Cât costă un singur mic, la „împinge tava” din Eforie Nord? Este unul dintre preparatele des consumate de turiști, atunci când ajung pe litoralul românesc. Dat fiind contextul economic actual, unii dintre operatorii economici au mai ajustat prețurile produselor vândute. În atenție se află, acum, un preparat din carne preferat de mulți consumatori. Iată prețul său, mai jos, în articol.
Se cunoaște, deja, faptul că în anumite zone ale litoralului românesc turiștii ajung să plătească sume „piperate” pentru anumite servicii. De data aceasta, în atenție se află o autoservire din stațiunea Eforie Nord. Turiștii pot comanda atât „meniul zilei”, cât și preparate individuale, după preferințe.
Printre mâncărurile consumate de turiști se numără ciorbele, hamsiile cu mămăligă, dar și micii cu muștar și chiflă proaspătă, șnițele, piure sau cartofi prăjiți. Desigur, nu lipsesc nici preparatele din carne sau cele tradiționale.
:format(webp):quality(80)/https%3A%2F%2Fwww.gandul.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F07%2F5-poza-interior-1-2-1280x1065.jpg)
Mititeii se află printre preparatele des consumate de cetățenii români
Prețul unui singur mic, la „împinge tava”, este de 6 lei. De asemenea, turiștii pot opta și pentru alte preparate, la autoservire. Printre acestea se numără preparate din carne, dar și cu legume sau fructe de mare. De exemplu, o porție de 100 de grame de cârnați la grătar costă 15 lei.
Totodată, turiștii care doresc să consume o porție de ciolan de porc la grătar (100 de grame) vor plăti 15 lei. Pentru o porție de 100 de grame de ceafă de porc la grătar, turiștii plătesc 17 lei.
Turiștii pot beneficia și de o reducere de 20% la mâncare, între orele 14:00 – 17:00, potrivit unei postări pe Facebook.
:format(webp):quality(80)/https%3A%2F%2Fwww.gandul.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F07%2F5-poza-interior-2-2-1280x944.jpg)
Un singur mic are prețul de 6 lei
Sursă foto: Facebook Eforie Online