Un tânăr și-a MĂCELĂRIT propriul frate în fața mamei. Mama ucigașului i-a dezvăluit secretul întunecat

Un tânăr și-a MĂCELĂRIT propriul frate în fața mamei. Mama ucigașului i-a dezvăluit secretul întunecat
Sursa foto: Profimedia Images - Caracter ilustrativ
Publicat: 16/06/2023, 10:25
Actualizat: 16/06/2023, 11:49

Un tânăr a fost condamnat la închisoare pe viață după ce și-a „măcelărit” fratele cu un cuțit de bucătărie chiar în fața mamei lor.

Adolescentul Tyler Lindley a înfipt în mod repetat lama în gâtul și pieptul fratelui Cameron Lindley, într-un atac de o brutalite nemaivăzută chiar în timpul unei mese în familie. La toată scena sângeroasă a asistat îngrozita mama celor doi frați.

Cameron a suferit răni îngrozitoare în urma agresiunii fratelui lui și a murit la câteva minute, în ciuda tratamentului de urgență acordat de polițiști și paramedici.

Joi, Lindley a fost condamnat la închisoare pe viață, cu un termen minim de 18 ani înainte de a putea solicita eliberarea, însă judecătorul care l-a condamnat pe ucigaș a declarat că s-ar putea ca în cazul lui Lindley să nu fie niciodată considerat sigur pentru a fi eliberat.

Tyler Lindley, acum în vârstă de 20 de ani, are un lung istoric de comportament tulburat și provocator și a făcut amenințări repetate împotriva vieții fratelui său mai mare, pe care îl considera „copilul de aur” care avea parte de toată dragostea mamei lor.

Procurorul de caz, Michael Jones KC, a declarat că, în tinerețe, Tyler și Cameron au fost înscriși în registrul de protecție a copilului și au fost ulterior plasați împreună cu părinți adoptivi.

El a spus că, pe parcursul copilăriei lui Tyler, acesta a manifestat un „comportament problematic” atât la școală, cât și în plasamentele de adopție și că au intervenit mai multe agenții și servicii de sănătate mintală.

Cum s-a petrecut scena crimei

Pe 8 septembrie anul trecut a avut loc o reuniune de familie și la casa mamei fraților din Treforis, în Betws, Mid Wales, și că, după ce familia extinsă a plecat în jurul orei 18.30, Cameron, Tyler și mama lor au luat cina împreună.

Ei au urmărit la televizor știrile despre moartea reginei, în timp ce nepoata mică a mamei dormea la etaj.

Procurorul a declarat că, în cursul serii, Tyler s-a dus să fumeze o țigară, iar mama a povestit ulterior cum și-a văzut fiul în ușa bucătăriei „uitându-se” la ei.

El a spus că Tyler a ales apoi cel mai mare cuțit din blocul de cuțite din bucătărie, „a chicotit” și și-a cerut scuze lui Cameron, apoi s-a năpustit asupra fratelui său cu lama.

A urmat o luptă între frați, mama încercând să se interpună între ei, iar Cameron a fugit apoi în grădina din față urmărit de Tyler.

Instanța a auzit că în grădina casei a avut loc atacul fatal, Tyler înjunghiindu-l în mod repetat pe Cameron, în vârstă de 22 de ani, în gât și în piept, în timp ce Cameron încerca să se protejeze de lovituri. Atacul a avut loc în fața mamei lor, care a încuiat apoi ușa de teamă că Tyler va veni după ea și nepoata ei care dormea.

Poliția a fost chemată, iar Tyler a fost arestat pe trotuarul din fața casei, cu mâinile pline de sânge.

Cameron a fost găsit zăcând fără reacție pe gazon, în haine îmbibate de sânge. Instanța a auzit că, în ciuda tratamentului medical de urgență acordat mai întâi de ofițerii de poliție și apoi de paramedici, studentul nu a putut fi salvat, iar la ora 21.10 a fost declarat mort. Din grădină a fost recuperat un cuțit de bucătărie pătat de sânge, cu o lamă lungă de 21 cm.

Motivul atacului brutal al fratelui mai mic

Mama băieților a declarat ulterior poliției că a crezut că motivul atacului a fost gelozia și a spus că a crezut că Cameron a fugit din casă pentru a-l îndepărta pe Tyler de ea pentru a o proteja.

La autopsia cadavrului lui Cameron au fost găsite 19 plăgi înjunghiate la nivelul gâtului, pieptului și părții superioare a spatelui, inclusiv „răni deschise” la nivelul gâtului care i-au secționat arterele și laringele. De asemenea, mâinile sale prezentau multiple lacerații defensive.

Instanța a auzit că Tyler a fost dus mai întâi la spital și apoi la secția de poliție din Ammanford, unde a spus că „vocile m-au obligat să o fac” și că a vrut să își ucidă fratele, dar nu a vrut ca acesta să sufere, și a început să vorbească despre Cameron și despre „magie neagră și ritualuri voodoo”.

Ulterior, el a dat poliției o declarație pregătită în care a spus că fratele său l-a lovit cu pumnul și că el s-a apărat și că nu a avut nicio intenție de a-i face rău fratelui său. El a continuat spunând că Cameron avea toată dragostea mamei lor.

Într-o declarație a lui Tyler și a surorii lui Cameron, Shelby, care a fost citită în fața instanței de către avocatul junior al acuzării, Carina Hughes, a spus că nu va putea înțelege niciodată ce s-a întâmplat. Ea a spus că Cameron era un „tânăr bun, grijuliu și amabil” care avea un viitor strălucit în față și l-a descris ca fiind „iubitor și pur” și care fusese adorat de nepoții și nepoatele sale, potrivit BBC.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri...
Afacerea cu care s-au îmbogățit doi români întorși după 7 ani din Italia. Sebastian și...
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era...
Revoltător! Cum justifică Luis Fabian crima de la Padina: 'Trebuie să înghit eu?!'
Dieta CIUDATĂ a lui Michelle Obama, la 60 de ani! Alimentul la care a renunțat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Sedus și jefuit de iubita româncă. Metoda prin care o femeia în vârstă de 47...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Volkswagen dă startul precomenzilor lui Golf GTI. Cât costă acesta?
Rusia îşi concentrează forţele pentru o nouă invazie din nord în Ucraina. Avertisment al şefului...
Nouă ERUPȚIE COLOSALĂ pe Soare! S-a VĂZUT tocmai din...
Halep IUBEȘTE din nou?! E milionar în Top 300 Capital: : Așa s-a întâmplat
Florin Răducioiu, distrus după relația cu fotomodelul Janine Sârbu. Cum a aflat că e înșelat
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Lavinia Pîrva, despre momentele dificile din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: ”A fost o perioadă...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Moșule, când e mai bine să mă însor, mai devreme sau...
(P) Iată ce monitor gaming se caută în 2024
×