Gabriela Firea: „Bucureștiul se conduce acum prin furt, minciună și plagiat!”

Gabriela Firea: Bucureștiul se conduce acum prin furt, minciună și plagiat!
Sursă Foto - Facebook/Gabriela Firea
Publicat: 29/05/2023, 15:38
Actualizat: 29/05/2023, 15:38

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, acuză actuala conducere a Primăriei Capitalei de furt. Mai exact, Gabriela Firea spune că un ”proiect care face diferența dintre viață și moarte promovat în mandatul meu de primar general a fost oprit la sosirea noii administrații și readus în Consiliului General după 2 ani!”.

”Bucureștiul se conduce acum prin furt, minciună și plagiat! Totul pentru voturi, nimic pentru oameni! Așa au înțeles să guverneze orașul ‘luptătorii’ dreptății și transparenței. Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București se află un proiect FURAT de la PSD! 2 ani i-a luat primarului general Nicușor Dan să-și amintească de documentele depuse de consilierii social-democrați. Până acum nu i-a păsat de oamenii în suferință, dar, brusc, promovează proiectul ca fiind al lor, al ‘salvatorilor’.

Testarea predispoziției ereditare la cancer nu este un moft. Face diferența dintre viață și moarte! Este un proiect pe care Nicușor Dan, conducerea ASSMB și majoritatea de dreapta din CGMB au refuzat să-l pună pe ordinea de zi când a fost depus de PSD. 2 ani l-au ignorat, acum au găsit soluția ‘salvatoare’! L-au copiat și acum se laudă că e al lor. Minciuna are picioare scurte, iar bucureștenii își amintesc că este același proiect început în 2020, în mandatul meu ca primar general, în care s-au înscris peste 500 de pacienți oncologici. Ce nu știu bucureștenii este că proiectul nu a continuat pentru că oamenii lui Nicușor Dan AU REFUZAT să continue programul!”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea: ”Mă bucur, însă, că Nicușor Dan și majoritatea de dreapta care conduce acum Bucureștiul au ajuns la concluzia că tot proiectele ‘marca Firea’ sunt cele mai bune pentru cetățeni”

Ministrul Familiei mai spune că se va depune o plângere penală pentru ”această minciună transmisă în documente oficiale”.

”Consilierii generali PSD au cerut continuarea programului de mai multe ori în ultimul an. Însă, politrucii puși de USR să conducă sănătatea din Capitală l-au aruncat într-un sertar și au mințit, în scris, spunând că acest test este decontat prin asigurările de sănătate și au respins proiectul ca fiind ‘NEOPORTUN’! Consilierii generali PSD vor depune o plângere penală pentru această minciună transmisă în documente oficiale! Să ne explice autoritățile competente cum același proiect este ‘NEOPORTUN’ când e propus de PSD și ‘oportun’ când e al lor, copy-paste! Auzim iarăși placa ‘greaua moștenire’ sau ‘plata datoriilor istorice’?

Sumele primite de Primăria Capitalei în mandatul lui Nicușor Dan sunt publice. Oricine poate verifica și vedea că au fost mult mai mulți bani față de mandatul meu. Doar anul trecut au avut de cheltuit cu 1 miliard de lei în plus! Chiar nu mai ține acest discurs. Mă bucur, însă, că Nicușor Dan și majoritatea de dreapta care conduce acum Bucureștiul au ajuns la concluzia că tot proiectele ‘marca Firea’ sunt cele mai bune pentru cetățeni. Sunt sigură că și bucureștenii știu asta!”, a mai spus Gabriela Firea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
'N-aveți curaj să vă aruncați!' Îngrozitor! Colegele de clasă, prezente la locul sinuciderii celor două...
FOTO. Și-a filmat și pozat iubita în ipostaze intime! A primit interzis la națională
Mama uneia dintre fetele care s-au sinucis a fost audiată: „Ea era foarte deschisă cu...
Tânără de 28 de ani moartă după ce și-a mărit buzele: L-am implorat pe doctor...
Cazul fetelor din Hunedoara care s-au sinucis. Prin ce a trecut una dintre ele cu...
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
Șoferii vor fi amendați automat iar examenul auto va fi mai greu. Schimbări importante ale...
VIDEO - Un bărbat a fost reținut pentru înșelăciune. Ar fi vorba despre un cunoscut...
Mărirea buzelor a costat-o viața pe o tânără de 28 de ani! Declarațiile medicilor sunt...
Adina Iuliana Ghervase, “Văduva neagră” de la Iaşi, a ieşit din puşcărie! După ce beată...
Salariile bugetarilor ar putea creşte în 2024 cu 5%. Profesorii ar putea beneficia de o...
Ema Uta, săruturi dezlănțuite în noapte cu un bad boy de oraș. Sunt imaginile sfârșitului...
Descoperire ȘOCANTĂ la Pompeii! Arheologii italieni au fost ULUIȚI după ce au scos...
PUTIN CUTREMURĂ omenirea! Anunţ istoric făcut chiar azi de ţarul Rusiei
Salarii de 3.500 de euro net pe lună. Criteriile de angajare. Sunt sute de posturi...
O tânără și-a pus unghii cu gel, dar în câteva zile a făcut o descoperire...
BANCUL ZILEI. Clasă de ardeleni la ora de Română: Elev Pop, spune, te rog, o...