Bărbatul din imagine s-a cuplat pe Facebook cu o refugiată din Ucraina. Ireal ce s-a întâmplat după două luni, când s-au văzut pentru prima dată

Bărbatul din imagine s-a cuplat pe Facebook cu o refugiată din Ucraina. Ireal ce s-a întâmplat după două luni, când s-au văzut pentru prima dată
SURSA FOTO - Instagram
Publicat: 08/11/2022, 17:09
Actualizat: 08/11/2022, 17:20

Luke Dickinson, în vârstă de 28 de ani, a folosit Google Translate pentru a comunica cu Vira Klimova (37 de ani), când au început să discute pe un grup de Facebook creat pentru a-i ajuta pe ucrainenii care fug de forțele ruse ale lui Vladimir Putin.

Vira era contabilă la o firmă de avocatură din Odesa, dar a venit acasă și a găsit apartamentul distrus când Putin și-a lansat „operațiunea militară specială” pe 24 februarie. Ea a fugit cu fiica sa, Karina (de 15 ani) și doar câteva lucruri, ajungând în cele din urmă la Bristol, în Anglia, acolo unde locuia o cunoștință din Republica Moldova.

Atunci a început să vorbească cu Luke, care se conectase la grupul de Facebook pentru a vedea dacă ar putea ajuta oamenii aflați în situația Virei.

„Când am început să discutăm, Vira avea deja toate actele în regulă. I-am văzut fotografia și am spus «Ooh, salut!». Așa că i-am trimis un mesaj privat. Am râs și am glumit, simțul umorului a fost perfect. Lumea spune mereu că nimeni nu înțelege umorul englezesc, dar ea a făcut-o. Am folosit Google Translate pentru fiecare mesaj, deoarece ea nu înțelegea engleză. Mi-a plăcut foarte mult de ea, așa că nu a contat acest aspect”, a povestit Luke, potrivit Dailystar.co.uk.

Vira și Karina au ajuns la Bristol pe 6 aprilie, cunoștința sa fiind de acord să le găzduiască și să le întrețină. Ea a început imediat cursuri de limba engleză și a demarat procesul de conversie a meseriei sale de contabilă pentru a putea lucra în Marea Britanie. Ulterior, pe 3 iulie, Luke a îndrăznit să o invite la el acasă.

„Am întrebat-o dacă i-ar plăcea să bea o băutură în cada mea cu hidromasaj, așa ca o primă întâlnire a noastră. Mă gândeam că mi-a plăcut de ea, dar vom vedea ce s-a întâmplat și dacă s-a legat ceva între noi. Am încercat să avem o conversație, totul a fost în engleză, iar dacă ea nu înțelege ceva, aș fi apelat la Google Translate. Iar ea, dacă nu știa să spună ceva, ar fi procedat la fel. A fost o atracție inițială foarte puternică, de asemenea, pentru ea. Ea a stat toată noaptea și a doua zi, până târziu”, a mai spus el.

Ei au continuat să se întâlnească, Luke recunoscând că știa deja că vrea să se căsătorească cu ea. El a decis să pună marea întrebare în timpul unei cine, într-o excursie la Londra, în data de 23 august… iar Vira nu a ezitat să spună DA.

„Nu-mi vine să cred cât de norocoasă sunt că vin dintr-un război și trebuie să părăsesc casa mea și ajung să găsesc singurul bărbat pentru mine. Amândoi am știut imediat că trebuie să fim împreună”, a spus Vira.

Cununia a avut loc la Primăria din Bristol, pe 30 septembrie, fiind urmată de o recepție la un cocktail-bar, Vira ținând un discurs atât în ​​engleză, cât și în ucraineană. Acum, Luke învață limba noii sale soții.

SURSA FOTO – Instagram

Totuși, cu toate momentele fericite pe care le trăiește în prezent, Vira nu uită că și-a pierdut prietenii din cauza războiului lui Putin. Mai mult, una dintre cele trei surori ale sale încă locuiește într-un sat ocupat de invadatorii ruși.

„Se simte doar norocoasă că este în siguranță. Prietenii ei spun că e un iad acolo sau chiar mai rău”, a spus Luke.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600...
TOP vedete în costume de baie prea mici, prea mulate sau prea transparente. GALERIE FOTO...
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander...
Soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de protecție împotriva fostului fotbalist, la 2 luni...
Mihai Albu, vești devastatoare de la medici. CANCERUL a avansat! Declarații sfâșietoare
Florin Piersic s-a ridicat în picioare după operaţia la genunchi, face glume cu medicii. Următoarele...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Accident teribil la Brașov, între Voila și Făgăraș! Un șofer a murit pe loc după...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Mărturia şocantă a lui Stormy Daniels în procesul împotriva lui Trump nu schimbă opiniile susţinătorilor...
Alertă de gradul 4 pentru 11 și 12 mai! Vine FURTUNA geomagnetică
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Cât câștigă lunar o stewardesă. Ce ajută să ai un salariu mai mare
Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică....
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Novak Djokovic, lovit cu o sticlă în cap după victoria de la Roma. Tenismenul s-a...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Femeile care vor să rămână însărcinate ar trebui să renunțe la vaping, arată un studiu