Cât te costă să iei masa la „împinge tava” în Eforie Nord, în iunie 2025. Iată cât plătește un turist pentru felul principal, felul 2 și desert. Bunătăți pot fi găsite la fiecare pas: mămăliguță, hamsii sărate, fripturi, salate de vară, dar și ciorbe, tocănițe și alte preparate românești. Însă, cât ajunge să plătească un cuplu pentru un prânz la mare? Află mai jos, în articol.
Mulți turiști au ajuns, deja, la malul Mării Negre, acolo unde își petrec vacanța alături de familie și prieteni. Pe lângă costurile aferente cazărilor și distracției, turiștii iau în considerare și cheltuielile pentru hrană și alte servicii. De exemplu, cât costă să iei masa la „împinge tava” în Eforie Nord, în iunie 2025? Vor găsi bunătăți culinare, de la tocănițe și ciorbe tradiționale, până la salate de vară, salate asortate cu murături, piure, fripturi și hamsii. Desigur, din meniul de la autoservire nu lipsesc preparate precum: mămăliga, pastele cu sos, orezul cu legume sau lasagna.
Unii dintre turiștii veniți la malul mării au fotografiat mâncărurile și prețurile aferente acestora la „împinge tava” din Eforie Nord. Turiștii găsesc diverse preparate, de la ciorbe tradiționale (ciorbă de fasole, perișoare, supă de pui), până la sarmale, mămăligă și saramură de păstrăv.
La capitolul desert, turiștii au posibilitatea de a alege între clătite cu gem sau ciocolată, gogoși pufoase presărate cu topping sau zahăr pudră, diverse arome de înghețată, dar și prăjituri (savarină, tiramisu, amandină etc). De exemplu, vezi AICI cât costă plăcintele, covrigii, ștrudelul sau gogoșile.
Presupunem că un cuplu merge să ia prânzul la autoservirea din Eforie Nord. Acolo, comandă următoarele preparate:
Fel principal pentru 2 persoane: 70 de lei;
Felul 2 pentru 2 persoane: 64 de lei;
Desert pentru 2 persoane: 30-40 de lei.
În sumă nu au fost incluse băuturile sau alte produse (de exemplu, chifle, sosuri etc).
Total: 164-174 de lei.
Câți lei costă o ceafă de porc cu cartofi prăjiți, la autoservire în Mamaia
Ce a primit un turist la o AUTOSERVIRE din Eforie Nord. Meniul zilei costă „doar” 50 de lei
Suma plătită de un turist pentru o porție de creveți, într-un restaurant din Mamaia
Sursă foto: Facebook grupul „Vacanțe prin România” / Shutterstock