Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 iulie 2021. Leii au parte de intrarea lui Mercur în zodia lor

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 iulie 2021. Leii au parte de intrarea lui Mercur în zodia lor
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 iulie 2021. Leii au parte de intrarea lui Mercur în zodia lor
Publicat: 28/07/2021, 06:15

Horoscopul zilei de 28 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Mercur, planeta comunicării și gândirii, intră în zodia Leu, poziție din care ne va stimula exprimarea creativă, chiar dramatică. Putem avea idei strălucite, însă și o tendință mai mare spre a ne lăuda și supraestima.Putem vorbi mai ușor despre sentimentele noastre, dar avem și tendința de a ne impune punctul de vedere cu autoritate. Mercur va tranzita zodia Leu până pe data de 12 august și va face aspeccte tensionate atât cu Saturn, cât și cu Uranus, contexte care pot aduce conflicte, dar și schimbări bruște la nivel de gândire și decizii.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 28 iulie 2021

Dragoste

Mercur în Leu va activa chiar sectorul iubirii tale și îți oferă ocazia de a vorbi mai ușor despre ceea ce simți, șansa de a-ți recunoaște niște sentimente, însă totodată va trebui să ai grijă la orgoliile prea mari în iubire.

Carieră și bani

Cu Mercur în Leu ești foarte creativ și îți poți exprima simțul artistic sub diferite forme. Cum Mercur este guvernatorul muncii tale, vei da dovadă de mai multă eficiență și spor în activitățile tale.

Sănătate

Mercur îți guvernează și sănătatea și te susține energetic în perioada acestui tranzit. Totodată, este timpul să te dedici mai mult hobby-urilor tale și să cauți să fii fericit, chiar și bucurându-te de lucrurile mărunte, de o simplă conversație cu o persoană dragă.

Horoscop zilnic Taur – 28 iulie 2021

Dragoste

Mercur în Leu va activa sectorul familiei și s-ar putea ca în următoarea perioadă să-ți aducă tensiuni cu cei dragi, conflicte care pleacă de la impunerea punctului de vedere cu prea multă autoritate. Cum este și guvernatorul iubirii tale, te poate înflăcăra mai mult în această perioadă și poți fi mai dornic să cucerești.

Carieră și bani

Mercur îți guvernează sectorul financiar și s-ar putea ca în următoarea perioadă să fii mai tentat să faci cheltuieli, mai ales pentru casă.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să te simți mai obosit, să fii mai agitat, mai ales în a doua parte a zilei. Încearcă să te odihnești mai devreme.

Horoscop zilnic Gemeni – 28 iulie 2021

Dragoste

Mercur în Leu te face extrem e comunicativ, dar și foarte direct în exprimare, așa că ai grijă la ceea ce spui pentru a nu răni. Totodată, nu te contrazice doar de dragul de a o face și nu-ți impune punctul de vedere. Încearcă să nu vorbești doar despre tine.

Carieră și bani

Tot acest tranzit te susține în  negocieri și vei obține ceea ce-ți dorești mai ușor. Totodată, îți vei susține cu hotărâre punctul de vedere și vei face față oricăror polemici și provocări.

Sănătate

Mercur este guvernatorul tău și acest tranzit este de bun augur pentru tine, pentru că îți aduce energie și vitalitate, dar și chef de a te plimba mai mult.

Horoscop zilnic Rac – 28 iulie 2021

Dragoste

Mercur îți guvernează trecutul și nu este deloc exclus ca în această perioadă un fost partener să apară în calea ta și să-ți ceară o întâlnire, un dialog. De evitat infidelitățile.

Carieră și bani

Mercur în Leu îți activează sectorul financiar și îți poate aduce ocazia de a gândi la nivel înalt. Ai idei bune despre cum să faci bani, însă poți fi și mai cheltuitor. Totodată, te lupți să obții niște drepturi materiale, salariale, care ți se cuvin.

Sănătate

Este o perioadă bună să te detașezi de frici, angoase, traume emoționale și să lași în spate trecutul.

Horoscop zilnic Leu – 28 iulie 2021

Dragoste

Mercur întră în zodia ta, însă va face aspecte tensionate ceea ce te poate face foarte conflictual în viața de cuplu. Ești mai ambițios și îți impui punctul de vedere cu orice preț.

Carieră și bani

Pe de altă parte, Mercur te face foarte convingător și îți poți susține teoriile până în pânzele albe, dar evită să fii autoritar. Pot să apară tensiuni în relațiile profesionale.

Sănătate

Date fiind aspectele tensionate pe care le face Mercur în prima parte a tranzitului prin zodia ta, nu este exclus să fii mai agitat, mai irascibil și mai stresat. Caută să te relaxezi la nivel mental.

Horoscop zilnic Fecioară – 28 iulie 2021

Dragoste

Nu este deloc exclus ca în următoarea perioadă să revină în viața ta un fost partener sau poate doar trecutul cu amintirile și frământările lui.

Carieră și bani

Poți avea parte de tensiuni și nemulțumiri la locul de muncă și va trebui să iei o decizie în ceea ce privește programul tău. Nu depăși orele de lucru și nu te suprasolicita.

Sănătate

Cu Mercur în Leu ai mai multă grijă la sănătatea ta, refă-ți niște analize dacă este cazul și odihnește-te mai mult. Atenție la afecțiuni nervoase și cardiovasculare. Evită gândurile pesimiste.

Horoscop zilnic Balanță – 28 iulie 2021

Dragoste

Cu Mercur în tranzit prin sectorul prietenilor, viața socială se animă și vei fi mult mai dornic de interacțiune cu cei din jur. Vei cunoaște persoane noi, vei intra în noi cercuri, dar evită să le impui prietenilor tiparele tale de gândire.

Carieră și bani

Este posibil să apară tensiuni cu asociații sau cu persoanele cu care ești implicat într-un proiect de grup. Evită să iei decizii fărp a te consulta și cu ceilalți.

Sănătate

Mercur este guvernatorul sănătății tale și în această perioadă poți fi mai agitat, poți avea insomnii, dar și mai multă energie să treci peste provocări.

Horoscop zilnic Scorpion – 28 iulie 2021

Dragoste

În cuplu se întrevede o perioadă mai pasională, dar și mai tensionată în cazul nativilor care au de împărțit bani și bunuri materiale.

Carieră și bani

Mercur în Leu activează sectoru carierei tale și te susține să te afirmi prin ideile pe care le ai, să faci strategii de avansare, dar poate aduce și discuții tensionate cu superiorii. Ai grijă la impunerea punctului de vedere și la modul în care-ți gestionezi autoritatea.

Sănătate

Stresul profesional poate crește și de preferat ar fi să-ți iei pauze mai dese și să te plimbi mai mult în natură.

Horoscop zilnic Săgetător – 28 iulie 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul relațiilor tale și acest tranzt, deși te înflăcărează mai mult, poate aduce tensiuni în cuplu, mai ales ca urmare a unor viziuni de viitor diferite.

Carieră și bani

Este o perioadă bună să studiezi ceva nou, să obții o diplomă și să te înscrii la un curs. Atenție la conflictele de opinie și la tendința de a le impune celorlalți crezurile și convingerile tale.

Sănătate

Dacă ai planificat o călătorie în străinătate, verifică totul de mai multe ori pentru că poți avea parte de fel și fel de obstacole nedorite.

Horoscop zilnic Capricorn – 28 iulie 2021

Dragoste

Mercur în Leu poate aduce discuții tensionate în cuplu pe tema banilor, a cheltuielilor, dar și pe teme legate de sexualitate sau de fidelitate. Posibil ca unele secrete să iasă la suprafață acum.

Carieră și bani

Cât Mercur va tranzita Leul și mai ales în prima parte a perioadei, evită speculațiile financiare și investițiile cu grad mare de risc pentru a nu pierde bani.

Sănătate

Profită de acest tranzit pentru a-ți analiza traumele emoționale, pentru a-ți analiza fricile și dependențele și încearcă să te vindeci de tot ce este toxic în viața ta.

Horoscop zilnic Vărsător – 28 iulie 2021

Dragoste

Mercur în Leu va activa chiar sectorul relațiilor tale și s-ar putea să aducă dialoguri tensionate și decizii dure în cuplu. Orgoliile și ambițiile sunt mari și greu de controlat. Unele relații se pot încheia.

Carieră și bani

Tot Mercur în Leu este responsabil și pentru tensiunile care iau naștere în sectorul profesional. Unele colaborări pot ajunge la final, mai ales că în negocieri ești de neîntors și deloc dispus la compromis.

Sănătate

Chiar dacă și-ai făcut unele planuri de petrecere a timpului liber, poate chiar de plecat în vacanță, așteaptă-te la unele neplăceri și limitări.

Horoscop zilnic Pești – 28 iulie 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul relațiilor tale și în această perioadă poate aduce tensiuni în cuplu și cu greu vei reuși să ajungi la o înțelegere cu partenerul de viață, mai ales că nu ești dispus la compromisuri.

Carieră și bani

Nici la locul de muncă nu faci compromisuri, iar dialogurile cu colegii pot fi acide, mai ales că ai tendința de a lua decizii pentru alții și de a-ți impune punctul de vedere. Posibil să apară vești care să nu-ți fie pe plac legate de program.

Sănătate

Mercur în Leu îți cere mai multă atenție la sănătate, maia les la problemele de natură cardiovasculară. Este momentul să iei o decizie radicală cu privire la stilul de viață, să-ți schimbi rutina zilnică și să te odihnești mai mult.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Chitara cu care John Lennon a înregistrat piesa „Help!”, găsită după 50 de ani