Un tânăr și-a MĂCELĂRIT propriul frate în fața mamei. Mama ucigașului i-a dezvăluit secretul întunecat

Un tânăr și-a MĂCELĂRIT propriul frate în fața mamei. Mama ucigașului i-a dezvăluit secretul întunecat
Sursa foto: Profimedia Images - Caracter ilustrativ
Publicat: 16/06/2023, 10:25
Actualizat: 16/06/2023, 11:49

Un tânăr a fost condamnat la închisoare pe viață după ce și-a „măcelărit” fratele cu un cuțit de bucătărie chiar în fața mamei lor.

Adolescentul Tyler Lindley a înfipt în mod repetat lama în gâtul și pieptul fratelui Cameron Lindley, într-un atac de o brutalite nemaivăzută chiar în timpul unei mese în familie. La toată scena sângeroasă a asistat îngrozita mama celor doi frați.

Cameron a suferit răni îngrozitoare în urma agresiunii fratelui lui și a murit la câteva minute, în ciuda tratamentului de urgență acordat de polițiști și paramedici.

Joi, Lindley a fost condamnat la închisoare pe viață, cu un termen minim de 18 ani înainte de a putea solicita eliberarea, însă judecătorul care l-a condamnat pe ucigaș a declarat că s-ar putea ca în cazul lui Lindley să nu fie niciodată considerat sigur pentru a fi eliberat.

Tyler Lindley, acum în vârstă de 20 de ani, are un lung istoric de comportament tulburat și provocator și a făcut amenințări repetate împotriva vieții fratelui său mai mare, pe care îl considera „copilul de aur” care avea parte de toată dragostea mamei lor.

Procurorul de caz, Michael Jones KC, a declarat că, în tinerețe, Tyler și Cameron au fost înscriși în registrul de protecție a copilului și au fost ulterior plasați împreună cu părinți adoptivi.

El a spus că, pe parcursul copilăriei lui Tyler, acesta a manifestat un „comportament problematic” atât la școală, cât și în plasamentele de adopție și că au intervenit mai multe agenții și servicii de sănătate mintală.

Cum s-a petrecut scena crimei

Pe 8 septembrie anul trecut a avut loc o reuniune de familie și la casa mamei fraților din Treforis, în Betws, Mid Wales, și că, după ce familia extinsă a plecat în jurul orei 18.30, Cameron, Tyler și mama lor au luat cina împreună.

Ei au urmărit la televizor știrile despre moartea reginei, în timp ce nepoata mică a mamei dormea la etaj.

Procurorul a declarat că, în cursul serii, Tyler s-a dus să fumeze o țigară, iar mama a povestit ulterior cum și-a văzut fiul în ușa bucătăriei „uitându-se” la ei.

El a spus că Tyler a ales apoi cel mai mare cuțit din blocul de cuțite din bucătărie, „a chicotit” și și-a cerut scuze lui Cameron, apoi s-a năpustit asupra fratelui său cu lama.

A urmat o luptă între frați, mama încercând să se interpună între ei, iar Cameron a fugit apoi în grădina din față urmărit de Tyler.

Instanța a auzit că în grădina casei a avut loc atacul fatal, Tyler înjunghiindu-l în mod repetat pe Cameron, în vârstă de 22 de ani, în gât și în piept, în timp ce Cameron încerca să se protejeze de lovituri. Atacul a avut loc în fața mamei lor, care a încuiat apoi ușa de teamă că Tyler va veni după ea și nepoata ei care dormea.

Poliția a fost chemată, iar Tyler a fost arestat pe trotuarul din fața casei, cu mâinile pline de sânge.

Cameron a fost găsit zăcând fără reacție pe gazon, în haine îmbibate de sânge. Instanța a auzit că, în ciuda tratamentului medical de urgență acordat mai întâi de ofițerii de poliție și apoi de paramedici, studentul nu a putut fi salvat, iar la ora 21.10 a fost declarat mort. Din grădină a fost recuperat un cuțit de bucătărie pătat de sânge, cu o lamă lungă de 21 cm.

Motivul atacului brutal al fratelui mai mic

Mama băieților a declarat ulterior poliției că a crezut că motivul atacului a fost gelozia și a spus că a crezut că Cameron a fugit din casă pentru a-l îndepărta pe Tyler de ea pentru a o proteja.

La autopsia cadavrului lui Cameron au fost găsite 19 plăgi înjunghiate la nivelul gâtului, pieptului și părții superioare a spatelui, inclusiv „răni deschise” la nivelul gâtului care i-au secționat arterele și laringele. De asemenea, mâinile sale prezentau multiple lacerații defensive.

Instanța a auzit că Tyler a fost dus mai întâi la spital și apoi la secția de poliție din Ammanford, unde a spus că „vocile m-au obligat să o fac” și că a vrut să își ucidă fratele, dar nu a vrut ca acesta să sufere, și a început să vorbească despre Cameron și despre „magie neagră și ritualuri voodoo”.

Ulterior, el a dat poliției o declarație pregătită în care a spus că fratele său l-a lovit cu pumnul și că el s-a apărat și că nu a avut nicio intenție de a-i face rău fratelui său. El a continuat spunând că Cameron avea toată dragostea mamei lor.

Într-o declarație a lui Tyler și a surorii lui Cameron, Shelby, care a fost citită în fața instanței de către avocatul junior al acuzării, Carina Hughes, a spus că nu va putea înțelege niciodată ce s-a întâmplat. Ea a spus că Cameron era un „tânăr bun, grijuliu și amabil” care avea un viitor strălucit în față și l-a descris ca fiind „iubitor și pur” și care fusese adorat de nepoții și nepoatele sale, potrivit BBC.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cercetătorii sugerează să încercăm experiențe noi atunci când simțim că timpul ne scapă printre degete