VIDEO | Care este diferența dintre rețelele de socializare și realitate? Ce se vede în spatele fotografiei din vacanță

Publicat: 13/06/2022, 12:06

Un bloggeriță specializată în călătorii arată care este diferența dintre imaginile postate pe rețelele de socializare și realitatea din spatele cadrului perfect din vacanță.

Atunci merg în concedii în locuri exotice, cei mai mulți turiști vor să își publice pe conturile de pe rețelele de socializare fotografia perfectă, în care sunt puși în evidență cel mai bine în cadru, fără să fie „concurați” de alții.

Lucy Tranos, o bloggeriță care povestește despre experiențele din călătorii, a publicat recent o serie de fotografii, față – în – față, în care se poate vedea cu ușurință diferența dintre imaginea promovată pe rețelele de socializare și realitate.

Astfel, după cum povestește și bloggerița, potrivit Daily Mail, pentru a ajunge să faci o fotografie care să stârnească într-adevăr invidia prietenilor de pe Facebook sau Instagram, trebuie să stea la o coadă lungă.

Este și cazul unei fotografii din celebra stațiune Santorini, din Grecia, unde cei care vor să își facă o poză perfectă de vacanță într-un loc notoriu așteaptă mult timp, pe aleea îngustă, cu alți zeci de turiști.

Asta se întâmplă în contextul creșterii numărului de turiști după ce s-au eliminat restricțiile impuse pentru gestionarea transmiterii COVID-19 în cele mai multe țări și destinații turistice.

„A fost frumos să o văd pustie în 2020, dar acum sigur nu mai este cazul.. Dacă vreți să savurați atmosfera din Santorini, trebuie nepărat să evitați punctele fierbinți”, a scris ea, recomandând alte alei sau sate din zonă.

Grecia, în topul preferințelor românilor

Grecia este una dintre cele mai apreciate destinații de vară datorită ofertei impresionante de cazare, care se adresează oricărui buzunar, dar mai ales apropierii.

Cu ajutorul zborurilor charter și al legăturilor navale, a devenit foarte accesibilă și călătoria spre insulele din arhipeleagul elen. Cea mai vizitată zonă de coastă de pe continent este Peninsula Halkidiki, iar ce mai vizitată insulă este Thassos. Alte destinaţii insulare preferate de turiştii români sunt Creta, Lefkada, Rhodos, Samothraki, Evia, Skiathos, Zakynthos, Corfu, Limnos, Mykonos, Santorini.

Santorini este una dintre cele mai scumpe Insule elene vizitate de români. Este cunoscută pentru combinația perfectă a clădirilor albe și albastrul Mării Egee. Santorini este o insulă vulcanică situată în extremitatea sudică a Cicladelor, care aduna sub numele ei un grup de insule mai mici.

Insula Santorini mai este numită de localnici „Thira” și se află la circa 1.500 de kilometri de București. Pe timp de vară, mii de turiști vin să descopere comorile din Santorini, printre care se enumeră plajele unice, siturile antice, preparatele tradiționale și apusurile soarelui printre clădirile albe, care se pierde în mare.

Fiind o insulă vulcanică, plajele sunt formate dintr-un pietriș de culoare neagră. Plaja Kamari este una dintre cele mai populare plaje din Santorini și a fost premiată cu Blue Flag.

Este cea mai mare ca întindere din Santorini si din Ciclade, foarte bine organizată cu hoteluri, restaurante, terase și baruri chiar pe plajă, pentru toate gusturile și buzunarele. Santorini este cunoscută și pentru vinurile excepționale, mai ales cele de desert.

Este bine de știut că 99% din plajele Greciei este recomandată purtarea papucilor speciali de apă. Plajele nu sunt amenajate, așa că pietrele ori stâncile din apă pot produce leziuni grave. Totodată, este habitatul ideal pentru aricii de mare, care provoacă înțepături dureroase și care pot provoca infecții.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un cuplu de pensionari a vândut tot și a plecat într-o croazieră în jurul lumii....
Cum arată casa în care locuiește Zanni, câștigătorul Survivor All Stars. Vila full smart are...
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
România introduce salariul minim european în acest an. Ciolacu: Termenul este 15 noiembrie
Nici vorbă de 100.000 euro! Câți bani primește Zanni, de fapt, pentru că a câștigat...
Veșnic tânără! Are 74 de ani, dar arată fabulos. Mulți nu îi dau vârsta: ce...
Tinerii îmbrăţişaţi înainte să fie luaţi de ape, în Italia, sunt români. Patrizia, Bianca şi...
Ei sunt cei trei tineri dispăruți în urma inundațiilor din Italia! S-au îmbrățișat în timp...
Crește salariul minim de la 1 iulie 2024: Câți bani vor lua în mână angajații...
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit...
Când se va circula pe autostradă între București și Sibiu? Informații despre viitoarea autostradă a...
Cele mai mari alegeri din lume. Primul exit poll arată că partidul premierului indian va...
LEGĂTURA cu VENUS, PIERDUTĂ! De ce este aceasta importantă?
Este interzis total pentru cei care au telefoane mobile. Toată lumea trebuie să respecte
Teo Trandafir, la mare cumpănă. Suferă de o boală gravă
Anunț de ultimă oră de la ANM! Temperaturile se apropie de pragul canicular. Unde se...
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
Cu ce intenții a chemat-o Gagea pe Roberta în camera roșie? Ce părere are Sebastian...
Andrei Aradits, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa. Nici...
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă:...
Un dispozitiv mai mic decât un fir de păr ar putea revoluționa fizica
×