VIDEO | Care este diferența dintre rețelele de socializare și realitate? Ce se vede în spatele fotografiei din vacanță

Publicat: 13/06/2022, 12:06

Un bloggeriță specializată în călătorii arată care este diferența dintre imaginile postate pe rețelele de socializare și realitatea din spatele cadrului perfect din vacanță.

Atunci merg în concedii în locuri exotice, cei mai mulți turiști vor să își publice pe conturile de pe rețelele de socializare fotografia perfectă, în care sunt puși în evidență cel mai bine în cadru, fără să fie „concurați” de alții.

Lucy Tranos, o bloggeriță care povestește despre experiențele din călătorii, a publicat recent o serie de fotografii, față – în – față, în care se poate vedea cu ușurință diferența dintre imaginea promovată pe rețelele de socializare și realitate.

Astfel, după cum povestește și bloggerița, potrivit Daily Mail, pentru a ajunge să faci o fotografie care să stârnească într-adevăr invidia prietenilor de pe Facebook sau Instagram, trebuie să stea la o coadă lungă.

Este și cazul unei fotografii din celebra stațiune Santorini, din Grecia, unde cei care vor să își facă o poză perfectă de vacanță într-un loc notoriu așteaptă mult timp, pe aleea îngustă, cu alți zeci de turiști.

Asta se întâmplă în contextul creșterii numărului de turiști după ce s-au eliminat restricțiile impuse pentru gestionarea transmiterii COVID-19 în cele mai multe țări și destinații turistice.

„A fost frumos să o văd pustie în 2020, dar acum sigur nu mai este cazul.. Dacă vreți să savurați atmosfera din Santorini, trebuie nepărat să evitați punctele fierbinți”, a scris ea, recomandând alte alei sau sate din zonă.

Grecia, în topul preferințelor românilor

Grecia este una dintre cele mai apreciate destinații de vară datorită ofertei impresionante de cazare, care se adresează oricărui buzunar, dar mai ales apropierii.

Cu ajutorul zborurilor charter și al legăturilor navale, a devenit foarte accesibilă și călătoria spre insulele din arhipeleagul elen. Cea mai vizitată zonă de coastă de pe continent este Peninsula Halkidiki, iar ce mai vizitată insulă este Thassos. Alte destinaţii insulare preferate de turiştii români sunt Creta, Lefkada, Rhodos, Samothraki, Evia, Skiathos, Zakynthos, Corfu, Limnos, Mykonos, Santorini.

Santorini este una dintre cele mai scumpe Insule elene vizitate de români. Este cunoscută pentru combinația perfectă a clădirilor albe și albastrul Mării Egee. Santorini este o insulă vulcanică situată în extremitatea sudică a Cicladelor, care aduna sub numele ei un grup de insule mai mici.

Insula Santorini mai este numită de localnici „Thira” și se află la circa 1.500 de kilometri de București. Pe timp de vară, mii de turiști vin să descopere comorile din Santorini, printre care se enumeră plajele unice, siturile antice, preparatele tradiționale și apusurile soarelui printre clădirile albe, care se pierde în mare.

Fiind o insulă vulcanică, plajele sunt formate dintr-un pietriș de culoare neagră. Plaja Kamari este una dintre cele mai populare plaje din Santorini și a fost premiată cu Blue Flag.

Este cea mai mare ca întindere din Santorini si din Ciclade, foarte bine organizată cu hoteluri, restaurante, terase și baruri chiar pe plajă, pentru toate gusturile și buzunarele. Santorini este cunoscută și pentru vinurile excepționale, mai ales cele de desert.

Este bine de știut că 99% din plajele Greciei este recomandată purtarea papucilor speciali de apă. Plajele nu sunt amenajate, așa că pietrele ori stâncile din apă pot produce leziuni grave. Totodată, este habitatul ideal pentru aricii de mare, care provoacă înțepături dureroase și care pot provoca infecții.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Acest bărbat a fost dat dispărut în 1998, la vârsta de 19 ani. Ireal unde...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și...
De ce a fost eliminată Ștefania Ștefan. Acuzații dure la adresa Pro TV după ultimul...
Cel mai iubit CUPLU și-a spus ADIO! Apropiații lor sunt șocați: „Nu ar fi putut...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
„Dacă m-ar înșela..” Anamaria Prodan a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor! Cum...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
Telefoanele, INTERZISE prin lege. Propunerea drastică pentru milioane de oameni din România
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
O nouă eră de parteneriat între China și Rusia. Anunțul făcut de Xi Jinping și...
×