Ce „țeapă” a luat un șofer din Ploiești, după ce și-a dus mașina la o spălătorie automată. Cum arată automobilul, în urma „spălatului” de 15 lei

Ce țeapă a luat un șofer din Ploiești, după ce și-a dus mașina la o spălătorie automată. Cum arată automobilul, în urma spălatului de 15 lei
Sursa FOTO: Observatorul Prahovean
Publicat: 15/11/2022, 09:43
Actualizat: 15/11/2022, 09:45

O femeie a mers cu mașina la o spălătorie automată din Ploiești, dar a avut parte de o surpriză neplăcută. Iată ce povestește această clientă!

”Să ne înțelegem, nu am pretenția să merg la o spălătorie automată cu mizeria pe mașină veche de 2 luni și să mă aștept să iasă țiplă. Nu mă aștept nici măcar să iasă bine… din această cauză nici nu am apelat până acum la așa ceva.

Dar când te trezești duminică dimineață cu mașină „plină de noroc” proaspăt… atât de proaspăt încât folosești șervețele ca să deschizi portiera, atât de proaspăt încât, dacă ai fi avut posibilitatea, ai fi putut să pui dușul pe ea și să se ia în secunda doi, atunci te gândești să apelezi la o spălătorie rapidă, mai ales când nu ai timp prea mult la dispoziție.

Așa am pățit duminica asta. Având de ajuns urgent într-un loc, mașina fiind plină de „respect proaspăt”, am dat căutare după o soluție: o spălătorie auto din aceea de 3-5 minute, doar să ia respectul de pe mașină.

Și, după câteva butonări pe Google, am găsit o soluție care părea salvatoare: o spălătorie automată de pe strada Tribunei din Ploiești, în apropierea Cimitirului Bolovani. Era și în drum spre zona de vest, unde trebuia să ajung.

Spălătoria este 100% automată. Ajungi, bagi banii, selectezi programul și apoi urmezi indicațiile. Era simplu. Nu aveam mari pretenții, voiam doar să dea găinațul jos ca să pot deschide liniștită portierele. Una e să vrei, alta e să se și întâmple…

Mai apelasem la genul acesta de spălătorii în București dar, e adevărat, acelea erau clasice, „cu perii”, iar banii erau încasați de o persoană. Acum, am crezut că, după atâția ani, s-au automatizat cu totul.

Dornică să scap repede de mizeria proaspătă de pe mașină, am optat pentru programul mediu, cel de 15 lei, deși în sinea mea eram convinsă că pretențiile mele puteau fi satisfăcute și de programul de 10 lei. Nu a fost să fie însă…

După ce au dușat mașina (aparatele), după ce au șamponat-o, după ce au dușat-o iar și apoi au uscat-o de se cutremura mai rău ca la cutremurul de săptămâna trecută, am scos-o de acolo… fără praf pe ea, mai strălucitoare, dar cu „norocul” fix la locul lui. Până și cel de pe parbriz tot acolo era!!!

Jur că, în acel moment, mi-am dorit să avem și un site „nurecomandpe”! Nu este posibil să duci la o spălătorie auto, la orice spălătorie, o mașină pe care ai putea-o spăla cu dușul, dacă ai avea în fața blocului, și să o scoți de acolo, la fel cum ai băgat-o!!

Așa că m-am dus la eveniment tot cu norocul pe mașină și, când am plecat de acolo, am mers și am băgat-o la o spălătorie clasică.

Nu e vorba de bani, nu e vorba de cei 15 lei, este vorba că acea spălătorie chiar nu face NIMIC! Este vorba că ai nevoie de ceva și nu obții. Nu am stat să caut să fac reclamație, mă grăbeam. Dar nici nu mai duc mașina în viața mea la o spălătorie automată în Ploiești”, povestește o clientă, potrivit observatorulph.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Cu 10 lei poți să trăiești cu ochii tăi o călătorie splendidă în trecut. Istoria...
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Accident sau sinucidere? Un bărbat a decedat în a treia zi de Paște, după ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
A MURIT MARELE ACTOR român. Durere imensă pe scena teatrului românesc: Timpul are şi el...
Cutremur semnificativ în România. Magnitudinea a fost peste cea obișnuită
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Satelitul care a orbitat Pământul nedetectat timp de 25 de ani