EXCLUSIV | Detalii uluitoare din dosarul în care Ciprian Pian este acuzat de pedofilie. Ce ar conține, de fapt, filmarea care l-a trimis după gratii pe liderul interlop

EXCLUSIV | Detalii uluitoare din dosarul în care Ciprian Pian este acuzat de pedofilie. Ce ar conține, de fapt, filmarea care l-a trimis după gratii pe liderul interlop
Publicat: 12/12/2022, 07:00

În spatele dosarului de pedofilie deschis pe numele lui Laurențiu Duduianu (unul dintre frații mai mici ai lui Emi Pian) s-ar afla chiar soția acestuia. Sfătuită, din umbră, de un presupus polițist, femeia i-ar fi întins o capcană prin intermediul căreia ar fi obținut imagini în care liderul interlop apare alături de fiul său, în vârstă de doi ani și jumătate, în pielea goală.

La o săptămână de la arestarea preventivă a liderului interlop bucureștean Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, Gândul a intrat în posesia unor detalii uluitoare din culisele anchetei.

Ciprian Pian și soția lui formează o familie încă de când erau minori. Pentru că vârsta nu le permitea să meargă la Oficiul stării civile, aceștia au rămas împreună, ca soț și soție, fără să oficializeze relația, mai ales că, în cultura romilor, pentru ca un cuplu să fie considerat căsătorit, este suficient ca cei doi să locuiască sub același acoperiș.

Cu 12 ani în urmă, Ciprian Pian a cunoscut-o, însă, pe Maria, o femeie care i-a devenit amantă.

Închis în mai multe rânduri, acesta se temea de faptul că femeia l-ar putea înșela, motiv pentru care s-a însurat cu ea, în secret, la penitenciar, mai ales că cei doi aveau împreună o fetiță.

Așa s-a ajuns în situația în care, cel puțin pe hârtie, amanta a devenit soție, iar soția, fără să știe, s-a transformat în amanta bărbatului alături de care a făcut nu mai puțin de cinci copii.

Ciprian Pian a fost din nou arestat, în august 2020, când a fost acuzat că, împreună cu fratele lui, Grațian, a încercat să-l omoare pe Richard Gheorghe, imediat după ce acesta l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian.

În timp ce soțul ei se afla după gratii, Maria Duduianu ar fi avut întâlniri cu mai mulți bărbați, în diferite camere de hotel.

Ciprian Pian, denunțat de fosta amantă

După ce s-a liberat, Ciprian Pian a făcut cerere de divorț și a cerut custodia fetiței. De aici, relația dintre cei doi a devenit din ce în ce mai încordată, iar femeia i-ar fi trimit liderului interlop mai multe mesaje, prin care îl amenința cu Poliția.

Pe acest fond, aceasta ar fi solicitat inclusiv un ordin de protecție, însă magistrații Tribunalului București i-au respins, definitiv, cererea, după ce au considerat-o nefondată.

Mai mult, ar exista și o înregistrare audio, făcută chiar de ea, din care reiese că ar discuta cu un presupus polițist, care îi solicita probe pentru a putea obține arestarea liderului interlop.

Ulterior, Maria Duduianu ar fi folosit înregistrarea pentru a-i demonstra fostului ei soț că nu glumește atunci când îi spune că îl va băga în închisoare.

Surse din anturajul clanului Pian au afirmat că, înainte să fie reținut, Laurențiu Duduianu a primit un apel video de la Maria, prin intermediul aplicației WhatsApp, pentru a-l pune în legătură cu fetița. Bărbatul era acasă, complet îmbrăcat, iar, în timpul discuției, s-a întâmplat ca, dintr-o cameră, să iasă, dezbrăcat, fiul său de doi ani și jumătate.

Maria ar fi cerut să-l vadă pe băiat, iar tatăl acestuia l-ar fi chemat imediat în fața camerei telefonului. În acest context, Laurențiu Duduianu i-ar fi atins copilului organul sexual și i-ar fi transmis interlocutoarei, în glumă, „că băiețelul este bine dotat”.

Femeia ar fi folosit, ulterior, înregistrarea filmării și ar fi formulat un denunț la Poliția Capitalei, care s-a concretizat cu o percheziție.

Sursele citate au mai afirmat că, atunci când a pronunțat decizia de arestare preventivă, judecătorul ar fi motivat măsura prin aceea că, în telefonul mamei băiatului s-ar fi găsit mai multe fotografii, fără conotație sexuală, în care copiii ei apăreau îmbrăcați sumar.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Imagini în premieră absolută cu Florin Piersic de la ”Matei Balș”! Starea de sănătate a...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce se întâmplă cu Florin Piersic, după ce a fost transportat la Matei Balș. Declarațiile...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
AstraZeneca anunţă că retrage vaccinul COVID-19 în toată lumea. Anunţul vine la câteva luni după...
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
UNGARIA nu a mai rezistat. A luat decizia la care NIMENI nu s-ar fi așteptat
Mirel Rădoi îl concurează pe Țiriac. Antrenorul are un garaj de milioane
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
A fost descoperită o nouă particulă. Cercetătorii o căutau de mult timp!