Un taximetrist și-a ieșit din minți și a luat la BĂTAIE o femeie în plină stradă dintr-un motiv ireal: „Omul tremura de nervi și se înroșise la față”

Un taximetrist și-a ieșit din minți și a luat la BĂTAIE o femeie în plină stradă dintr-un motiv ireal: „Omul tremura de nervi și se înroșise la față”
Sursa Foto: Profimedia Images - Caracter ilustrativ
Publicat: 15/06/2023, 08:24

Incident de o violență extremă, ziua în amiaza mare pe un bulevard din Iași. Un taximetrist și-a ieșit din minți și a agresat o femeie în vârstă de 58 de ani, iar nepoata ei de opt ani a fost martora șocată a scenei.

Oltica Palanceanu, o ieșeancă din Miroslava, a fost victima unei agresiuni fizice și verbale în plină zi pe un bulevard din Iași.

Situația a escaladat atunci când femeia și-a lăsat mașina parcată într-un loc considerat incomod de către un taximetrist, care se afla în grabă pentru a-și lua copilul de la grădiniță. Taximetristul a reacționat furios, insultând-o și atacând-o pe femeie în fața nepoatei sale.

„S-a întâmplat vineri (n.r. – 9 iunie), ora 16.00, pe Independenței, în parcarea din fața magazinului Profi. Am parcat acolo, poate nu în cel mai potrivit loc, și m-am dus la farmacie. Toată această acțiune a durat maxim două minune. Când m-am întors, un taximetrist care a parcat în spatele meu a început să urle dacă este al meu cazanul din față, ca să-l mult cât mai repede pentru că el n-are loc pe unde să treacă și că trebuie să-și ia copilul de la grădiniță. În condițiile în care era loc.

M-a înjurat în toate felurile și, așa speriată cum eram, i-am spus să nu mai urle pentru că mut mașina imediat. Am urcat în mașină, am mutat-o, el m-a depășit și a parcat la un metru în fața mea, blocându-mă. A coborât, a venit la mine și mi-a deschis portieră, mi-a băgat pumnul în piept și după mi-a dat cu cotul în barbă. M-am speriat foarte tare, omul tremura de nervi și se înroșise la față, era și nepoata mea, în vârstă de 8 ani, care a asistat la toată scena.

Totuși, taximetristul a crezut că încă nu și-a terminat treaba, așa că mi-a scos cheile din contact și mi le-a aruncat în stradă. Am fost la poliție și am depus plângere, eu nu știu cine este omul, dar mi-au zis că îl vor găsi de pe camerele de luat vederi din zonă”, declară Oltica Palanceanu.

Ulterior, taximetristul a scos cheile din contact și le-a aruncat în stradă, după care a fugit de la locul faptei.

„Nu vă pot explica ce frică m-a cuprins. Erau mulți oameni care au văzut comportamentul taximetristului și nu-mi vine să cred că în plină zi nu pot fi în siguranță, nici eu, nici copila. Mai ales pentru că nu făcusem o greșeală de neiertat, dar taximetristul zbiera că trebuie să-și ia copilul de la grădiniță, eu nu știu unde pot încăpea atâția nervi într-un om de 30 de ani. A fugit ulterior, iar de frică nu am reușit să rețin numărul mașinii”, declară Oltica Palanceanu.

Oltica Palanceanu a depus o plângere la poliție, iar autoritățile au declarat că vor încerca să identifice agresorul prin intermediul camerelor de supraveghere din zonă.

„La data de 12 iunie a.c., polițiștii Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizați în scris cu privire la faptul că o femeie a fost agresată fizic de către un bărbat pe raza municipiului Iași. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cercetările continuă”, conform reprezentanților IPJ Iași.

Femeia agresată se simte îngrozită de incident și nu înțelege de ce taximetristul a reacționat cu atât de multă violență față de o greșeală minoră de parcare. Înfricoșător pentru Oltica Palanceanu este faptul că nepoata sa a fost martora terifiantă a agresiunii și că nu se simte în siguranță pe stradă, potrivit bzi.ro.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Raisa a fost găsită moartă. Fetița de doi ani dispărută ieri era într-o râpă și...
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e...
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
Trei dintre rudele Raisei, fetița găsită moartă într-o râpă, sunt audiate de polițiști. Pista pe...
Gabriela Lucuțar divorțează! Regina Întunericului și soțul ei au de împărțit o avere de 2,7...
TEST IQ | Aceste două poze par identice, dar nu sunt. Găsiți diferențele
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate...
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași!...
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
S-a dus la RAR să înmatriculeze mașina dar a primit DOSAR PENAL
Una dintre cele mai frumoase biserici gotice târzii din Transilvania va fi restaurată
Cel mai SENZAȚIONAL film al lui Demi Moore! Câți ani avea pe atunci?
A murit marele MAESTRU al filmului. Tristețe mare în România: Jocul s-a terminat
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan...
Armata, din nou obligatorie? Ce se întâmplă dacă cineva îl refuză: „Un viitor mai periculos”
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg,...
"Era o fată nevinovată". Ipoteza polițiștilor în cazul fetiței de doi ani din Dolj găsită...
BANCUL ZILEI. Într-o zi vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare...
Alfred Simonis, al treilea om în stat, de vorbă cu Adrian Artene | EXCLUSIV Altceva...
×