Anchetatorii au descins, joi dimineață, la principalul suspect în dosarul ce vizează moartea Mirelei, femeia tranșată şi aruncată pe câmp, lângă DN1

Anchetatorii au descins, joi dimineață, la principalul suspect în dosarul ce vizează moartea Mirelei, femeia tranșată şi aruncată pe câmp, lângă DN1
Mirela Bîtfoi avea o relație tensionată cu iubitul ei, despre care apropiații femeii spun că o obliga să se prostitueze

Anchetatorii au descins, joi dimineață, la principalul suspect în dosarul ce vizează moartea Mirelei, femeia tranșată şi aruncată pe câmp, lângă DN1, au spus surse judiciare pentru GÂNDUL.

Continuă ancheta în cazul femeii care a fost tranșată, pusă într-un sac de plastic și aruncată pe un câmp. Oamenii legii au descins, joi dimineața, la principalul suspect de crimă.

Perchezițiile au loc în cartierul Rahova, la bărbatul care ar fi comis crima odioasă, la începutul lunii martie.

Până acum, între suspecți s-a numărat și fostul parter al Mirelei, cu care aceasta a avut o relație de opt ani. În urma cercetărilor amănunțite s-a stabilit, însă, că el nu are nicio legătură cu omorul

Conform surselor judiciare consultate de GÂNDUL, femeia avea, de doi ani, o relație cu un bărbat care o agresa fizic și psihic si care o obliga să se prostitueze.

Victima se mutase la sora ei în data de 6 martie, după ce a plecat de locuința fostului ei iubit.

Femeia găsită tranșată pe un câmp de lângă Autostrada A1 și-ar fi prevestit sfârșitul. Ce a transmis cu doar o zi înainte de dispariție

Apropiații spun că Mirela Bîtfoi și-ar fi prevestit moartea. Cu câteva ore înainte să dispară fără urmă, ea a postat pe o rețea de socializare o fotografie însoțită de o melodie care părea un mesaj de adio. Femeia suferea foarte mult după despărțirea de concubinul ei, deși acesta o agresa și o forța să se prostitueze. Moartea fulgerătoare a Mirelei a lăsat multe păreri de rău în sufletele celor care au cunoscut-o. Cu patru zile înainte să moară, și-a sunat cea mai bună prietenă, dar aceasta nu a putut să îi răspundă atunci la apel, regret care acum o macină pe femeie.

Mirela Bîtfoi a avut un destin zbuciumat, iar finalul vieții ei a fost unul la fel de tulburător. Din primele cercetări, femeia găsită tranșată pe un câmp în apropierea Autostrăzii A1, în zona comunei Uliești, din Dâmbovița, ar fi murit strangulată.

Apropiații femeii spun că aceasta trăia de aproximativ doi ani într-o relație toxică, din care nu se putea desprinde. Concubinul ei, împotriva căruia obținuse anul trecut și un ordin de protecție provizoriu, ar fi agresat-o și ar fi forțat-o să se prostitueze, dar, cu toate acestea, Mirela îl iubea și se consuma enorm după fiecare ceartă.

Încă suferea după despărțirea de bărbatul care o amenința cu moartea

Femeia de 38 de ani a plecat din această lume cu sufletul răvășit de sentimentul neîmplinirii în dragoste. Mirela Bîtfoi și concubinul ei se despărțiseră în urmă cu mai mult de o lună, iar ea se mutase la sora ei. Cu toate acestea, Mirela suferea după bărbatul care o persecuta și o amenința cu moartea.

Cu câteva ore înainte să dispară fără urmă, Mirela a postat pe o rețea de socializare o fotografie însoțită de o melodie tristă, cu un text care duce cu gândul la moarte, ca și cum și-ar fi prevestit sfârșitul.

”Plec, dar nu te întrista, că-ți las ție inima/De vrei să afli ceva, întreab-o că știe ea, eu mă retrag din viața ta”, sunt versurile cântecului ales de Mirela pentru a-și ilustra ultima postare de pe TikTok.

A vrut să vorbească cu cea mai bună prietenă, care stă în Germania

Pe 5 martie, femeia a pus un alt clip care face referire la ideea de moarte.

”De ce fumezi?”, ”Să uit de durere”, ”Dar vei muri…” ”Am murit deja…”, este textul postat de aceasta cu doar o zi înainte de dispariție.

Cu patru zile înainte, Mirela și-a sunat cea mai bună prietenă, care îi propusese să îi găsească un loc de muncă în Germania, departe de concubinul care o teroriza.

Femeia trăiește acum cu regretul că nu a mai apucat să vorbească cu ea, deoarece nu putut să îi răspundă atunci la apel. Prietena Mirelei a spus, pentru Gândul, că aceasta ar fi vrut să vină în Germania, dar să îl ia cu ea și pe concubinul său.

”Acum regret că nu i-am răspuns, dar lucram. Ea voia să îl aducă aici și pe el, dar, pe de o parte, îi mulțumesc Domnului că nu a venit, pentru că poate mi se întâmpla și mie ceva, nu ai de unde să știi”, ne-a spus prietena Mirelei, care era în temă cu bătăile încasate de Mirela de la concubinul ei și știa ce viață grea avea alături de acesta.

„Îmi pare foarte rău că nu am fost alături de tine!”

Și fratele Mirelei, care locuiește tot în Germania, are regrete că nu și-a putut salva sora din situația dificilă prin care trecea.

”Surioara mea scumpă, nu te voi uita niciodată, Domnul are grijă de tine acolo, sus, Dumnezeu are grijă de toată lumea. Îmi pare foarte rău că nu am fost alături de tine, scumpa mea dragă surioară!”, este mesajul postat pe o rețea de socializare de fratele Mirelei.

Trupul neînsuflețit al Mirelei Bîtfoi a fost descoperit de câțiva muncitori în construcții. Cadavrul era fragmentat, se afla în stare de putrefacție, iar o parte din el se afla într-un sac de plastic. Alte bucăți din corp au fost găsite împrăștiate pe o rază de 100 mp.

CITEȘTE ȘI:

Drama NEȘTIUTĂ a femeii care a fost tranșată și aruncată pe câmp. „Este un psihopat, o urmărea pe stradă”/ Cum a încercat să scape de relația toxică

Probele ADN au scos la iveală cine este femeia al cărei cadavru a fost tranșat și aruncat pe marginea A1

Adina Anghelescu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Trupul neînsuflețit al lui Naomy va fi adus în România! Când și unde va fi...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Situaţie critică. Europa devine dependentă de Rusia într-un domeniu vital. Şi România a fost afectată
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Se CONFISCĂ BANII românilor. Decizia se aplică deja peste tot în România
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
„Apocalipsa plantelor”: bacteriile decimează culturile și provoacă pagube de milioane de euro