Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 august 2021. Peștii pot începe o nouă relație

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 august 2021. Peștii pot începe o nouă relație
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 18/08/2021, 11:02

Horoscopul zilei de 19 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o conjuncție între Mercur, planeta comunicării, și războinicul Marte, planeta acțiunii, în zodia Fecioară, context care ne poate aduce multă energia mentală pe care, dacă nu o folosim constructiv, pentru a da naștere ideilor practice, de exemplu, o putem canaliza către zona de conflict.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 19 august 2021

Dragoste

Energia mentală de care dispui este foarte mare astăzi, așa că decât să intri în polemici cu cei din jur, mai bine ai canaliza-o către dezbateri constructive.

Carieră și bani

Ai grijă la tendința de a fi prea critic cu colegii de muncă, mai ales dacă ai impresia că doar tu muncești și ceilalți nu. O zi foarte bună pentru studiu și activități intelectuale.

Sănătate

Este foarte important ca astăzi să nu devii agitat din cauza conjuncției care îl implică pe guvernatorul tău, Marte. Dacă simți că ești nervos, numără până la 10, 20…cât este nevoie, dar nu izbucni.

Horoscop zilnic Taur – 19 august 2021

Dragoste

Vei face declarații de dragoste astăzi și planuri de viitor, dacă ești parte a unui cuplu, iar dacă ești singur, fără îndoială că flirtezi și cucerești și chiar poți începe o nouă relație.

Carieră și bani

Este o zi bună să înveți lucruri care altă dată ți se păreau imposibile, să intri în domenii care păreau imposibil de abordat. Creativitatea și simțul artistic sunt la cote înalte.

Sănătate

Este o zi foarte bună să te joci și să te distrezi, mai ales dacă ai la dispoziție activități care să te stimuleze intelectual și să aducă puțină competiție în viața ta.

Horoscop zilnic Gemeni – 19 august 2021

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să intri în conflicte cu cei din jur foarte ușor, mai ales cu familia și cu cei foarte apropiați ție. Ține cont că Marte îl stimulează pe guvernatorul tău, Mercur, deci poți duce lucrurile la extrem ușor.

Carieră și bani

Evită să fii nepoliticos cu persoanele cu care interacționezi astăzi și nu te lăsa atras în dezbateri, dar nici tu nu da naștere controverselor. Ești foarte tentat să te contrazici cu toată lumea. Atenție la conflictele cu șefii!

Sănătate

Ești agitat, nervos și foarte ușor îți poți ieși din fire, de aceea, conștientizând conjuncția de astăzi, alege să-ți ții mintea ocupată cu o carte, cu un rebus, cu orice activitate care să te solicite intelectual.

Horoscop zilnic Rac – 19 august 2021

Dragoste

Îți declari sentimentele, emoțiile și spui cuvinte îndrăznețe, dar nu face și promisiuni pe care să nu le poți ține.

Carieră și bani

Azi ai o petere de convingere ieșită din comun, așa că dacă ai ceva de negociat nu ar trebui să stai deloc pe gânduri. Zi foarte bună să înveți, să dai examene și să susții interviuri, ședințe.

Sănătate

Deși cheful de plimbare este foarte mare și cel mai probabil nu vei sta prea mult pe acasă, evită să calci prea tare pedala de accelerație.

Horoscop zilnic Leu – 19 august 2021

Dragoste

Azi ar trebui să nu îți acorzi încrederea pe gratis necunoscuților, iar în viața personală îndrăznește să-ți ceri drepturile. Ai nevoie de cuvinte de laudă pentru a fi fericit.

Carieră și bani

Este foarte probabil să faci niște cheltuieli neplanificate, dar în egală măsură poți primi o ofertă salarială sau o sumă de bani neașteptată.

Sănătate

S-ar putea să ai un entuziasm mai ridicat astăzi și o dorință de libertate și independență, și să te dedici unor distracții pe care le-ai tot amânat, dar ai grijă să nu exagerezi.

Horoscop zilnic Fecioară – 19 august 2021

Dragoste

Conjuncția Marte-Mercur se petrece chiar în zodia ta și te va face destul de comunicativ, chiar prea comunicativ. Poți profita și poți face o declarație de dragoste așa cum nu ai mai făcut de multă vreme.

Carieră și bani

Energia mentală este debordantă și te poți folosi de aceasta pentru a naște idei practice, pentru a găsi soluții la problemele tale și pentru a lua decizii curajoase, mai ales că vezi destul de limpede lucrurile.

Sănătate

Ai doar grijă ca energia degajată de conjuncție să nu te streseze, pentru că dacă nu o controlezi te poate agita peste măsură și te poate neliniști, aducându-ți gânduri multe și ciudate pe care să nu le poți controla.

Horoscop zilnic Balanță – 19 august 2021

Dragoste

Dat fiind că Marte este guvernatorul relațiilor tale, s-ar putea ca astăzi să nu scapi de amintiri, frământări și întrebări duse la extrem despre partener sau despre o persoană de care ești atras. Nu te lăsa rănit de cuvintele celorlalți.

Carieră și bani

S-ar putea să ți se testeze răbdarea sub diverse forme astăzi, așa că nu accepta provocările. Încearcă să-ți stăpânești emoțiile.

Sănătate

Conjuncția te poate obosi foarte mult la nivel mental de aceea azi ar trebui să faci meditație, să încerci să-ți ții mintea ocupată cu o carte. Nu sunt excluse insomniile.

Horoscop zilnic Scorpion – 19 august 2021

Dragoste

Ascultă și ceea ce au prietenii de zis și nu face pe atotștiutorul tu, mai ales dacă discutați despre planuri comune de viitor.

Carieră și bani

Ai multe în program astăzi și te poți suprasolicita ușor. Îți vin idei practice și găsești soluții pentru proiectele tale. Aceptă ajutorul celorlalți și profită de context să porți o discuție, poate o negociere cu un asociat.

Sănătate

Cum Marte îți este guvernator, poți fi extrem de comunicativ astăzi, poți vorbi peste alții, însă u o faci cu răutate, ci pur și simplu pentru că ai multe de spus. Oricum, evită să stai singur azi.

Horoscop zilnic Săgetător – 19 august 2021

Dragoste

Faptul că îți dorești ceva și trebuie să faci altceva te poate face mai tensionat și mai lipsit de tact și diplomație astăzi în relațiile cu ceilalți.

Carieră și bani

Evită pe cât posibil să intri în controverse cu superiorii, să-ți asumi roluri pe care nu le ai sau să te supraevaluezi. Posibil să iei o decizie radicală vizavi de cariera ta.

Sănătate

Stresul este foarte mare, mai ales cel care vine din zona profesională și s-ar putea să te simți neliniștit și agitat. Ai nevoie de mai multă odihnă.

Horoscop zilnic Capricorn – 19 august 2021

Dragoste

Dacă ai o relație la distanță, profită de conjuncția de astăzi fie pentru a face o călătorie fizică la partener, fie pentru a te apropia prin dialog de acesta. Ești mai sensibil decât de obicei și poți fi rănit mai ușor.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună pentru studiu, pentru a te înscrie la un curs, pentru a analiza ce să faci cu o diplomă obținută și nefolosită.

Sănătate

S-ar putea să fii stimulat de conjuncția de astăzi să planifici sau chiar să pleci într-o călătorie peste hotare.

Horoscop zilnic Vărsător – 19 august 2021

Dragoste

Profită de contextul zilei și alungă monotonia din cuplu. Sunt susținute activitățile în doi, așa că vino cu ceva nou în relația de cuplu.

Carieră și bani

Conjuncția dea stăzi te poate stimula să faci un împrumut, un credit, să obții o finanțare, sponsorizare sau să te ocupi de niște probleme ce țin de acte, bunuri materiale, litigii. Zibună pentru investiții.

Sănătate

Poți profita pentru a vedea rădăcinile unor frici pe care le ai sau cauzele unor pierderi de energie cu care te confrunți de ceva vreme.

Horoscop zilnic Pești – 19 august 2021

Dragoste

Conjuncția Mercur-Marte se petrece chiar în sectorul relațiilor tale, iar dacă ești parte a unui cuplu te poate ajuta să discuți despre probleme din relație și să le rezolvi, să faci planuri concrete alături de partener. Celor singuri le poate aduce ocazia unui flirt care se va dovedi relație de lungă durată.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună pentru discuții și negocieri cu partenerii de afaceri și colaboratorii. Poți discuta despre noi responsabilități și noi strategii.

Sănătate

S-ar putea să fii mai sensibil și mai empatic, mai reactiv la stările celor din jur, însă nu prelua asupra ta și problemele celorlalți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are...
Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău...
Dieta-minune lui Carmen Brumă: ce consumă iubita lui Mircea Badea de ani buni! Așa se...
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Incendiu de proporții în Capitală. O clădire din sectorul 1 a ars din temelii. Ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
URMĂRI groaznice după un simplu transplant de organ! 89% dintre oameni...
A devenit COMPLET ILEGAL în România. Anunț de la Guvern chiar astăzi, 30 APRILIE: A...
Kate şi William, fotografie inedită la 13 ani de la căsătorie
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Nu există măreție fără familie". Visul lui Maluma a devenit în sfârșit realitate. Ipostaza emoționantă...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Test de cultură generală. Ce înseamnă acronimul NASA?