Destine paralele. Cum a ajuns sora femeii care a fost găsită TRANȘATĂ pe un câmp să aibă o viață de vis

Destine paralele. Cum a ajuns sora femeii care a fost găsită TRANȘATĂ pe un câmp să aibă o viață de vis
În timp ce Mirela Bîtfoi a avut o viață chinuită, ajungând să se prostitueze, sora sa care a fost adoptată de un cuplu din Irlanda este așezată la casa ei și face parte dintr-o familie respectată | Sursă foto: Facebook
Publicat: 12/04/2024, 08:15

Femeia tranșată și găsită pe un câmp în Dâmbovița, Mirela Bîtfoi, provenea dintr-o familie cu opt copii, dintre care două gemene. Când erau mici, acestea din urmă au fost date spre adopție unui cuplu din Irlanda, iar acum sunt împlinite din toate punctele de vedere. Viața gemenelor contrastează puternic cu cea a fraților și surorilor de care au fost despărțite când erau foarte mici. Aisling Skelly, una dintre gemene, nu a uitat însă niciodată de unde a plecat și ține legătura constant cu ei. Mama a trei fete, Aisling are o familie frumoasă alături de care este foarte fericită. Deși întotdeauna a visat și ea la un cămin liniștit, Mirela, sora ei găsită tranșată pe un câmp, a avut o viață chinuită, care a târât-o în final spre lumea obscură a prostituției.

Mirela Bîtfoi făcea parte dintr-o familie cu opt copii, dintre care două gemene, care au fost date spre adopție unui cuplu irlandez, când erau foarte mici. Cele două surori foste Bîtfoi o duc foarte bine și sunt mândria familiei lor din România.

Aisling Skelly, una dintre gemene, nu a uitat însă niciodată de unde a plecat și obișnuia să-și viziteze familia din țară. Ultima dată când și-a văzut surorile, inclusiv pe Mirela, a fost chiar în vara trecută, moment imortalizat într-o sesiune foto.

Aisling face parte dintr-o familie respectată și unită, este căsătorită, are trei fete și un soț iubitor. Tânăra a reușit să îmbine armonios timpul acordat familiei cu cel alocat carierei. Destinul a fost foarte generos cu Aisling, care, cu ajutorul familiei adoptive, a reușit să-și croiască în Irlanda un drum presărat cu satisfacții și multă iubire.

Concubinul ar fi forțat-o să se prostitueze

De cealaltă parte, Mirela și-a trăit viața exact la polul opus. Deși visa la o viață la fel de liniștită ca a surorii sale care a crescut în Irlanda, a avut parte de multe momente tumultuoase și nefericite.

A fost căsătorită opt ani, iar divorțul a marcat-o atât de mult, încât a ajuns să ia antidepresive. Zdruncinată sufletește de eșecul unui mariaj, la doi ani după divorț, a încercat să-și refacă viața alături de un alt bărbat, de care s-a îndrăgostit orbește.

Gemenele au fost date spre adopție, când erau foarte mici, unei familii din Irlanda | Sursă foto: Facebook

Relația s-a dovedit în timp un coșmar, din care Mirela nu se putea însă desprinde. Apropiații povestesc că iubitul ei o agresa atât verbal, cât și fizic și spun că el ar fi fost cel care a împins-o în lumea prostituției.

În ciuda vieții chinuite pe care o avea alături de acesta, îl iubea suficient de mult încât să accepte toate aceste umilințe. Mirela a lucrat câțiva ani la un salon de masaj, iar în paralel oferea și servicii sexuale contracost.

”Ești bine, soră?”

Apropiații mai spun că toți banii pe care îi încasa de la clienți ajungeau în buzunarele concubinului ei, care nu avea niciun loc de muncă. Cei doi se certau frecvent și chiar în ziua în care a dispărut, femeia de 38 de ani se mutase în apartamentul surorii ei, Maria, care locuia tot în București.

Mirela a avut o viață grea, care a împins-o spre lumea obscură a prostituției | Sursă foto: Facebook

Maria s-a îngrijorat când Mirela nu i-a mai dat niciun semn, după ce îi spusese că merge la ”păcănele”. Femeia și-a anunțat familia despre dispariția surorii ei, iar ceilalți frați s-au mobilizat și ei și s-au implicat cum au putut în căutarea acesteia.

Destinul i-a surâs lui Aisling, care are o viață liniștită în Irlanda | Sursă foto: Facebook

Inclusiv Aisling, care nu se descurcă să vorbească în limba română, deoarece era foarte mică atunci când a fost dată spre adopție, a postat mesaje în speranța că cineva îi va furniza informații despre Mirela.

”Are you OK, sister?”/”Ești bine, soră?”, a scris femeia pe contul de TikTok al surorii ei, la câteva zile după dispariția acesteia.

”Mirela is missing, has anyone seen or spoke her?”/”Mirela a dispărut, este cineva care a văzut-o sau a vorbit cu ea?” este unul dintre mesajele prin care Aisling Skelly spera să afle ceva despre Mirela.

A aflat de pe o rețea de socializare că femeia ciopârțită este sora ei

Din păcate, Aisling a primit vestea cruntă despre moartea surorii sale tot în mediul online. O internaută a anunțat-o că sora sa a fost găsită moartă pe un câmp.

”It was given on TV…is no longer”, (”S-a dat la TV, nu mai trăiește”), a scris cineva.

Informația a bulversat-o pe Aisling, care aflase că se fac analize ADN pentru verificarea identității femeii tranșate, dar nu știa că acestea au fost finalizate și spera ca rezultatele să nu confirme că victima era sora ei.

”Sorry, what? We are still awaiting DNA, has that been confirmed?”, (”Scuze, ce? Încă așteptăm ADN-ul, a fost confirmat?”, a întrebat Aisling Skelly, care parcă refuza să accepte acest deznodământ tragic.

Aisling a reușit să-și croiască un drum frumos în țara unde a crescut după ce a fost adoptată | Sursă foto: Facebook

Percheziții la domiciliul principalului suspect

Ancheta în cazul morții Mirelei Bîtfoi continuă. Oamenii legii au descins, joi dimineața, la principalul suspect de crimă.

Perchezițiile au avut loc în cartierul Rahova, la bărbatul care ar fi comis crima odioasă, la începutul lunii martie.

Până acum, între suspecți s-a numărat și fostul parter al Mirelei, cu care aceasta a avut o relație de opt ani. În urma cercetărilor amănunțite s-a stabilit, însă, că el nu are nicio legătură cu crima.

CITEȘTE ȘI:

Anchetatorii au descins, joi dimineață, la principalul suspect în dosarul ce vizează moartea Mirelei, femeia tranșată şi aruncată pe câmp, lângă DN1

Femeia găsită TRANȘATĂ pe un câmp de lângă Autostrada A1 și-ar fi prevestit sfârșitul. Ce a transmis cu doar o zi înainte de dispariție

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că...
Oana Roman a făcut o gafă colosală şi a fost taxată imediat: 'Se vede clar...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după...
Celebrul cântăreț a aruncat bomba: ”Vreau un copil-clonă!”+ ”Am patru fete, culese de pe stradă!”
Cum a aflat Monica Tatoiu că are CANCER! „Pierd un litru de sânge la trei...
ANIMAŢIE. "Nu pot să vă spun ce am văzut, băiatul ardea". Trei prieteni, cursă nebună...
Breaking news despre Florin Piersic!
Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de...
Curtea Penală Internaţională solicită mandate de arestare pentru premierul Netanyahu şi Yahya Sinwar - liderul...
O PREDICȚIE extraordinară a lui EINSTEIN, tocmai a fost CONFIRMATĂ
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO...
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Ei sunt cei trei tineri care au murit în cumplitul accident din Iași. George și...
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este...
(P) Ceasuri Swatch inspirate de opere de artă
×