VIDEO | Horoscop zilnic vineri, 21 iulie 2023. Conjuncția dintre Lună și Marte influențează mai multe zodii

Publicat: 21/07/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 21 iulie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Conjuncția dintre Lună și Marte din sectorul muncii și al sănătății susține organizarea și planificarea metodică a unor lucruri sau activități, însă crește și spiritul critic atunci când interacțiunea cu unele persoane nu te satisface. Eficiența și precizia în muncă generează câștig și profitabilitate.

Taur

Activitățile cu copiii pot solicita mult timp și energie, mai ales atunci când nu reușești să-i mobilizezi așa cum ți-ai dori. Și într-o relație romantică poate exista o anumită tensiune, din cauza unor obiective diferite, însă cu un pic de răbdare și perseverență reușești să ajungi la un compromis.

Gemeni

În ciuda unei stări de nemulțumire sau frustrare, legate de greutatea cu care înaintează un anumit proiect, o activitate de natură fizică te poate ajuta să te relaxezi. Poți face ordine în propriul cămin, poți lucra în grădina din jurul casei sau poți ieși la o plimbare. Conexiunea cu pământul ajută!

Rac

Deoarece ești foarte ușor de stimulat fizic sau intelectual, atât într-un mod pozitiv cât și negativ, evită orice fel de factor perturbator. De asemenea fii precaut în privința negocierilor sau a dezbaterilor de orice fel și sfătuiește-te cu cineva înainte de a lua o decizie. Dacă pleci la drum, compania cuiva te binedispune!

Leu

Evită cheltuielile impulsive sau deciziile financiare rapide, fără o evaluare atentă în prealabil, pentru a evita acțiunile neinspirate. Poți conștientiza pe parcursul zilei că dacă te-ai organiza mai bine cu banii, construindu-ți o anumită strategie și setându-ți obiective clare, acest lucru te-ar avantaja enorm.

Fecioară

Conjuncția dintre Lună și Marte din propriul tău semn amplifică elanul și asertivitatea în exprimarea acelor dorințe sau acțiuni importante pentru tine. Totuși, susținerea sau feedback-ul pe care-l aștepți din partea celuilalt nu este așa cum ți-l dorești. O ieșire undeva te-ar ajuta să-ți schimbi perspectivele.

Balanță

Fii mai atent și mai precaut cu unele persoane cu care interacționezi zilnic, pe marginea unor chestiuni de muncă și care nu au cele mai bune intenții. Nu te lăsa influențat negativ și evită bârfele sau zvonurile de orice fel. Cu cât ești mai sigur pe tine și-ți vezi de treburile tale, cu atât îți va fi mai bine.

Scorpion

Ceva de natură socio-profesională nu-ți oferă satisfacția pe care ți-o dorești. Relația cu o persoană pe care o considerai a fi un prieten te poate dezamăgi, dacă interesele voastre se dovedesc diferite sau o activitate de grup nu te satisface așa cum ai fi vrut. Este bine că găsești susținerea de care ai nevoie în altă parte.

Săgetător

Dezbaterea unei chestiuni într-un mod oficial poate agita spiritele, mai ales dacă perspectivele sunt diferite sau dacă nu ești dispus să accepți unele limitări sau responsabilități. Totuși, se ivesc persoane care te susțin în ceea ce ai de făcut sau se găsesc resursele necesare pentru gestionarea situației cu succes.

Capricorn

În ciuda unor impedimente inițiale, care ți-au creat unele bătăi de cap, reușești să ajungi la locația dorită, să te vezi cu persoana potrivită sau să accesezi informația de care aveai nevoie. Ziua favorizează activitățile care îți pun personalitatea în valoarea și prin care îți poți lărgi orizonturile.

Vărsător

Evită luarea unor decizii financiare sau relaționale, deoarece tensiunea care există între tine și un partener nu te ajută să vezi lucrurile cu claritate. Alocă-ți timp suficient de analiză și introspecție și vei căpăta o perspectivă mai practică și mai solidă asupra unor lucruri care oferă loc de pace și înțelegere.

Pești

Conjuncția dintre Lună și Marte din sectorul parteneriatelor și opoziția cu Saturn din Pești îți amplifică nevoia de a-ți exprima părerile cu convingere. Pe de altă parte, poate un partener vrea să-și facă cunoscut punctul de vedere, indiferent de caz evită confruntările care te consumă prea mult și discută totul cu răbdare. Comunicarea va fi de mare folos!

Horoscop general, săptămâna 17 – 23 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Declarații cutremurătoare făcute de mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
Dezvăluiri tulburătoare făcute de Iulia Albu, după ce fostul soț a anunțat că are cancer:...
Florin Piersic, în stare GRAVĂ când a ajuns la spital! Declarațiile șocante ale medicilor
Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul lui Florin Piersic, din cauza infecţiei cu...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Mesajul Iuliei Albu după ce Mihai Albu a fost operat de cancer: „Sperăm ca această...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Medicii de la Spitalul „Foişor” despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Starea generală...
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Putin a dat ORDIN. Militarii ruşi se RETRAG. Decizia zilei de 9 mai
Veste proastă pentru mulți români. Nu mai pot merge în vacanță aici
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
”Am chemat salvarea. Șocul a fost groaznic” Dinu Maxer a trecut prin momente de panică...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Când ar putea fi construită prima cale ferată pe Lună?