Nelu Tătaru, acuzat de fraudarea alegerilor în PNL. Fostul ministru al Sănătății, noul șef al filialei liberale din Vaslui

Nelu Tătaru, acuzat de fraudarea alegerilor în PNL. Fostul ministru al Sănătății, noul șef al filialei liberale din Vaslui
Publicat: 03/07/2021, 08:20

Încă un scandal cutremură tabăra liberală. Nelu Tătaru, acuzat de fraudarea alegerilor în PNL, mai precis a celor pentru funcția de președinte al organizației Vaslui. Prim-vicepreşedintele acestei organizaţiei locale, Marius Arcăleanu, a răbufnit într-un atac fără precedent la adresa fostului ministru al Sănătății.

Mai exact, Arcăleanu a declarat că scrutinul de la filiala Vaslui a fost fraudat de Nelu Tătaru, „cu girul prim-ministrului Florin Cîţu”.

Marius Arcăleanu: „A fost un proces electoral fraudat”

Liberalul Marius Arcăleanu a anunțat că va contesta alegerile din Vaslui. Astfel, în proxima ședință a conducerii naţionale a PNL, el va ridica problema fraudării scrutinului din organizația vasluiană.

Mi se pare absolut necesar să prezint ce s-a întâmplat în această, poate, cea mai neagră zi din istoria PNL Vaslui. A fost un proces electoral fraudat, fără măcar a se face eforturi de a masca acest lucru. Şi mai grav de atât, putem spune că această fraudă a fost girată prin prezenţă de către domnul prim-ministru Florin Cîţu. După cum am anticipat acum două zile, gruparea condusă de Nelu Tătaru s-a asigurat că poate controla voturile. Este inacceptabil că buletinele de vot au fost împărţite, încă de la început, în interiorul unei mape care conţinea, de asemenea, şi moţiunea lui Nelu Tătaru. Astfel, nu avem nicio garanţie asupra faptului că buletinele de vot nu au fost falsificate” – Marius Arcăleanu, prim-vicepreședintele PNL Vaslui.

Arcăleanu scrie într-un comunicat de presă că membrii mai multor organizaţii din judeţ au suportat, în ultima perioadă, presiuni uriaşe din partea „grupului lui Tătaru”. Vizat de acuze este, în mod special, secretarul Organizaţiei Judeţene PNL Vaslui, Daniel Onofrei.

Bătălie aprigă pentru șefia PNL Vaslui

„Este inacceptabil ce s-a întâmplat şi, dacă am lăsa lucrurile aşa, am avea în următorii patru ani un lider al PNL Vaslui ilegitim, care ştie că poate să îşi ţină scaunul cu forţa pentru cât timp îşi doreşte el. Acest lucru nu ar însemna altceva decât distrugerea PNL Vaslui. Faptele de astăzi ale grupării lui Nelu Tătaru rămân, cu siguranţă, ca o pată neagră pe imaginea PNL Vaslui, o pată pe care va fi foarte greu să o ştergem. Acesta a ales să umilească public organizaţia doar pentru a rămâne în scaun”, spune Arcăleanu.

Le promit tuturor vasluienilor că mă voi lupta astfel încât situaţia să nu rămână aşa. O organizaţie sănătoasă este întotdeauna mai puternică decât un şef abuziv şi grupul lui de interese, chiar dacă sunt susţinuţi de prim-ministrul ţării” – Marius Arcăleanu.

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății și în prezent deputat în Parlamentul României, a fost reales vineri, 2 iulie, în funcţia de preşedinte al PNL Vaslui. Susţinut de premierul Florin Cîţu, care le-a transmis delegaţilor că Nelu Tătaru este alegerea cea mai potrivită pentru organizaţia liberală vasluiană, fostul ministru a fost votat de 255 de membri PNL. Contracandidaţii săi, prim-vicepreşedintele PNL Vaslui, Marius Arcăleanu, şi primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroş, au primit 40, respectiv 15 voturi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
ADIO, maestre! A murit Căpitanul din Titanic și Regele din Stăpânul Inelelor
Doliu la Hollywood. A murit un actor faimos din „Titanic” și „Stăpânul Inelelor”
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ