Cu ce se ocupă zilele acestea tânăra de la AUR care ar fi încercat să intre cu gloanțe în Parlament? „Suflecă mânecile și fă schimbarea!”

Cu ce se ocupă zilele acestea tânăra de la AUR care ar fi încercat să intre cu gloanțe în Parlament? „Suflecă mânecile și fă schimbarea!”
Sursa foto: Facebook - Ariadna Cîrligeanu
Publicat: 09/07/2023, 20:18

Ariadna Cîrligeanu a câștigat notorietate la începutul lunii mai, când a fost identificată ca fiind persoana care ar fi încercat să intre în sediul Parlamentului cu patru gloanțe. În ultimele zile, ea se folosește de această vizibilitate pentru a promova intens pe rețelele sociale una dintre cele mai mari campanii de imagine ale Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

Ariadna Cîrligeanu, tânăra care a fost imobilizată de ofițerii Serviciului de Pază și Protecție după ce ar fi încercat să intre în sediul Parlamentului cu patru gloanțe, a fost dusă la audieri de polițiști, după care a fost lăsată să plece acasă, pentru că oamenii legii au deschis un dosar penal in rem și au demarat verificări cu privire la fapte, Ariadna Cîrligeanu neavând, la acea dată, calitatea de suspect sau învinuit.

„Azi la ora 08:00 cu toții la Parlament. NU NE VINDEȚI ȚARA, CIOCOILOR! Nu vă lăsăm! Azi toate drumurile duc la București”, scria ea pe rețelele sociale în acea dimineață, înaintea incidentului care i-a sporit notorietatea.

Ea a fost recunoscută atunci de conducerea AUR drept colaborator apropiat al partidului, care figura ca membru al Biroului Național de Conducere al AUR.

Cei care au reținut-o de la acel moment și o urmăresc pe contul de Facebook au putut să o recunoască printre organizatorii Caravanei medicale AUR, aflată în plină campanie în țară.

„Prin acest proiect, AUR își propune să vină în sprijinul populației din mediul rural, vitregite de orice tip de asistență medicală”, precizează AUR, într-un comunicat de presă.

„Nu lăsăm pe nimeni în urmă”

Tânăra pozează și postează aproape în fiecare zi, începând din 2 iulie, noutăți privind traseul și acțiunile echipei medicale implicată în proiect.

„Vrei o schimbare? Suflecă mânecile și fă schimbarea! AUR PENTRU SĂNĂTATE!”, scria ea în 2 iulie, atașând o fotografie cu ea lângă un autocamion galben, purtând sigla partidului.

„Final de zi: împlinire sufletească! Maraton de 12 ore. Nu ne-am oprit până când ultimul pacient nu a părăsit perimetrul. Felicitări tuturor medicilor și tuturor colegilor care nu au ținut cont de pauze. Încă o dată am demonstrat că prin unitate se poate!”, a postat Ariadna Cîrligeanu în 3 iulie.

În 4 iulie, ea a lăudat cadrele medicale: „Cristina Butura este una dintre cadrele medicale care timp de 12 ore s-au dedicat fără oprire sufletelor care au luat cu asalt cabinetele noastre. Respectați cadrele medicale! Oamenii aceștia sunt adevărați eroi! Munca din spatele ușilor este un efort colosal. Statul ar trebui să le ofere protecție, susținere și un mediu adecvat pentru a-și profesa meseria. Nu-i poți trimite spre masa de operație cu mâinile goale, deoarece în ei se afla speranța zilei de mâine”.

Nici în 5 iulie nu s-a oprit din promovat campania. „A fost o nouă zi în care la ora 20:00, cabinetul de ecografie era solicitat. În cursul zilei de ieri, domnul doctor Vîntu a rezistat alte 12 ore și toți cei prezenți au fost consultați. Indiferent de zi, indiferent de oră, cu ajutorul lui Dumnezeu, nu lăsăm pe nimeni în urmă”, a scris tânăra.

Sâmbătă, ea a apare scurt într-o filmare publicată cu un alt mesaj mobilizator: „ Este ora 9 dimineața. Plouă. Deja sunt prezente 60 de  persoane pentru consultații. Cu ajutorul lui Dumnezeu, indiferent de vreme, și în cursul zilei de azi, vom rămâne până la ultimul om”.

„Mai puteți?” Primim des această întrebare. Da, mai putem! Ei ne au doar pe noi – a fost al doilea measaj al zilei, iar seara a anunțat că echipele pleacă din Bacău și pormesc spre Neamț.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Din ce face bani presupusul iubit al Simonei Halep? Are 57 de ani şi o...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat...
DUREROS! Semnele cu care a rămas Oana Lis după CANCERUL DE PIELE
Reparaţiile auto, mai scumpe şi cu 20%. La o lucrare de 15.000 de lei, 5.500-6.000...
El este bărbatul ucis cu sânge rece în Crângași! Cei doi ucigași l-au snopit în...
Noi ajutoare pentru români! Ministrul Muncii a anunțat două proiecte în valoare de 85 de...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Volkswagen renunţă la planul de a trece la maşini complet electrice. Gigantul german este surprins...
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Buletinul și permisul se SCHIMBĂ complet. Este o premieră în România
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Turiștii străini de pe vasele de croazieră vor putea rămâne 15 zile în China fără...
×