VIDEO | Horoscop zilnic vineri, 21 iulie 2023. Conjuncția dintre Lună și Marte influențează mai multe zodii

Publicat: 21/07/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 21 iulie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Conjuncția dintre Lună și Marte din sectorul muncii și al sănătății susține organizarea și planificarea metodică a unor lucruri sau activități, însă crește și spiritul critic atunci când interacțiunea cu unele persoane nu te satisface. Eficiența și precizia în muncă generează câștig și profitabilitate.

Taur

Activitățile cu copiii pot solicita mult timp și energie, mai ales atunci când nu reușești să-i mobilizezi așa cum ți-ai dori. Și într-o relație romantică poate exista o anumită tensiune, din cauza unor obiective diferite, însă cu un pic de răbdare și perseverență reușești să ajungi la un compromis.

Gemeni

În ciuda unei stări de nemulțumire sau frustrare, legate de greutatea cu care înaintează un anumit proiect, o activitate de natură fizică te poate ajuta să te relaxezi. Poți face ordine în propriul cămin, poți lucra în grădina din jurul casei sau poți ieși la o plimbare. Conexiunea cu pământul ajută!

Rac

Deoarece ești foarte ușor de stimulat fizic sau intelectual, atât într-un mod pozitiv cât și negativ, evită orice fel de factor perturbator. De asemenea fii precaut în privința negocierilor sau a dezbaterilor de orice fel și sfătuiește-te cu cineva înainte de a lua o decizie. Dacă pleci la drum, compania cuiva te binedispune!

Leu

Evită cheltuielile impulsive sau deciziile financiare rapide, fără o evaluare atentă în prealabil, pentru a evita acțiunile neinspirate. Poți conștientiza pe parcursul zilei că dacă te-ai organiza mai bine cu banii, construindu-ți o anumită strategie și setându-ți obiective clare, acest lucru te-ar avantaja enorm.

Fecioară

Conjuncția dintre Lună și Marte din propriul tău semn amplifică elanul și asertivitatea în exprimarea acelor dorințe sau acțiuni importante pentru tine. Totuși, susținerea sau feedback-ul pe care-l aștepți din partea celuilalt nu este așa cum ți-l dorești. O ieșire undeva te-ar ajuta să-ți schimbi perspectivele.

Balanță

Fii mai atent și mai precaut cu unele persoane cu care interacționezi zilnic, pe marginea unor chestiuni de muncă și care nu au cele mai bune intenții. Nu te lăsa influențat negativ și evită bârfele sau zvonurile de orice fel. Cu cât ești mai sigur pe tine și-ți vezi de treburile tale, cu atât îți va fi mai bine.

Scorpion

Ceva de natură socio-profesională nu-ți oferă satisfacția pe care ți-o dorești. Relația cu o persoană pe care o considerai a fi un prieten te poate dezamăgi, dacă interesele voastre se dovedesc diferite sau o activitate de grup nu te satisface așa cum ai fi vrut. Este bine că găsești susținerea de care ai nevoie în altă parte.

Săgetător

Dezbaterea unei chestiuni într-un mod oficial poate agita spiritele, mai ales dacă perspectivele sunt diferite sau dacă nu ești dispus să accepți unele limitări sau responsabilități. Totuși, se ivesc persoane care te susțin în ceea ce ai de făcut sau se găsesc resursele necesare pentru gestionarea situației cu succes.

Capricorn

În ciuda unor impedimente inițiale, care ți-au creat unele bătăi de cap, reușești să ajungi la locația dorită, să te vezi cu persoana potrivită sau să accesezi informația de care aveai nevoie. Ziua favorizează activitățile care îți pun personalitatea în valoarea și prin care îți poți lărgi orizonturile.

Vărsător

Evită luarea unor decizii financiare sau relaționale, deoarece tensiunea care există între tine și un partener nu te ajută să vezi lucrurile cu claritate. Alocă-ți timp suficient de analiză și introspecție și vei căpăta o perspectivă mai practică și mai solidă asupra unor lucruri care oferă loc de pace și înțelegere.

Pești

Conjuncția dintre Lună și Marte din sectorul parteneriatelor și opoziția cu Saturn din Pești îți amplifică nevoia de a-ți exprima părerile cu convingere. Pe de altă parte, poate un partener vrea să-și facă cunoscut punctul de vedere, indiferent de caz evită confruntările care te consumă prea mult și discută totul cu răbdare. Comunicarea va fi de mare folos!

Horoscop general, săptămâna 17 – 23 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc,...
Mare problemă pe litoralul românesc. Deschiderea sezonului, în pericol
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ce origine preistorică are cafeaua, una dintre cele mai consumate băuturi din lume?