Gabriela Firea: „Bucureștiul se conduce acum prin furt, minciună și plagiat!”

Gabriela Firea: Bucureștiul se conduce acum prin furt, minciună și plagiat!
Sursă Foto - Facebook/Gabriela Firea
Publicat: 29/05/2023, 15:38
Actualizat: 29/05/2023, 15:38

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, acuză actuala conducere a Primăriei Capitalei de furt. Mai exact, Gabriela Firea spune că un ”proiect care face diferența dintre viață și moarte promovat în mandatul meu de primar general a fost oprit la sosirea noii administrații și readus în Consiliului General după 2 ani!”.

”Bucureștiul se conduce acum prin furt, minciună și plagiat! Totul pentru voturi, nimic pentru oameni! Așa au înțeles să guverneze orașul ‘luptătorii’ dreptății și transparenței. Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București se află un proiect FURAT de la PSD! 2 ani i-a luat primarului general Nicușor Dan să-și amintească de documentele depuse de consilierii social-democrați. Până acum nu i-a păsat de oamenii în suferință, dar, brusc, promovează proiectul ca fiind al lor, al ‘salvatorilor’.

Testarea predispoziției ereditare la cancer nu este un moft. Face diferența dintre viață și moarte! Este un proiect pe care Nicușor Dan, conducerea ASSMB și majoritatea de dreapta din CGMB au refuzat să-l pună pe ordinea de zi când a fost depus de PSD. 2 ani l-au ignorat, acum au găsit soluția ‘salvatoare’! L-au copiat și acum se laudă că e al lor. Minciuna are picioare scurte, iar bucureștenii își amintesc că este același proiect început în 2020, în mandatul meu ca primar general, în care s-au înscris peste 500 de pacienți oncologici. Ce nu știu bucureștenii este că proiectul nu a continuat pentru că oamenii lui Nicușor Dan AU REFUZAT să continue programul!”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea: ”Mă bucur, însă, că Nicușor Dan și majoritatea de dreapta care conduce acum Bucureștiul au ajuns la concluzia că tot proiectele ‘marca Firea’ sunt cele mai bune pentru cetățeni”

Ministrul Familiei mai spune că se va depune o plângere penală pentru ”această minciună transmisă în documente oficiale”.

”Consilierii generali PSD au cerut continuarea programului de mai multe ori în ultimul an. Însă, politrucii puși de USR să conducă sănătatea din Capitală l-au aruncat într-un sertar și au mințit, în scris, spunând că acest test este decontat prin asigurările de sănătate și au respins proiectul ca fiind ‘NEOPORTUN’! Consilierii generali PSD vor depune o plângere penală pentru această minciună transmisă în documente oficiale! Să ne explice autoritățile competente cum același proiect este ‘NEOPORTUN’ când e propus de PSD și ‘oportun’ când e al lor, copy-paste! Auzim iarăși placa ‘greaua moștenire’ sau ‘plata datoriilor istorice’?

Sumele primite de Primăria Capitalei în mandatul lui Nicușor Dan sunt publice. Oricine poate verifica și vedea că au fost mult mai mulți bani față de mandatul meu. Doar anul trecut au avut de cheltuit cu 1 miliard de lei în plus! Chiar nu mai ține acest discurs. Mă bucur, însă, că Nicușor Dan și majoritatea de dreapta care conduce acum Bucureștiul au ajuns la concluzia că tot proiectele ‘marca Firea’ sunt cele mai bune pentru cetățeni. Sunt sigură că și bucureștenii știu asta!”, a mai spus Gabriela Firea.

Elena Popescu
Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Semnul dumnezeiesc care a apărut în casa nepotului lui Tzancă Uraganu, înainte de a se...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Situaţie critică. Europa devine dependentă de Rusia într-un domeniu vital. Şi România a fost afectată
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
OBLIGATORIU prin lege în toată România. A început controlul în toată țara
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
„Apocalipsa plantelor”: bacteriile decimează culturile și provoacă pagube de milioane de euro