Nelu Tătaru, acuzat de fraudarea alegerilor în PNL. Fostul ministru al Sănătății, noul șef al filialei liberale din Vaslui

Nelu Tătaru, acuzat de fraudarea alegerilor în PNL. Fostul ministru al Sănătății, noul șef al filialei liberale din Vaslui
Publicat: 03/07/2021, 08:20

Încă un scandal cutremură tabăra liberală. Nelu Tătaru, acuzat de fraudarea alegerilor în PNL, mai precis a celor pentru funcția de președinte al organizației Vaslui. Prim-vicepreşedintele acestei organizaţiei locale, Marius Arcăleanu, a răbufnit într-un atac fără precedent la adresa fostului ministru al Sănătății.

Mai exact, Arcăleanu a declarat că scrutinul de la filiala Vaslui a fost fraudat de Nelu Tătaru, „cu girul prim-ministrului Florin Cîţu”.

Marius Arcăleanu: „A fost un proces electoral fraudat”

Liberalul Marius Arcăleanu a anunțat că va contesta alegerile din Vaslui. Astfel, în proxima ședință a conducerii naţionale a PNL, el va ridica problema fraudării scrutinului din organizația vasluiană.

Mi se pare absolut necesar să prezint ce s-a întâmplat în această, poate, cea mai neagră zi din istoria PNL Vaslui. A fost un proces electoral fraudat, fără măcar a se face eforturi de a masca acest lucru. Şi mai grav de atât, putem spune că această fraudă a fost girată prin prezenţă de către domnul prim-ministru Florin Cîţu. După cum am anticipat acum două zile, gruparea condusă de Nelu Tătaru s-a asigurat că poate controla voturile. Este inacceptabil că buletinele de vot au fost împărţite, încă de la început, în interiorul unei mape care conţinea, de asemenea, şi moţiunea lui Nelu Tătaru. Astfel, nu avem nicio garanţie asupra faptului că buletinele de vot nu au fost falsificate” – Marius Arcăleanu, prim-vicepreședintele PNL Vaslui.

Arcăleanu scrie într-un comunicat de presă că membrii mai multor organizaţii din judeţ au suportat, în ultima perioadă, presiuni uriaşe din partea „grupului lui Tătaru”. Vizat de acuze este, în mod special, secretarul Organizaţiei Judeţene PNL Vaslui, Daniel Onofrei.

Bătălie aprigă pentru șefia PNL Vaslui

„Este inacceptabil ce s-a întâmplat şi, dacă am lăsa lucrurile aşa, am avea în următorii patru ani un lider al PNL Vaslui ilegitim, care ştie că poate să îşi ţină scaunul cu forţa pentru cât timp îşi doreşte el. Acest lucru nu ar însemna altceva decât distrugerea PNL Vaslui. Faptele de astăzi ale grupării lui Nelu Tătaru rămân, cu siguranţă, ca o pată neagră pe imaginea PNL Vaslui, o pată pe care va fi foarte greu să o ştergem. Acesta a ales să umilească public organizaţia doar pentru a rămâne în scaun”, spune Arcăleanu.

Le promit tuturor vasluienilor că mă voi lupta astfel încât situaţia să nu rămână aşa. O organizaţie sănătoasă este întotdeauna mai puternică decât un şef abuziv şi grupul lui de interese, chiar dacă sunt susţinuţi de prim-ministrul ţării” – Marius Arcăleanu.

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății și în prezent deputat în Parlamentul României, a fost reales vineri, 2 iulie, în funcţia de preşedinte al PNL Vaslui. Susţinut de premierul Florin Cîţu, care le-a transmis delegaţilor că Nelu Tătaru este alegerea cea mai potrivită pentru organizaţia liberală vasluiană, fostul ministru a fost votat de 255 de membri PNL. Contracandidaţii săi, prim-vicepreşedintele PNL Vaslui, Marius Arcăleanu, şi primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroş, au primit 40, respectiv 15 voturi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului