de cât echilibrate, bazate pe respect și responsabilitate. Ești foarte practic și atent la negocierile pe care le faci, însă mai amână semnarea contractului final.

Sănătate

Azi ai tendința de a face unele excese, de a te abandona plăcerilor vieții și ar fi de preferat să nu sari calul și să nu-ți consumi toate resursele, interioare sau financiare.

Horoscop săptămâna 14 – 20 iunie 2021. „Leii” pot fi dezamăgiți de cineva din anturaj

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 iunie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 14 – 20 iunie 2021continuă seria confuziilor resimțite în ultimul timp și poate veni cu o serie de nemulțumiri de natură financiară și nu numai.

Săptămâna 14 – 20 iunie 2021 se remarcă prin două aspecte majore, tensionate, ambele resimțindu-se încă din prima zi.

Este vorba de un careu între Soarele din zodia Gemeni și Neptun din zodia Pești, careu responsabil cu o mare doză de confuzie, în special între rațiune și zona spirituală, și despre cuadratura dintre Saturn retrograd din Vărsător și Uranus din Taur, aspect care poate accentua instabilitatea financiară la nivel mondial, iar la nivel personal poate aduce o luptă între ce ni se impune să schimbăm și ce dorim să păstrăm.

Totodată, este ultima săptămână cu Jupiter, Marele Benefic, în tranzit prin Pești, acesta urmând să retrogradeze și să revină în Pești abia la finele anului, prin urmare putem profita pentru a ne îmbunătăți starea generală de sănătate și stilul de viață.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2021

Horoscopul lunii iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În primele trei săptămâni din luna iunie 2021 ne aflăm sub energia lui Mercur retrograd în zodia Gemeni, prin urmare trebuie să fim atenți la deciziile pe care le luăm, la actele care ne pică sub ochi și să evităm semnarea contractelor și achizițiile importante, mai ales de aparatură care are legătură cu comunicarea (telefon, laptop, mașină).

Un alt eveniment important al lunii va avea loc pe data de 10 iunie și va fi Luna Nouă însoțită de Eclipsa inelară de Soare din zodia Gemeni, eveniment care va veni cu revelații și conștientizări puternice pentru toți.

Pe data de 21 iunie va avea loc solstițiul de vară, moment în care Soarele va intra în zodia Rac și va activa energia acestui semn, iar pe 24 iunie se petrece Luna Plina în zodia Capricorn, moment care aduce finalizări și ne oferă ocazia să culegem roadele a ceea ce am plantat la începutul acestui an.

Luna iunie se remarcă prin intrarea planetei Venus, planeta iubirii, în zodia Rac, context care ne imprimă sensibilitate, romantism și nevoie de siguranță sentimentală, iar 11 iunie și Marte, planeta acțiunii, va schimba semnul și va intra în zodia Leu, zodie care-i amplifică energia luptătoare și determinismul, iar nouă ne va crește pofta de viață și entuziasmul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
165 de ani de la începerea construcţiei Canalului Suez. A scurtat drumul navigatorilor către Europa...