„The Avengers”, pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

The Avengers, pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 21/05/2012, 10:40
Actualizat: 21/05/2012, 10:40

Filmul SF „Răzbunătorii/ The Avengers”, care aduce pe marile ecrane multe personaje celebre din benzile desenate, s-a menținut, pentru al treilea weekend consecutiv, pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 55,05 milioane de dolari, informează AFP.

Regizat de Joss Whedon – creatorul și scenaristul serialului TV „Buffy, spaima vampirilor” și scenaristul peliculei „Toy Story” -, SF-ul „The Avengers” a doborât recordul de încasări obținute de un film în primul weekend de proiecții pe marile ecrane nord-americane – deținut de ultimul film din seria „Harry Potter” – și a generat în cele trei săptămâni de proiecții 457 de milioane de dolari. „The Avengers” spune povestea super-eroilor Hulk, Iron Man, Thor, Captain America și Black Widow, care decid să colaboreze pentru a-l înfrânge pe maleficul personaj Loki.

Pe locul al doilea în box office-ul nord-american a debutat filmul de acțiune „Battleship”, în care pușcașii marini americani luptă împotriva unei invazii extraterestre. Această peliculă SF, care îi are în distribuție, printre alții, pe cântăreața Rihanna și actorii Alexander SkarsgÃ¥rd și Liam Neeson, a obținut încasări de 25,3 milioane de dolari.

Un alt film lansat la sfârșitul săptămânii trecute, „The Dictator”, o comedie cu accente satirice și rocambolești în care Sacha Baron Cohen caricaturizează rolul unui dictator, a debutat pe locul al treilea, cu încasări de 17,4 milioane de dolari.

Pe locul al patrulea a coborât comedia SF „Umbre întunecate/ Dark Shadows”, cel mai recent lungmetraj regizat de Tim Burton, cu actorul Johnny Depp în rolul principal, transformat de această dată într-un vampir celebru, eliberat dintr-o greșeală din mormântul său și care descoperă o lume total transformată față de cea pe care o cunoștea. Această peliculă a generat încasări de 12,3 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia „Ce înseamnă să fii părinte/ What to Expect When You’re Expecting”, ce prezintă povestea a cinci cupluri care se pregătesc să devină părinți, a debutat pe locul al cincilea în box office-ul nord-american. Avându-i în distribuție pe Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Dennis Quaid și Matthew Morrison, această peliculă a avut încasări de 10,5 milioane de dolari în primul său weekend de proiecții.

Comedia „Hotelul Marigold/ The Best Exotic Marigold Hotel”, regizată de John Madden, a urcat două poziții față de săptămâna trecută și a ajuns pe locul al șaselea, cu încasări de 3,2 milioane de dolari. Având în distribuție trei actori excepționali – Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy -, filmul prezintă aventurile unor pensionari britanici care decid să se retragă la bătrânețe într-un hotel exotic din India, care arată mult mai bine în broșurile publicitare decât în realitate.

Lungmetrajul SF „Jocurile foamei/ The Hunger Games”, produs de Lionsgate, care a ocupat la debut primul loc în box office-ul nord-american timp de patru săptămâni consecutiv, a coborât trei poziții și a ajuns pe locul al șaptelea, cu încasări de 3 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia „Think Like a Man” a pierdut cinci poziții și a coborât pe locul al optulea. Realizat pe baza unui bestseller scris sub forma unui ghid al regulilor ce trebuie respectate în timpul unei întâlniri romantice, filmul „Think Like a Man”, despre dificultatea relațiilor dintre femei și bărbați, a obținut încasări de 2,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

Drama „The Lucky One”, produsă de Warner Bros., a coborât de pe locul al cincilea pe poziția a noua, cu încasări de 1,7 milioane de dolari. Filmul reprezintă o adaptare cinematografică a romanului omonim scris de Nicholas Sparks și îl are în distribuție pe Zac Efron.

Pelicula de animație „Pirații! O bandă de neisprăviți/ The Pirates! Band of Misfits”, care prezintă aventurile Căpitanului Pirat, a coborât trei locuri față de weekendul trecut și încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a vândut bilete de 1,4 milioane de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Imagini dramatice cu parașutiști ruși vânați în câmp deschis de un blindat Bradley ucrainean
Noul semn de circulație care-i bulversează pe șoferi! Mulți se fâstâcesc atunci când îl văd...
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu...
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47...
„Bineînțeles că știți imnul URSS”. Cum îi batjocoresc militarii ruși pe prizonierii ucraineni: „Porcule, de...
Mai rar s-a văzut aşa naş! Cum s-a îmbrăcat Cabral la nunta Roxanei Hulpe. FOTO...
I-a recidivat CANCERUL Soția președintelui, în stare de șoc: se retrage din viața publică
Rusia avertizează SUA să nu lase Ucraina să o atace cu arme occidentale: Americanii subestimează...
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de...
Șocul pe care l-a avut un american când a văzut ce se întâmplă la o...
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit...
Când se face radierea auto din oficiu?
Bărbia îl dă de gol pe Putin? Preşedintele rus, acuzat că îşi foloseşte sosiile la...
Soarele DEZLĂNȚUIT! 2 erupții colosale au avut loc în mai puțin de 12 ore
Legea pe care o aștepta toată România. Președintele a semnat astăzi, 3 Iunie
Dorian Popa e istorie. Fosta lui iubită s-a rupt la piscină, pe manele
Când începe Insula Iubirii, sezonul 8, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Premiera, mai aproape...
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
Bunica Gherghina, cocoțată în cireș! Cum a reacționat nepoata sa când a văzut-o pe femeia...
Ne-au furat până și tradiționala ie romanească? Celebra casă de modă Louis Vuitton, somată să...
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă:...
Trei cercetători europeni cred că au descoperit cum am putea observa radiația Hawking
×